Muusikoiden.net
23.05.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: IE puskurointi ehkä ongelma, vai liian suuri kuvan tarkkuus?
1
nisumaka
26.11.2014 22:13:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei ehkä ihan tä)män siten asioita, mutta kysympä kuitenkin. Eli tyypillinen drop-out mulla ongelmana. Verkko ei ole ongelma, koska mun Apple futaa, mutta Windows 7 / IE ei. Youtubesta musaa seurattaessa ei ongelmaa ole, mutta Ylen Areenassa on. Yritin epätoivon vimmalla etsiä IE:stä konfiguraatioita, joilla saisin puskuria suuremmaksi (nyt on vain jotain 1 k). En yksinkertaisesti löytänyt. Vinkkiä siitä, miten olette ratkaisseet, ja mikä voisi olla ongelmana kiitolisuudella kyselen.
 
ReBeat
26.11.2014 22:38:42
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.palemoon.org/
 
Jos Windows on 64bit niin tuolta löytyy myös 64bit versio:
http://www.palemoon.org/palemoon-x64.shtml
 
juha_p
26.11.2014 23:53:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

nisumaka: Ei ehkä ihan tä)män siten asioita, mutta kysympä kuitenkin. Eli tyypillinen drop-out mulla ongelmana. Verkko ei ole ongelma, koska mun Apple futaa, mutta Windows 7 / IE ei. Youtubesta musaa seurattaessa ei ongelmaa ole, mutta Ylen Areenassa on. Yritin epätoivon vimmalla etsiä IE:stä konfiguraatioita, joilla saisin puskuria suuremmaksi (nyt on vain jotain 1 k). En yksinkertaisesti löytänyt. Vinkkiä siitä, miten olette ratkaisseet, ja mikä voisi olla ongelmana kiitolisuudella kyselen.
 
Yle Areenassa pyöritetään lähetystä Adoben Flash pohjaisella toistimella -> puskurin voi säätää toistimen oman ponnahdusvalikon kautta --> klikkaa hiiren oikealla sitä kuva-aluetta ja valikosta sitten Settings, etc...
 
nisumaka
27.11.2014 15:15:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

juha_p
 
Juuri noin minä tein, mutta säädöt olivat "lukossa". Siis vaikka muutin Settings valinnasta puskuria, se ei muuttunut. Tätä ihmettelin.
 
juha_p
27.11.2014 15:23:36 (muokattu 27.11.2014 15:33:01)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

nisumaka: juha_p
 
Juuri noin minä tein, mutta säädöt olivat "lukossa". Siis vaikka muutin Settings valinnasta puskuria, se ei muuttunut. Tätä ihmettelin.

 
Hmm... tarkoitatko sitä että kun säädät ja suljet sen säätöikkunan niin uudelleen avattaessa on jotain muuta kuin minkä säädit.
Muistaakseni itse olen säätänyt siten että;
1) Flash Player Settings Managerissa sallin sivustojen tallentaa dataa koneelleni (manageri löytyy Windowsin Control Panelin System And Security osiosta) ... en ole varma tarvitseeko tätä asettaa mutta se sallii ainakin preferences juttujen tallentamisen (ja muutakin mutta palvelun tarjoajan hyväksi)
 
2) Areenan flash playerissä asetin bufferikooksi esim. 100kB ja ruksasin ettei kysytä enää jonka jälkeen käynnistin selaimen uudestaan --> nyt kun tsekkaan areenalla (tai youtubessa) säädöt niin:
 
http://i60.tinypic.com/24m9tzd.png
 
(huomaa että vain 2kB käytössä)
 
ReBeat
06.01.2015 05:58:44
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

nisumaka: Vinkkiä siitä, miten olette ratkaisseet
 
Jos ei ollut erityisesti mielessä Areenan suorat lähetykset vaan tallenteiden katsominen sieltä, niin yks ratkaisu on FlickFetch: http://www.rkd.freeiz.com/
 
Tolla saa kiskottua Areenan ohjelmat ensin omalle koneelle normaaleiksi video-tiedostoiksi. Sitten vaan rauhassa jollain video-playerillä ohjelmaa ruudulle. IE:n puskurointiongelmat poistuivat samalla...
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti