Muusikoiden.net
20.04.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Focusrite Saffire Pro 24 ja kohina monitoreista
1
taimou
17.09.2011 10:48:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hommasin Focusrite Saffire Pro 24 Firewire interfacen. Asentelin sen ja nyt on seuraava ongelma. Monitoreista kuuluu tasainen kohina, joka vaikuttaisi tulevan interfacesta tai koneesta. Itse monitoreissa ei ole vikaa. Vanhalla äänikortilla kaikki toimi normaalisti. Myöskään Focusritellä ei ole ongelmia kuulokkeiden kanssa ja sieltä kuuluu kaikki kirkkaasti. Eli kun kytken monitorit päälle, niin kohina alkaa. Monitorit on kiinni normaaleilla instrumentti kaapeleilla eikä XLR-piuhoilla. Pikaisella googletuksella myös muilla ollut samoja ongelmia Focusriten kanssa, mutta vastauksia ei oikeen löytynyt. Maadoitusongelmaa tietysti epäilin ensiksi, mutta ihmetyttää miksi samaa ongelmaa ei ollut vanhalla interfacella.
 
Onko muilla ollut samoja ongelmia?
 
Kiitos.
 
Grugi
17.09.2011 11:08:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

taimou: Hommasin Focusrite Saffire Pro 24 Firewire interfacen. Asentelin sen ja nyt on seuraava ongelma. Monitoreista kuuluu tasainen kohina, joka vaikuttaisi tulevan interfacesta tai koneesta. Itse monitoreissa ei ole vikaa. Vanhalla äänikortilla kaikki toimi normaalisti. Myöskään Focusritellä ei ole ongelmia kuulokkeiden kanssa ja sieltä kuuluu kaikki kirkkaasti. Eli kun kytken monitorit päälle, niin kohina alkaa. Monitorit on kiinni normaaleilla instrumentti kaapeleilla eikä XLR-piuhoilla. Pikaisella googletuksella myös muilla ollut samoja ongelmia Focusriten kanssa, mutta vastauksia ei oikeen löytynyt. Maadoitusongelmaa tietysti epäilin ensiksi, mutta ihmetyttää miksi samaa ongelmaa ei ollut vanhalla interfacella.
 
Onko muilla ollut samoja ongelmia?
 
Kiitos.

 
Onko koneena kannettava vai pöytäkone? Kannettavasta virtajohto irti ja ajelet akulla niin saattaa helpottaa, jos taas pöytäkonetta niin vaihtoehtoina on käyttää eri pistorasiaa kuin missä koneen virta on kiinni, ei ehkä auta sekään.
 
Ehkä sun vanhassa interfacessa ei ollut tollasta "ominaisuutta" että aiheuttaa kohinaa.
 
The only true wisdom is in knowing you know nothing. [Sokrates]
taimou
17.09.2011 11:41:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Koneena pöytäkone. Myöskään interface ei ole kiinni samassa johdossa kuin kone. Eniten hämmästyttää että tämä kohina tulee sin monitoreiden kanssa, ei kuulokkeilla. Eli koneen ja interfacen välillä ei voi olla ongelmaa.
 
mattim
17.09.2011 14:27:40
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

taimou: Koneena pöytäkone. Myöskään interface ei ole kiinni samassa johdossa kuin kone. Eniten hämmästyttää että tämä kohina tulee sin monitoreiden kanssa, ei kuulokkeilla. Eli koneen ja interfacen välillä ei voi olla ongelmaa.
 
Kokeile balansoituja johtoja Interfacesta monitoreihin. Auttanut monesti.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti