Muusikoiden.net
05.12.2016
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Wavelab Elements 8.0.4. ei edes käynnisty / Windows 8.1
1
Amicus curiae
22.11.2014 17:40:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei,
 
Pojalla käytössä Windows 8.1 läppäri ja siihen asensin Wavelab Elementsin, versio 8.0.4.
 
Ohjelma asentui, mutta ei käynnisty (tiimalasihässäkkä pyörii aikansa ja sitten sammuu).
 
Steinbergin foorumisaitilla joku kysyi aivan samaa ongelmaa - ja sitten kertoi vihjeiden perusteella ratkaisseensa juuri ko. ongelman - mutta ei raaskinut kertoa _miten_ ongelma ratkesi.
 
Olisiko täällä jollakulla tietoa?
 
Tällä iällä ja järjellä (or lack thereof) ei jaksa ruveta koko registryä masinoimaan uusiksi kun sitten taas joku muu mättää, eli olin tehnyt restore pointin ja palautin Windowsin siihen, ts. nyt Wavelam Elements ei ole asennettuna. Asennan uusiksi vasta kun on jotain lisätietoa aiheesta. Eli olisiko kenellä?
 
(Ja perään tähän foorumille laitan tämän saman ohjelman Mac versiosta joka on 8.0._5_ eri ongelman:
 
Wavelab Elements 8.0.5 Mac-ohjelmaan Steinbergilyä ostettu MP3-tallennusplugin ei toimi. EI näy MP3 tallennusvaihroehtona missään vaikka plugin asentui, on rekisteröity ja tehty kaikkea muuta paitsi saunotetttu ja virvottu. Os on Yosemite 10.10.1.
 
Saa nähdä joudunko kysymään tätä samaa plugariasiaa myös ohjelman Windows-versiosta jos ja kun saan Windows Wavelab Elements 8.0.4:ni toimimaan.)
 
Kiitos kaikesta avusta ja jo postauksen lukemisesta..
 
terv.
 
Vanha pieru vain.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti