Muusikoiden.net
07.12.2016
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Metronomi-ongelma (Cubase 5)
1
painofdespair
29.12.2012 23:57:41
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meneillään on tulevan EP:n äänityssessiot, jossa tekeillään on 5 biisiä.
Rummut ja basso on äänitetty VANHALLA koneella (Windows XP), joka pyöritti Cubasea juuri ja juuri. Uuden koneen (Windows 7) ostamisen myötä, kuitenkin yhdessä biisissä ei enää metronomi toimikaan ollenkaan, vaikka ihan samalla Cubasella äänitelläänkin, kaikissa muissa se toimii moitteettomasti. Kyseistä "toimimatonta" biisiä miksailtiin koneenvaihdon välissä tutun kämpillä, jolla on luultavasti ladattu/varetettu versio Cubasesta.
Onko kenelläkään hajua, mistä ongelma voisi johtua? Hieman ärsyttää, kun haluaisi kuunnella metronomin kanssa tarkkuuksia yms.
 
Grugi
30.12.2012 12:21:20 (muokattu 30.12.2012 12:22:06)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

painofdespair: Meneillään on tulevan EP:n äänityssessiot, jossa tekeillään on 5 biisiä.
Rummut ja basso on äänitetty VANHALLA koneella (Windows XP), joka pyöritti Cubasea juuri ja juuri. Uuden koneen (Windows 7) ostamisen myötä, kuitenkin yhdessä biisissä ei enää metronomi toimikaan ollenkaan, vaikka ihan samalla Cubasella äänitelläänkin, kaikissa muissa se toimii moitteettomasti. Kyseistä "toimimatonta" biisiä miksailtiin koneenvaihdon välissä tutun kämpillä, jolla on luultavasti ladattu/varetettu versio Cubasesta.
Onko kenelläkään hajua, mistä ongelma voisi johtua? Hieman ärsyttää, kun haluaisi kuunnella metronomin kanssa tarkkuuksia yms.

 
Jos vaikka tosta apua.
 
http://www.steinberg.net/forum/viewtopic.php?p=38469
 
http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?p=4819879
 
The only true wisdom is in knowing you know nothing.
samic
30.12.2012 18:52:59
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

painofdespair: Meneillään on tulevan EP:n äänityssessiot, jossa tekeillään on 5 biisiä.
Rummut ja basso on äänitetty VANHALLA koneella (Windows XP), joka pyöritti Cubasea juuri ja juuri. Uuden koneen (Windows 7) ostamisen myötä, kuitenkin yhdessä biisissä ei enää metronomi toimikaan ollenkaan, vaikka ihan samalla Cubasella äänitelläänkin, kaikissa muissa se toimii moitteettomasti. Kyseistä "toimimatonta" biisiä miksailtiin koneenvaihdon välissä tutun kämpillä, jolla on luultavasti ladattu/varetettu versio Cubasesta.
Onko kenelläkään hajua, mistä ongelma voisi johtua? Hieman ärsyttää, kun haluaisi kuunnella metronomin kanssa tarkkuuksia yms.

 
Paina F4 sieltä out sit painat clik master ulostuloon.
 
http://www.facebook.com/snaudioproductions
painofdespair
30.12.2012 22:19:35
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä! Nyt toimii!
Kiitän molempia!
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti