Muusikoiden.net
18.12.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: iPad musiikkiohjelmat
1 2
Grugi
27.03.2013 22:30:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei osunut juurikaan haulla iPadin musiikkisoftia joten jos porukkaa kiinnostaa niin tähän voisi listata hyväksi havaittuja softia. Tarjontaa alkaa olemaan aika paljon ja olisi kiva että löytäsisi ne hyvät sieltä ilman että kahlaa kaikki läpi.
 
Garageband nyt alkuun on kokeiltu ja se on erittäin hyvä.
 
NanoStudion ostin myös ja sekin on osoittautunut kelvolliseksi.
 
The only true wisdom is in knowing you know nothing.
MDMK
28.03.2013 08:51:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Cubasis on mielestäni tähän asti testatuista DAW-tyyppisistä softista paras. Olen ostanut sitä ennen FL Studio Mobile HD:n, Beat Maker 2:n, NanoStudion ja Music Studion, joten muutama on tullut kahlattua läpi. Kannattaa hommata myös Audiobus ja sitten sitä tukeva rumpusekvensseri, eli lähinnä DM1. Syntikoiksi vaikka Animoog, Sunrizer, Magellan ja ehkä Korgilta iPolysix ja/tai iMS20. Kyllä tolla paketilla saa jo varsin hyvää soundia aikaan. Jos haluaa hyvän samplerin, niin Samplr on sellainen ja tukee Audiobusia. Cubasiksen omat äänet eivät ole huonoimmasta päästä, joten kyllä pelkällä Cubasiksellakin alkuun pääsee. Ihan halpa se ei ole tosin. Jos Cubasis päivittyy siten, että rumpusettejä voi rakentaa omista sampleista, niin tuo DM1 jää tarpeettomaksi. Itse siis hommasin DM1:n, koska Cubasiksesta ei löytynyt lainkaan electroon sopivia rumpuja.
 
NanoStudio on kuitenkin hyvä ja on aika lailla kiinni henkilökohtaisista preferensseistä arvottaako Cubasiksen paremmaksi vai huonommaksi. Noita muita ei minusta kannata hankkia. Jos DAW-intergaatiolla on merkitystä, niin yhteensopivuudethan ovat seuraavat: Garage band -> Logic, Cubasis -> Cubase ja FL Studio Mobile -> FL Studio.
 
Tinppa
28.03.2013 13:36:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JamUp Pro XT ja Ampkit on kitara-appseista varsin mainioita, voin suositella. (JamUp vielä tätä kirjoittaessani alennusmyynnissä 6,99 eur, normaalisti 17,99). Amplitube puolestaan jää soundeiltaan selkeästi noille edellisille, en niinkään suosittele.
 
Multitrack Daw toimii vakaasti ja on helppokäyttöinen pienimuotoisempaan moniraitaäänittelyyn. Auria on sitten kunnianhimoisempi yritys samasta aiheesta (näkyy myös hinnassa). Mainio ohjelma, tosin melkoinen tehosyöppö. Auriaan on saatavilla erittäin hyviä plugineja ohjelman sisäisinä ostoksina. Kitaristina etenkin THM Overloud -kitaravahvariplugari kuulostaa omaan korvaani oikein hyvältä. Ehkäpä jopa parempisoundinen kuin nuo aluksi mainitut JamUp Pro ja Ampkit.
Lisähuomiona että Multitrack DAW ja Auria kumpikaan ei pidä sisällään midiominaisuuksia (ainakaan vielä).
 
Beatmaker 2: Hain aikani ohjelmaa jolla saa omiin mieltymyksiini sopivalla tavalla aikaan muunkinlaista rumpuraitaa kuin konerumpubiittiä, ja meikäläisen kohdalla tämä on osoittautunut siihen tarkoitukseen parhaaksi (itsellä tapana naputella rummut "livenä" sisään ja korjailla vikaiskut midieditorissa jälkeenpäin, perinteinen ohjelmoiminen kun ei oikein innosta). BM2:een voi tuoda omia sampleja. Säätömahdollisuuksia on muutenkin varsin hyvin. Lisäksihän tämä toimii myös DAW-softana, äänittää myös audiota. DM1 on tullut myös testatuksi rumpusoftista, mutta ei ollut oikein meikäläisen juttu.
 
ThumbJam on yksi omista suosikeista, samplepohjainen "soitin" joka pitää sisällään kohtuullisen aidon kuuloisia soitinääniä.
 
Näiden lisäksi Audiobus on ehdoton hankinta jotta saa softista täyden hyödyn äänittelykäytössä irti. Nuo kaikki yllämainitut tukevat Audiobussia.
 
sami_sumea
28.03.2013 15:49:05 (muokattu 28.03.2013 16:14:14)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ThumbJam on yksi omista suosikeista, samplepohjainen "soitin" joka pitää sisällään kohtuullisen aidon kuuloisia soitinääniä.
 
Hoh, toi näytti hyvältä, pistinpä ostaen.
 
edit2: täähän on hemmetin mainio, kiitti vinkistä!
 
Mulla itellä on asennettuna tällä hetkellä FL Studio, Korgin iMS-20 ja iElectribe, Propellerhead Figure (joka on aika rajoittunut), Reactable (jolla kyllä ei oikeasti ihan hirveesti tee ;) ja Suggester joka on kätsä soinnutustyökalu.
 
edit: niinjoo, ja djay on oikeasti hyvä DJ-softa.
 
...
 
http://www.soundreel.com
Grugi
10.04.2013 16:41:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nyt on tarjouksessa Korg:in appseja ilmeisesti 15pvä asti -50% jos jotakuta kiinnostaa.
 
iElectribe vaikuttaa ainakin ihan pätevältä mitä nyt pikkasen ehtinyt sitä räpläämään.
 
The only true wisdom is in knowing you know nothing.
CPU
14.06.2013 02:09:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ostin tossa äsken Waldorfin Nave:n ja huomasin, et muut ios synät voikin laittaa roskiin. Ihan v*tun överi synä. Keskivertoa paremmat vst-synät jää kakkoseks j oon käyttäny aika monia. Suosittelen lämpimästi. Kevyesti paras ios synä markkinoilla tällä hetkellä.
 
http://www.myspace.com/protectorateindustrial
Mikael
19.06.2013 11:19:47
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mitenkäs olette hoitaneet koskettimisto/kontrolleri-asiat iPadin kanssa? Onko jotain koskettimistoa potikoilla jonka sais suoraan kiinnni iPadiin vai käytättekö jotain telakkaa tai adaptereita???
 
Mä oon hankkinut Animoogin, iMS-20:sen ja iPolysixin jotka ovat kaikki olleet aika kivoja tollaseeen luurit päässä matkaviihdykehommaan ja oliskin kiva kokeilla taipuuks ne miten oikeaan musakäyttöön. Funkbox on oikeasti tosi loistava vintagerumpukone-emulaattori ja Tenori-on on kans hauska.
 
Ennen ei ollut mitään - nyt on.
Janus
19.06.2013 11:44:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mikael: Onko jotain koskettimistoa potikoilla jonka sais suoraan kiinnni iPadiin vai käytättekö jotain telakkaa tai adaptereita???
 
Useimmat kontrollerit menee Camera Connection Kitin kautta, mutta IK Multimedialla on ainakin suorilta iOS-laitteeseen kytkettävä kiippari (tosin ilman sen kummempia potikoita, pitch/mod wheelit ja näköjään joku isompi jog wheel, jonka toiminnasta ei tietoa):
 
http://www.ikmultimedia.com/products/irigkeys/
 
CPU
19.06.2013 14:37:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mikael: Mitenkäs olette hoitaneet koskettimisto/kontrolleri-asiat iPadin kanssa? Onko jotain koskettimistoa potikoilla jonka sais suoraan kiinnni iPadiin vai käytättekö jotain telakkaa tai adaptereita???
 
Alesiksen iodock on käytössä, koska kunnolliset midiliitännät ja ipadin oma ulostulo mölyisä.
 
Mä oon hankkinut Animoogin, iMS-20:sen ja iPolysixin jotka ovat kaikki olleet aika kivoja tollaseeen luurit päässä matkaviihdykehommaan ja oliskin kiva kokeilla taipuuks ne miten oikeaan musakäyttöön. Funkbox on oikeasti tosi loistava vintagerumpukone-emulaattori ja Tenori-on on kans hauska.
 
Animoog taipuu ihan ok. Ipolysix ei syö coremidiä, jotein vähän leluksi jää. Ims20 syö kyllä midiä, mutta ulkoisen midin ja appn oman sekkarin käyttö samaan aikaan taas ei. Sunrizer on ihan vakavasti otettava työkalu samoin edellämainittu Waldorf nave.
 
http://www.myspace.com/protectorateindustrial
Haipuma
19.06.2013 14:43:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itsellä on iPad mini ja hankin siihen mainitun camerakitin. Pelaa ihan hyvin suoraan jokaisen musasoftan kanssa mitä on tullut testattua. Tuon kaveriksi hankin vielä Korg Microkey 25:n joka ottaa virran suoraan vielä padista. Ihan kiva matkalelu tuo setti.
 
Camerakittiä käyttämällä ei voi valitettavasti ladata padia samaan aikaan, jolloin käyttöaika on rajallinen.
 
Novation launchpad on ilmainen apsi, jolla pystyy pyörittämään sampleja. Omia sampleja ei tuohon voi (ainakaan kovin helpolla) viedä ja midiä ei tue. Lienee apsi houkuttimena raudalle.
 
"Älkää soittako enää tätä paskaa, soittakaa jotain hyvää välillä."
mikkojen
26.06.2013 13:08:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

CPU: Alesiksen iodock on käytössä, koska kunnolliset midiliitännät ja ipadin oma ulostulo mölyisä.
 
Taisi vain olla niin, että tuota iodockia ei enää lightning liitännälle päivitetä. Harmi sinänsä, tuo olisi muuten ollut varsin oivan tuntuinen peli. Tuohon iomixiin taas löytyisi jonkinlainen adapteri http://www.alesis.com/iomix
 
carpe diem - memento mori
charvette
26.06.2013 13:51:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itsellä on tuo iRig keys ja se menee oikealla piuhalla kiinni joko siihen vanhempaan tai tähän uuteeen lightning liittimeen. Toimii myös pc-ympäristössä usb:n kautta.
 
Danko
08.07.2013 12:22:55
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Traktor DJ for iPad ($19.99) on Free nykyään. https://itunes.apple.com/us/app/traktor-dj/id592052832
 
"No olet luultavasti ammattitaitoinen miksaaja ja sulla on laitteisto kohdillaan." -OPJ1974
JPQ
08.07.2013 16:02:35 (muokattu 08.07.2013 17:24:04)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kenellekään tietoa Garagebandin iPAD versiosta ? (saisi helposti jatkettua koneella biisiä). sehän ei kait tue noita softasyniä jota tässä esitelty? entäs
(eism. tuo waldorf Nave) niin että saisi sen garageband projektin ne raidat jolle ei tietokoneelta soittajaa voisi vetää audioraidoiksi. eli miten hyvin matka ideointiin tuo sopisi. löysin jotain garagebandin ipad soundeja esittelevää videota kyllä vaikuttaa että jotain oideoita silläkin tekisi. vaikka orkkasoittimien laatu onkin vähän niin ja näin. ja ne tärkein sopivien synasoundien kanssa ehkä. ja tuo Nave näkyis taipuvan just sellaiisin jota tarkoitan no valmistaahjan demoista breath,ja classic trance (en väännä trancea mutta silti soundi kuulostaa sopivalta juttuihini). tietysti sopiva mac book pro (että on firewire ja nopeus yms syyt) menisi varmasti myös.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
CPU
24.01.2014 00:01:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Uus Korgin Gadget, erittäin hyvä appi. Paras käyttöliittymä tähän mennessä, mitä oon ios midisekkareita käyttäny. Suosittelen lämpimästi, kun noi softasynatkää ei oo sieltä huonoimmasta päästä.
 
http://www.myspace.com/protectorateindustrial
sami_sumea
26.01.2014 22:47:16
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

CPU: Uus Korgin Gadget, erittäin hyvä appi. Paras käyttöliittymä tähän mennessä, mitä oon ios midisekkareita käyttäny. Suosittelen lämpimästi, kun noi softasynatkää ei oo sieltä huonoimmasta päästä.
 
Huhhuh! Tää kikkaa ns. äässiä! Helposti paras audiosofta mihin oon iPadilla sijottanut! Tarvii vissiin päivittää pädi uudempaan, alkaa olla sen verran kovatasoinen softa :)
 
...
 
http://www.soundreel.com
CPU
26.01.2014 23:30:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sami_sumea: Huhhuh! Tää kikkaa ns. äässiä! Helposti paras audiosofta mihin oon iPadilla sijottanut! Tarvii vissiin päivittää pädi uudempaan, alkaa olla sen verran kovatasoinen softa :)
 
...

 
Onha tossa freeze, niin ei ihan kesken jää sävellys vanhemmallakaan padillä.
 
http://www.myspace.com/protectorateindustrial
Cornflake
28.01.2014 12:32:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Presonuksen StudioLiven kanssa iPadin Remote appsi on ainakin ihan jäätävä.
 
Käyttöliittymä on oikeastaan ihan törkeän hyvä. Ja voi säätää mistä lystää. Ainoa ongelma on ettei mikserin / koneen kautta oikein jaksa enää säätää.
 
Törkeen hyvä setti.
 
http://www.presonus.com/products/StudioLive-Remote
 
I ain't gonna work on Maggie's farm no more
jii.haanpaa
23.02.2014 19:40:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sanokaas nyt mikä tässä horjuu.
 
Mulla on Jamup Pro ja Bias. Biasissa mallinukset kuulostavat jotakuinkin kelvollisilta, sekä iRigillä, että Apogeen Jamilla. Mutta kun Biasin vahvarimallinnuksen exporttaa Jamuppiin, niin siellä se kuulostaa aivan perseeltä suoraan sanottuna.
 
Enkä puhu nyt mistään hifistelyhommista, vaan vahvarimallinnusta ei samaksi tunnista. Vintagemallinnus muuttuu higain-surinaksi, vaikka "signaalitiessä" ei olisi muutakin pelkkä vahvari. Mitähän mä teen väärin?
 
charvette
24.02.2014 18:51:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sama on todettu muuallakin ja päivitys lienee tulossa.
 
jii.haanpaa: Sanokaas nyt mikä tässä horjuu.
 
Mulla on Jamup Pro ja Bias. Biasissa mallinukset kuulostavat jotakuinkin kelvollisilta, sekä iRigillä, että Apogeen Jamilla. Mutta kun Biasin vahvarimallinnuksen exporttaa Jamuppiin, niin siellä se kuulostaa aivan perseeltä suoraan sanottuna.
 
Enkä puhu nyt mistään hifistelyhommista, vaan vahvarimallinnusta ei samaksi tunnista. Vintagemallinnus muuttuu higain-surinaksi, vaikka "signaalitiessä" ei olisi muutakin pelkkä vahvari. Mitähän mä teen väärin?
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti