Muusikoiden.net
23.06.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Guitar Pro for anroid
1
Tokai47
24.10.2013 09:33:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuli hommattua kyseinen ohjelma Samsungin galaxy 2 tabille. En kylläkään osaa ladata sinne biisejä. Youtubessa oli video kuinka homma toimii ja vielä kovin helposti, vaan eipä toimi ainakaan meikäläisen taidoilla. Googlesta löysin ohjeetkin, mutta en saanut niidenkään avulla lisättyä tiedostoja. Olisiko kellään kokemusta kyseisestä ohjelmasta? Täytyykö tiedostoformaatin olla joku kumman gpx ja jos täytyy, niin miten ne youtube videot muutetaan?
 
Apuva..
 
tender.insanity
24.10.2013 10:07:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tokai47: Tuli hommattua kyseinen ohjelma Samsungin galaxy 2 tabille. En kylläkään osaa ladata sinne biisejä. Youtubessa oli video kuinka homma toimii ja vielä kovin helposti, vaan eipä toimi ainakaan meikäläisen taidoilla. Googlesta löysin ohjeetkin, mutta en saanut niidenkään avulla lisättyä tiedostoja. Olisiko kellään kokemusta kyseisestä ohjelmasta? Täytyykö tiedostoformaatin olla joku kumman gpx ja jos täytyy, niin miten ne youtube videot muutetaan?
 
Apuva..

 
Youtubevideot muutetaan siten, että menet www.ultimate-guitar.com ja haet sieltä haluamasi kappaleen ja aukaiset sen guitar prolla.
 
Tokai47
25.10.2013 07:37:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Saako Ultimate-guitariin muka siirrettyä youtube videoita? Selailin sen esittelyä vähän ja siellä näyttäis olevan iso "kirjasto" biisejä, en ainakaan löytänyt mainintaa youtubesta.
 
tender.insanity
25.10.2013 07:42:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tokai47: Saako Ultimate-guitariin muka siirrettyä youtube videoita? Selailin sen esittelyä vähän ja siellä näyttäis olevan iso "kirjasto" biisejä, en ainakaan löytänyt mainintaa youtubesta.
 
Joo.. Siis youtube videot ei nyt liity mitenkään asiaan. Haet sieltä ultimateguitarista tiedoston, gpx, gp5, gp4 tms päätteellä ja aukaiset guitar proolla. Mikä on niin vaikeaa?
 
Tokai47
28.10.2013 08:39:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Okei. Taisin ymmärtää väärin, kun katselin sitä youtube videoo. Siinä kaveri kyllä näytti kuinka youtube videon saa siirrettyä guitar prolle. Se soitti vähän aikaa youtube videoo anroid kännykällä ja sit laittoi pausen päälle ja avas guitar pron kännykästään ja hups se videon biisi tuli sinne tabulatuureina ilman mitään tiedoston muuttamisia.
 
Tokai47
28.10.2013 09:00:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Asensin guitar pron, mikähän lisäpalikka vielä tarvs asentaa, jotta sieltä vois hakea tiedostoja tiedostotyypin perusteella?
 
Jeszse
28.10.2013 09:50:42
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tokai47: Okei. Taisin ymmärtää väärin, kun katselin sitä youtube videoo. Siinä kaveri kyllä näytti kuinka youtube videon saa siirrettyä guitar prolle. Se soitti vähän aikaa youtube videoo anroid kännykällä ja sit laittoi pausen päälle ja avas guitar pron kännykästään ja hups se videon biisi tuli sinne tabulatuureina ilman mitään tiedoston muuttamisia.
 
Ehkäpä sillä oli sen biisin gp-tabi ladattuna valmiiks sinne luuriin.
 
Jari "Vittuku on hienot kattopaneelit" Kurki ja soitinyhtye Ramin Kivekset: The Jasser Arafats
Tokai47
28.10.2013 12:28:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aivan, näin varmasti olikin. Kerro siitä ultimate guitarista vielä sen verran, että mitä siihen "perusversioon" tarvii ostaa lisää jotta se toimii kuten sanoit?
 
Kiitos.
 
Antti1997
28.10.2013 23:19:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tokai47: Aivan, näin varmasti olikin. Kerro siitä ultimate guitarista vielä sen verran, että mitä siihen "perusversioon" tarvii ostaa lisää jotta se toimii kuten sanoit?
 
Kiitos.

 
"Haet sieltä ultimateguitarista tiedoston, gpx, gp5, gp4 tms päätteellä ja aukaiset guitar proolla."
 
Yövuoro-huone "Olen liikenteessä kymmeniä tuhansia kilometrejä vuositasolla ja saman verran myös tunteja eli liikkumista piisaa ministerin elämässä." -Merja Kyllönen, liikenneministeri
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti