Muusikoiden.net
23.05.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Basari waven muuntaminen midiksi.
1
jun_tune
21.05.2013 14:52:57
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei.
 
Täällä paljon keskustelua aiheen ympärillä mutta ei ihan nappivastausta löytynyt parin tunnin tonkimisella joten kysäisenpäs ihan omassa topikissaan. Sori jos kuuluisi enempi studiotyöskentely alle eikä tänne.
 
Eli ei sitten nauhoitettaessa otettu midinä basaria talteen ja nyt omilla ja kaverin taidoilla ei kelvosti soitettua ja välttävästi nauhoitettua basaria saada riittävän selkeäksi ja pitäisi jälkikäteen tekaista sitten midiraita tuosta nauhoitetusta wavesta jotta sen voisi joko kokonaan korvata tai samplata sekaan toisen soundin. Löytyy sitten softia millä soittaa samplea mutta tuo midiraidan tekeminen osoitteutui työläämmäksi kuin odotettiin omilla taidoilla ja softilla.
 
Markkinoilla paljon kaupallisia softia tähän tarkoitukseen mutta mites ilmaissoftat, onko kokemuksia, millä helpoin tehdä, minkä DAW:in kanssa? KTDrum triggeriä en saanut toimimaan Sonar 8:n kanssa.
 
Ja sitten jos jos jollain on valmiit setit ja halua pikkukorvausta vastaan tehdä 10 biisin basariraidoista midit niin otetaan tarjouksia vastaan :)
 
-J-
 
Danko
21.05.2013 15:15:42
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jun_tune: Markkinoilla paljon kaupallisia softia tähän tarkoitukseen mutta mites ilmaissoftat, onko kokemuksia, millä helpoin tehdä, minkä DAW:in kanssa?
 
Toolsiin on ainakin olemassa tuo Massey DRT:n ilmaisversio. http://www.youtube.com/watch?v=Q3Zo52MsBeU
 
"No olet luultavasti ammattitaitoinen miksaaja ja sulla on laitteisto kohdillaan." -OPJ1974
Kalmo
21.05.2013 17:36:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mikä SONAR-versio sinulla on? Jos siinä on V-Vocal, niin sillä saa muistaakseni tuollaisen helpon audion MIDIksi ihan kelvollisesti.
 
Audio Snap'iäkin voi ehkä käyttää. Itse en ole kokeillut, joten en osaa yksityiskohtaisia neuvoja antaa.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300, XP, SONAR 8.5 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
jun_tune
22.05.2013 12:24:54
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Noniin, aktiiviset foorumilaiset tarjoutuivat hoitamaan homman pikkurahalla joten mitäpäs sitä hiki hatussa satunnaisia nauhotushommia varten opetteleen jotain minkä osaajat saa tehtyä helpommin joten ulkoistin tämän harjoituksen ja ensi kerralla sit trigataan suoraan ainakin basari niin välttyy turhalta hommalta.
 
Kiitoksia kaikille vastauksista ja hyvää kesän jatkoa.
 
-J-
 
Johnny Buzz
01.06.2013 09:38:13
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Logicilla ton saa tehtyä kohtuu helposti etenkin basariraidasta, koska basarimikkiin ei vuoda muut rummut yleensä juurikaan. Tässä ohjeet: http://forum.recordingreview.com/f58/logics-built-drum-trigger-38203/
 
Sitten triggerin herkkyyttä voi säätää sen mukaan tuleeko vuodoista ylimääräisiä iskuja tai liian hiljaisia iskuja jää pois.
penatuna
02.06.2013 16:41:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kokeileppa esim. drumagog -ohjelmaa. LAitat vaan vst:n basarin raidalle ja voit miksata sampleja mukaan miksaukseen tai kokonaan korvaamaan äänitettyä basarisoundia.
 
gunner
02.06.2013 17:38:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Johnny Buzz: Logicilla ton saa tehtyä kohtuu helposti etenkin basariraidasta, koska basarimikkiin ei vuoda muut rummut yleensä juurikaan. Tässä ohjeet: http://forum.recordingreview.com/f58/logics-built-drum-trigger-38203/
 
Sitten triggerin herkkyyttä voi säätää sen mukaan tuleeko vuodoista ylimääräisiä iskuja tai liian hiljaisia iskuja jää pois.

 
Ja jos meinaa tulla ongelmia, niin ennen trigausta kannattaa equttaa basariraidalta pois kaikki muu paitsi ite basarin iskun taajuus, niin homma helpottuu vielä entisestään.
Antti1
02.06.2013 18:21:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

gunner: Ja jos meinaa tulla ongelmia, niin ennen trigausta kannattaa equttaa basariraidalta pois kaikki muu paitsi ite basarin iskun taajuus, niin homma helpottuu vielä entisestään.
 
Tai jos jo etukäteen tietää triggaamisen tarpeen, niin pistää sen triggerin haluttuun pönttöön ja äänittää audioksi. Ei tarvii ihmetellä vuodon ja muun roinan kanssa. Samaa signaalia voi sit käyttää vaikka basarin tahtiin sidechainattua bassoa kyykkäämässä, jos ei muuten tuu botne millään läpi vallista.
 
"I dreamed that I was in a river... I floated down the river, through valleys of giant boobs." -Sanji
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti