Muusikoiden.net
22.05.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ezdrummer ja monta ulostuloa Logicissa miten reititittyy
1
JPQ
29.09.2011 15:08:37
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tiedän kyllä miten Logicissa saa monta ulostuloa ezdrummerilla käyttöön mutta mietin noiden tulojen järjestystä kun rumpujen paukutus pompittaa useamman kanavan tasomiottaria eli miten tuo menee voisiko joku valaista ohjekirjankin sivu riittää jos sieltä vastaus löyty. Ei ihan logiikaa ole vielä tullut keksittyä. vaikka kait tämän suuntainen onkin trk1,kaikki,trk2,trk3 jne. mutta tosi kiitollinen olen jos joku osaa vastata minulle tähän.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
tender.insanity
29.09.2011 18:56:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

EZdrummerin mikseristä laitat rummut niille raidoille kun tahdot. Sitten audioraitoja logikista niin paljon kuin tarvitaan ja joka raidalle tuot sen ezdrummerin kanavan inputtiin, miten haluat.
 
Mulla Sonarissa aloitustemplate näyttää EZdrummerin Nashvillen kautta tältä:
Kick Track 1 100%L
Snare T Track 1 100%R
Snare B Track 2 100%L
HiHat Track 2 100%R
Tom 1 Track 3 100%L
Tom 2 Track 3 100%R
Tom 3 Track 4 100%L
Overhead Track 6
Room Track 7
Comp Room Track 8
 
Tasot nollaan kaikille.
Näin saa kaikki rummut omille raidoilleen sekvensserissä, jolloin niille voi lyödä helposti omat efektit. Varsinkin tomeille on hyvä, kun saa EQutettua tomit erikseen muiden soundiin vaikuttamatta.
 
JPQ
30.09.2011 12:03:29 (muokattu 30.09.2011 12:26:03)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nepä ei näytä järjestyksessä tulevan ulos sanoo koe. jotenkin vaan tuntuu tältä. Tiedä sitten tutkin lisää vielä. Nyt kyllä tuntuu että järjestyksessä ovat (tuntuu ja aikas varmasti kuuluukin olla näin että overhead ja room "mikit" nappaavat kaiken) ja näemmä pakko olla overhead ja/tai room kanavat käytössä että vakio setin/jazz/vintage rock crashit kuuluu ja näkyy.(=jälkimäinen viittaa mittareihin). Niille ei näytä olevan muuta "mikitystä" tässä. Hyvä plugari tähän asti ja nyt varmaan pian pääsee tosi hommiinkin taas. Hyvä viittaa siihen ettei ole kaatuillut ja haitsut ei ole ihan niin kamalat kuin noissa muissa softissa jolla olen rumpuraitoja yrittänyt paitsi kyllä pari pääsee tasoihin siis käyttökelpoisia soundeja erään soundit tuntuu että vaatii paljon toimiakseen ja olettavasti paljon muitakin soittimia eli yksin ei toimi tai vaikka pelkkän basson kanssa.... Jotain joka osuu samalle kaistalle tai sinne päin.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti