Muusikoiden.net
03.12.2016
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Line 6 Pod Studio UX2 vittuilee
1
aalataur
24.05.2014 12:05:00 (muokattu 24.05.2014 12:07:00)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Morjesta!
 
Hommasin tuossa joku aika sitten uuden PC:n jossa on Windows 8. Johtuisiko sitten siitä, mutta en saa millään tuota Pod Studiotani toimimaan. Vanhassa Win 7 -koneessa toimii edelleen mainiosti. Päivitin kaikki ajurit moneen kertaan, Line 6 Monkeyn kautta päivitin firmwaren parikin kertaa (+ ajurit toki) ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Äänikortti näkyy kyllä Winkkarin asetuksissa nimellä "Kaiuttimet Line6 UX2" mutta jos ne kytkee käyttöön ja poistaa integroidun äänikortin käytöstä, kaiuttimista/luureista kuuluu epämääräistä digitaalista häiriöääntä. Se muistuttaa musiikin rytmiä esim. kun kun kuuntelee musaraitaa, mutta ei ole kyllä juuri musiikiksi muuten tunnistettavissa. Myös silloin kun mitään audiota ei toisteta, kajareista kuuluu vaimeampaa ja vähäisempää, mutta muuten samantyyppistä häiriöääntä ja rahinaa.
 
Pistin Line 6:lle support ticketiä, mutta heikolla menestyksellä, käskivät kuvailemaan häiriöääntä minkä mielestäni alkuperäisessä ticketissä tein hyvinkin tarkasti. Onko jollakin ollut samantyylisiä ongelmia / löytyykö ideoita? Integroitu äänikorttihan kyllä toistaa musiikin jne. mutta en mä pysty mitään äänittämään / demottelemaan sitä kautta.
 
http://hikipedia.info/wiki/Tilutus
Kalmo
24.05.2014 12:53:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Monilla tuntuu olevan W8:n kanssa ongelmia. Ensimmäinen, mikä pitää tehdä, on päivittää se 8.1.1:een. Siinä on lukemani perusteella korjattu paljon 8:n bugeja.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300, XP, SONAR 8.5 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
aalataur
25.05.2014 12:10:36 (muokattu 25.05.2014 12:13:47)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla on Win 8.1.1 ollut instattuna jo kauan. Ei vaikuta asiaan valitettavasti :(
 
Tässä pieni ääninäyte tuosta ongelmasta:
 
https://dl.dropboxusercontent.com/u/3086523/noise.wav
 
Tuollaista röpötystä kuuluu koko ajan kaiuttimista, jos UX2 on asetettu aktiiviseksi äänikortiksi. Vaikka normaalisti ei pitäisi kuulua mitään, tuo on siis teoriassa hiljaisuutta. Jos pistää musaraidan soimaan tai yrittää toistaa mitä tahansa muuta ääntä, niin tuo ääni voimistuu mutta ei kyllä kuulosta kuin hyvin etäisesti musiikilta. Rytmi on ainoa mikä toistuu, äänenkorkeus, harmonia, lyriikat yms. on täysin tunnistamatonta pörinää.
 
Pistin saman ääniesimerkin Line6 support ticketiin, mutta saas nähdä mitä vastaavat. Myöskin kokeilin sulkea kaikki mahdolliset päällä olevat ohjelmat + Internetinkin kytkin pois. Ei vaikuta, äänet eivät toimi vaikka päällä ei ole muuta kuin Win 8 ja musaplayeri.
 
http://hikipedia.info/wiki/Tilutus
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti