Muusikoiden.net
24.05.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Cubase 5 + Kovalevyltä tila loppu
1
Pavezki
14.09.2011 06:20:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo eli Pitäs noita vanhoja projekteja poistella siten että sais wavitkin hävitettyä samalla. Eli onko cubasessa jotain toimintaa joka poistaa ne wavit halutusta projektista?
 
Manuaalisesti on jokseenkin kusista niitä poistella kun ei tiedä onko raita nyt sitten joku uus mitä pitäisi käyttää vaij jotain käyttökelvotonta sälää.
 
jannu
15.09.2011 02:34:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ennen kuin teet mitään, varmistu että sulla on varmuuskopio kaikesta, niistäkin jutuista joita aiot poistaa. Sillä tän toimenpiteen jälkeen mitään poistettua ei saa takaisin.
 
Muistaakseni näin hoituu:
Audio Pool auki (Audio-valikko -->Open Pool Window) --> Siellä oikea klikkaus audio-oksan kohdalla ja "remove unused media" tms --> valitse "move to trash" --> Trash-oksaa oikealla napilla ja "empty trash".
 
Mä en varmaksi muista, että poistaako tää pelkästään saksimalla editoiduista eventeistä ne poistetut regionit vai pitääkö niistä tehdä uudet tiedostot "bounce selectionin" avulla ja sitten poistaa alkuperäiset kokonaan.
 
"You really can't be jealous of something you can't fathom." -Nigel Tufnel
Pavezki
15.09.2011 16:43:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Juu kiitoksia tuo näyttäis hoitavan homman. viel ku löytäis jostain tuolt cubasest semmosen valikon että voi vaihtaa tota mihin se tallentaa nuo kaikki tiedostot. Pystyis jatkamaan isomalle kovolle äänitystä.
 
jannu
15.09.2011 23:11:34 (muokattu 15.09.2011 23:14:58)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eikös se tallenna kaiken ihan oletusasetuksena kulloisenkin projektin audiokansioon? Et kai sä vaan käytä aina yhtä ja samaa kansiota kun luot uuden projektin? Jos näin on käynyt, niin valitsepa biisi kerrallaan "Save project to new folder" ja luo jokaiselle biisille omat kansiot.
 
Ja manuaali käteen, sieltä nää löytyy.
 
"You really can't be jealous of something you can't fathom." -Nigel Tufnel
Juntunen
16.09.2011 10:06:02
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jannu: Eikös se tallenna kaiken ihan oletusasetuksena kulloisenkin projektin audiokansioon? Et kai sä vaan käytä aina yhtä ja samaa kansiota kun luot uuden projektin? Jos näin on käynyt, niin valitsepa biisi kerrallaan "Save project to new folder" ja luo jokaiselle biisille omat kansiot.
 
Ja manuaali käteen, sieltä nää löytyy.

 
Joo tässä on varoituksen paikka. Eli ehdottomasti kaikki projektit omiin kansioihinsa audioineen päivineen. Jos sulla on yksi ainoa äänityskansio kaikkien projektien waveille ja jossakin vaiheessa alat käyttämään empty trash -toimintoa deletoitujen ottojen poistamiseen, niin samalla katoaa kaikkien muiden projektien _kaikki_ wavit.
Pavezki
20.09.2011 18:57:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Juu siis tolla metodilla tuli tehtyä et vanhat raidat deletel ja uutta taas save assina ja kyl tos kans joo tajusinki et pitäs avata aina uus projekti kokonaan. No oppi ikä kaikki. Uuden kovon hommasin tossa ja siirsin kaikki sinne niin yllätyin kyl positiivisesti kun cubase kysy että käytänkö vanhoja jotka on D: asemalla vai Uusia jotka on H: asemalla. Mutta kiitoksia tosiaan avuista. Ehkä vielä pari kilsaa jäljellä että saa kokonaan ton softan haltuun ;D
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti