Muusikoiden.net
18.06.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Erilainen "Choir" soundi hakusessa, VSTi
1
Lazer
15.07.2014 13:54:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moi. Aika runsain mitoin olen yrittänyt googletella laihoin tuloksin. Hakusessa on omanlaisensa Choir* - Nopea attack, aika hyökkäävä. Jopa OrchHit -mainen.
 
Elektronisen musiikin genrejä tuntematta on kovin vaikei enempää kuvailla joskin mielikuvat menee jonnekkin trancenkin tms. puolelle paikoitellen.
 
Ja esimerkkinä: http://www.youtube.com/watch?v=xfiLybWdsy4 läpi melkein koko biisin. Parhaiten esillä ehkä siellä 1:37 paikkeilla.
 
*Kuorosample lienee ainakin soundin pohjana
 
Vinkit ja mielipiteet erittäin tervetulleita. Myös, jos tuntuu siltä että terminologiapuolella tarvitaan koulutusta ja opastusta, en pahastu siitäkään.
 
Point
16.07.2014 18:15:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Koitas laittaa kuorosoundin kaveriksi ns. kirkkourkuja. Lisäksi vielä vähän jousia. Itse koitin nopeesti ihan logicin omilla presettisoundeilla jotain tommosta ja kuulostaa ihan vakuuttavalta. Millä ohjelmalla äänittelet ja onko sulla jotain soundikirjastoja olemassa?
 
Lazer
16.07.2014 19:00:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

AKWM: Koitas laittaa kuorosoundin kaveriksi ns. kirkkourkuja. Lisäksi vielä vähän jousia. Itse koitin nopeesti ihan logicin omilla presettisoundeilla jotain tommosta ja kuulostaa ihan vakuuttavalta. Millä ohjelmalla äänittelet ja onko sulla jotain soundikirjastoja olemassa?
 
Stringin ja muistaakseni Urkujen kanssa on tullut leikittyä mutta vielä aika ankein tuloksin. Mulla on vähän ehkä päänsisäinenkin ongelma että kaikki stringit kuulostaa jotenkin köppäisiltä liian nopeilla attackeilla joten kirkkourkua tai vastaavaan voisi vielä koittaa sotkea enemmän. Jotain Reverbiä suurella kauhalla melko lyhyenä mutta leveänä. Myös joku trancehtava SawBuzzi taas tajuttomalla verbillä naamioituna sekaan voisi tuoda painokkuutta lisää.
 
Generalissimo
16.07.2014 19:19:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mites tämmönen mellotronista samplattu plugari? Ilmanen ja pikatestien mukaan hyvä soundi ja säätömahdollisuuksia oli aika hyvin...
 
https://www.youtube.com/watch?v=9JLzJDbsjEs
 
http://www.tronsonic.com/
 
Testaa jos jaksat, ei maksa kuin vaivan.
 
Lazer
16.07.2014 20:18:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Generalissimo: Mites tämmönen mellotronista samplattu plugari? Ilmanen ja pikatestien mukaan hyvä soundi ja säätömahdollisuuksia oli aika hyvin...
 
https://www.youtube.com/watch?v=9JLzJDbsjEs
 
http://www.tronsonic.com/
 
Testaa jos jaksat, ei maksa kuin vaivan.

 
Aika hienoa soundia. Taisi olla Kontakt-supporttia vain - ei standalonea. Eipä siinä, jotain vastaavan tapaista taidan lähteä penkomaan. VSTi suo upottaa taas muutamaksi tunniksi.
 
Generalissimo
16.07.2014 20:32:35 (muokattu 16.07.2014 20:34:45)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lazer: Aika hienoa soundia. Taisi olla Kontakt-supporttia vain - ei standalonea. Eipä siinä, jotain vastaavan tapaista taidan lähteä penkomaan. VSTi suo upottaa taas muutamaksi tunniksi.
 
Niin niinpä olikin... no se pelkkä Kontakt player ei tainnut maksaa mitään ja sille on aika paljon ilmaisplugareita, että maksaa vain vaivan.
 
cosmob83
29.07.2014 14:31:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ennenkuin lähtisin metsästää uuttaa vsti plugaria joka tekee halutun tuloksen, niin kokeilisin kyllä itse ensiksi muokata olemassa olevia plugareita. Kuuntelin tosi kökkösillä desktop kajareilla, joten en nyt ihan syväluotaavaa analyysia tuosta soundista pysty esittää, mutta eipä tuossa minusta mitään ihmeempiä ole muutakuin joku kuoro sample. En ehkä lähtisi layereoimaan sitä muiden soundien kanssa. Ensimmäisen räpläisin plugarin ADSR säätimien kanssa, jos se ei tuota haluttua tulosta niin seuraavaksi peliin transient designeri, gate ja kompura, jos ei niilläkään synny niin sitten rupeisin ihan manuaalisesti editoimaan waveformia.
 
Jos ymmärsin oikein niin et ole saanut oikeanlaista attackia soundiin? Leikkaa alusta se pätkä soundista pois jossa soundi alkaa kasvamaan ja leikkaa suoraan piikkikohtaan. Muista vain sitten leikata zero crossing pisteestä että ei tule ilkeitä napsuja ja poksuja.
 
ganesha
30.07.2014 21:56:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sämpläät Carmina Buranasta jonkun napakan kohdan ja yrität olla jäämättä kiinni? :D
 
Janie Jones
24.08.2014 03:01:47 (muokattu 24.08.2014 03:02:37)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuulostaa tosiaan aika peruskuorosoundilta, voi olla vaikka female-Aah-kuoro-Miroslav Philharmonikista. Sitä on saanut tarjouksista kolmeenkymppiin eli jossain (KVR Forumin Marketplace-osasto) joku varmaan myy halvahkosti. Samoja soundeja sisältyy Sampletank 3:een.
 
Voi olla tosiaan että olemassaolevia soundejasikin ruuvaamalla löytyy, ei tuo niin erikoinen ole.
 
Sinänsä jos etsii nopea-attackista "erilaista" kuorosoundia, kannattaa kokeilla troniplugareita. Sampletron (niin ikään ollut tarjouksissa) tai vaikka UVI:n Mello, jota saa kaupanpäällisenä usein (ehkä nytkin) ostaessaan jotain muuta JJR-shopista tai Audiodeluxesta.
 
She said: "Eh, I know you, and you cannot sing", I said: "That's nothing, you should hear me play piano" (The Smiths)
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti