Muusikoiden.net
20.05.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: OSX-juttuja..
1
Berzerkowitz
24.09.2014 23:04:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nyt on sellainen tilanne että on tuo mac tahmannut vähän keskimääräistä enemmän viime päivät. Notta alkaisi kenties olla ajankohtaista se käyttiksen uudelleenasennus. Saisi jännätä että missäköhän ne OSX:än ja cubasen asennuslevyt taas olikaan ja niin pois päin.
 
Vaan sitten kävi mietityttämään että tuo snow leopard ei ole enää se uusin eikä hotein versio osx:stä. Että pitäisiköhän jo päivittää?
 
Olin katsovinani että tuon Mavericksin saisi jopa ilmaiseksi hommattua.
Mutta silleen toisaalta tässä on 2 juttua:
 
1. mitenkäs tuon Lexicon Omegan ajuritilanne? Eli saakos tuon Omegan toimimaan mavericksin kanssa vai ei?
 
2. jos ei ajurituki ole kunnossa niin mitenkäs semmoinen juttu että uskaltaako tuon snow leopardin kanssa mennä nettiin tahikka yleensäkään ottaen mitään asennalla siihen nykyään? OSX tietty vähän eri juttu kuin win xp mut tuota rupesipahan kiinnostamaan tämmöinenkin juttu..
 
Tai onko tuossa uudessa osx:ssä jotain muuta uutta ja jännää ja päräyttävää että kannattaisi ottaa käyttöön`
 
Vähän kanssa mietityttään että pitäisiköhän samalla kertaa vaihtaa cubasekin seiskaversioon mut 1 asia kerrallaan..
 
vexu
24.09.2014 23:46:31
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lexicon Omegan pitäisi toimia hyvin Mavericksin kanssa. Kaikki puhtaasti 64 bittistä rautaa sisältävät Macit tukevat noita uusimpia käyttiksiä ja ensi kuussa on tulossa seuraava versio Yosemite. Eli mikäli koneesti löytyy Mavericksin vaatimuslistalta, niin suosisttelen kyllä asentamista ellei sitten odota ensi kuuhun. Yosemiten myötä tosin ulkonäki tulee saamaan pienen uudistuksen. Itse tosin käyttänyt OS X:ää vasta Lionista lähtiin, mutta jokaisessa versiossa on tullut aina kaikkea, mistä ei tulisi mielessä siirtyä enää aikaisempaan. Puhtaasti tietoturvan etc. kannalta Snow Leopardin (viimeisimmän version) suhteen ei ole mitään erikoista, mutta uusimmat ominaisuudet ja erityisesti uusimmat/päivitetyt softat voivat vaatia uudempaa käyttistä, sillä ne hyödyntävät siellä takana olevaa toiminnallisuutta.
 
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Danko
24.09.2014 23:54:54
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse taas jouduin asentamaan Mountain Lionin Snow Leopardin rinnalle saadakseni Pro Tools 11:n toimimaan. Tuota lukuunottamatta tuleekin työskenneltyä Snow Leopardilla, koska Rosetta-tuki.
 
Suureksi yllätyksekseni sain myös vanhan-muttei-kunnon Emagic-interfaceni toimimaan ML:ssa.
 
"Ei riitä, että seurataan vain musiikkielämän työtä ja saavutuksia, vaan on jatkuvasti pidettävä silmällä kokonaisorganismia ja puututtava ajoissa virheellisen kehityksen oireisiin." - Herman Kretzchmann: Musikalische Zeitgrafen 1903
vexu
25.09.2014 00:54:49
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oleellista on tietenkin sen interfacen lisäksi käytettävä softa. Laiskoilla kehittäjillä voi olla joitain puutoksia päivitysten suhteen.
 
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
anapena
25.09.2014 12:21:18 (muokattu 25.09.2014 12:22:43)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Snowlepardi taitaa olla viimeisin sillä Rosetta-tuella, joka vaaditaan joidenkin vanhojen softien kanssa touhutessa. Eli tee ainakin klooni nykyisestä käyttislevystä ennen kuin rupeat kokeilemaan Mavericksia. Onko kovalevy ihan piukassa vai miksi tahmaa? Laita vaikka SSD-levy tilalle, niin saatat saada vauhtia lisää. Yksi päivitys saattaa johtaa toiseen, eli ei tule välttämättä kovin halvaksi askareeksi. Mun mielestä Snoulepardin kanssa uskaltaa pörrätä netissä ihan hyvin. Niin mä ainakin teen toisella koneellani.
 
Istu ja pala!
Henri Henri Olavi
25.09.2014 13:20:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

anapena: Mun mielestä Snoulepardin kanssa uskaltaa pörrätä netissä ihan hyvin.
 
Samaa mieltä. Kun vielä malttaa olla naksuttelemasta kaikkia pornosivujen linkkejä tai muuta hämärää, säästyy paljolta. Myös torrentit kannattaa syynätä tarkkaan, jos ollenkaan.
 
Edes tätä yhtä ei ole olemassa.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti