Muusikoiden.net
25.05.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Cubase 5 ongelma
1
Suomimies112
28.10.2011 23:39:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Seuraavanlainen ongelma on ollut haittana jo muutaman vuoden. Jos aloitan uuden projektin, kaikki toimii loistavasti ja odotetusti. Sitten muutaman päivän päästä sama projekti sitten ei saata toimiakkaan. Jos olen esim. lisännyt "soittimia" ja niihin on nauhoitettu midi-raidat, kuulen kyllä äänet kun pistän toiston päälle mutta äänet eivät kuulu kun soitan midi-koskettimilla. Cubase tunnistaa koskettimet ja näyttää kaikki painallukset
 
juha_p
29.10.2011 07:57:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Suomimies112: Seuraavanlainen ongelma on ollut haittana jo muutaman vuoden. Jos aloitan uuden projektin, kaikki toimii loistavasti ja odotetusti. Sitten muutaman päivän päästä sama projekti sitten ei saata toimiakkaan. Jos olen esim. lisännyt "soittimia" ja niihin on nauhoitettu midi-raidat, kuulen kyllä äänet kun pistän toiston päälle mutta äänet eivät kuulu kun soitan midi-koskettimilla. Cubase tunnistaa koskettimet ja näyttää kaikki painallukset
 
Mitähän tarkoitat ... soitatko vanhalle MIDI raidalle jotain lisää vai uudellekko? Aktivoitko sen MIDI raidan jolle olet mahdollisesti lisäämässä jotain?
 
t. Juha
 
Suomimies112
29.10.2011 12:37:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://imageshack.us/f/69/cubase.jpg/
 
Tuollainen näkymä siis. Kun joku instrumenteista (esim. tuossa kuvassa Massive 08) "valitaan", pitäisi siitä kuulua ääntä koskettimia soittaessa. Vaan eipä kuulu noista mistään instrumenteista mikään, vasta sitten kun tekee uuden. En tiedä miksi tekee noin, olenko ottanut koskettimet liian aikaisin pois koneesta vai mikä lie.
 
gravehill
30.10.2011 02:38:03
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mitä se vasemman reunan inspector alue sanoo? Onko midi in oikein ja onko midi kanava oikea? Onko synan kaikki VST ulostulot aktivoitu ja meneekö ne oikeaan paikkaan?
 
http://www.chaosresearch.de
Suomimies112
30.10.2011 12:35:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

gravehill: Mitä se vasemman reunan inspector alue sanoo? Onko midi in oikein ja onko midi kanava oikea? Onko synan kaikki VST ulostulot aktivoitu ja meneekö ne oikeaan paikkaan?
 
Kiitos! En edes tiennyt mikä tuo inspector on ennen kun katsoin siitä videon. On ollut kokoajan itsellä piilossa joten en ole huomannut. Ei siis ollut Midi-in kohdassa mitään valittuna :)
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti