Muusikoiden.net
20.06.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Cubase studio 5 ja missing audio file
1
pekkag
06.09.2014 10:38:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Terve!
Tietokoneen uusimisen yhteydessä (pc) vanhat projektit , jotka on tallennettu ulkoiselle kovalevylle , aukeavat uudessa koneessa mideineen (ezdrummer , ezkeys,session strings jne ) , mutta audio-tieto ei siirry ( raidat kyllä näkyvät , mutta ei data - missing audio jne ) ). Cubase on studio 5 , uudessa 64-bit ja vanhassa 32-bit ( win7 ).
Olen tallentanut projektit vanhasta koneesta ulkoiselle kovalevylle cpr-muodossa ja tosiaan sieltä yritän nyt avata projektia kokonaisuudessaan uudestaan uudella koneella. Tiedostot ovat vielä tallessa vanhalla koneella eli pitäisikö tallentaa jossain muussa muodossa , jotta tuo audio siirtyisi , vai raita audio kerrallaan ,vai..
Ratkaisu on varmaan hyvinkin yksinkertainen , mutta kun ei..
 
CPU
06.09.2014 13:44:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ne audiot löytyy waveina "audio" alakansiosta siitä projektikansiosta jossa .cpr file on alun perin. Eli cpr ei sisällä audiota.
 
http://www.myspace.com/protectorateindustrial
janik
06.09.2014 15:52:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

CPU: Ne audiot löytyy waveina "audio" alakansiosta siitä projektikansiosta jossa .cpr file on alun perin. Eli cpr ei sisällä audiota.
 
Kannattaa myös ottaa tavaksi tehdä jokaiselle projektille aina oma kansio, jos esim siivoaa kansioista käyttämättömät filut, saattaa lähteä jotain tarpeellistakin:/
 
pekkag
07.09.2014 21:22:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Terve vielä!
 
Kiitos vihjeestä eli sieltähän ne audio-filet löytyi ( 2270 kpl ) ja kopioimalla sain siirrettyä audiot uuteen koneeseen ja projekteille. Tosiaan voisi olla paikallaan kansioida projektit jatkossa , helpottaisi ja selkeyttäisi hommaa.
 
ps. onko kellään kokemusta Cubase 7.5 versiosta verrattuna esim. meikäläisen cubase studio 5:een , kannattaako päivitys , ainakin speksien mukaan hyvän tuntuinen vai onko jo liiankin iso ja paljon kaikkea pieniin projekteihin ?
 
AcLAc
08.09.2014 00:07:52
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

pekkag:
ps. onko kellään kokemusta Cubase 7.5 versiosta verrattuna esim. meikäläisen cubase studio 5:een , kannattaako päivitys , ainakin speksien mukaan hyvän tuntuinen vai onko jo liiankin iso ja paljon kaikkea pieniin projekteihin ?

 
Cubase SE:llä olen veivannut 10 vuotta ja vasta pari viikkoa tutustunut hommaamaani cubase artist 7.5 versiooon. Ensimmäisenä alkoi ahdistaa synkät värit ja vertikaalinen työtilan tuhlaaminen kaikkeen sekavuuteen. Ohjelma on kuitenkin visuaalisesti melko taipuva ja saavutin jotakuinkin perinteisemmän ja selkeämmän ilmeen. Itseäni päivityksessä kiinnosti suurempi monipuolisuus ja melko kattavat sekä nykyaikaiset VST:t, niin synat, kuin efektitkin. Melko vähän olen ennättänyt vielä niitä tutkimaan, koska olen saanut tapella midikontrollerieni (BCF2000) kanssa jo muutaman päivän. Generic Remote on ottanut askeleen takapakkia ja en ole vielä saanut selitystä moiseen?
 
Kuka tykkää mistäkin... äänityksen instrumentti/tyylikohtaiset esiasetukset saattavat olla kiva lisä. Itseltäni puuttuu vari- audio (vireenkorjaus), joka harmittaa hitusen, mutta muutoin ihan kelpo ja kattava paketti. Alkuun sekava, mutta kuitenkin niin paljon samanoloinen, mitä edeltäjänsä, että kylläpä tähän rutiinit löytynee. Jahka pääsen soundeihin ja efekteihin käsiksi, niin osaan kertoa enemmän. Tällä hetkellä ihan positiiviset fiilikset... kannattaa katsella noita tutorialeja, sieltä kyllä pääsee hienosti kuuselle, mitä tuleman pitää.
 
Minä kuljen, Herra ohjaa!
Heguli
08.09.2014 12:05:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Käyttäisin aina kopiointiin back up project-toimintoa. Itsellä myös Artist 7.5. Samaa mieltä, että graafisesti hieman sekava ja paljon tarpeetonta toimintoa esillä. Tottumuskysymys kuitenkin, mutta tietenkin hyvä ja kattava ohjelma.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti