Muusikoiden.net
24.05.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Pro Tools 9 ja aiemmat versiot
1
Grugi
20.07.2011 21:14:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mac OS X Lion Compatibility Alert
July 20, 2011
Apple has released OS X Lion (Mac OS X 10.7). As of this writing Pro Tools 9 and all earlier versions of Pro Tools software are not compatible with OS X Lion. We are currently working with Apple in order to establish full compatibility with Pro Tools 9 and will notify you as soon as this work has completed.
 
Tosta saa sen kuvan että PT9 on ainoa jolle tuki tuotetaan ja ilmeisesti aiemman version omaavat joko pysyvät lumilepardissa tai ostavat 9 version.
 
SDMF
Kalmo
21.07.2011 09:19:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Turvaavat ehkä selustaansa tuolla sanavalinnalla. Ehkäpä 9:ään sopiva versio sopii sitten niille vanhemmillekin.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
kukkola
21.07.2011 09:58:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kalmo: Turvaavat ehkä selustaansa tuolla sanavalinnalla. Ehkäpä 9:ään sopiva versio sopii sitten niille vanhemmillekin.
 
Tuossa ei ole mitään uutta. Kannattaa vierailla Avidin sivuilla riittävän usein niin huomaat, että kohtapa siellä on jo yhteensopiva ladattavissa. Minusta PT:lle on tullut todella nopeasti korjauksia ja ns. cs:isä. Täytyy ottaa myös huomioon, että Lion on ladattavissa vasta tästä päivästä lähtien, ja että koneiden käyttäjienkään ei ehkä kannata ihan suunapäänä olla heti lataamassa Lionia.
 
Ei ku näin se menee...
Grugi
21.07.2011 10:17:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kukkola: Tuossa ei ole mitään uutta. Kannattaa vierailla Avidin sivuilla riittävän usein niin huomaat, että kohtapa siellä on jo yhteensopiva ladattavissa. Minusta PT:lle on tullut todella nopeasti korjauksia ja ns. cs:isä. Täytyy ottaa myös huomioon, että Lion on ladattavissa vasta tästä päivästä lähtien, ja että koneiden käyttäjienkään ei ehkä kannata ihan suunapäänä olla heti lataamassa Lionia.
 
Juu itse en todellakaan leijonaa vielä ostanut kun tiesin että tässä tulee käymään näin :) Muutenkin huvittaa toi sohiminen ja kauhea kiire aina näiden päivitysten kanssa. Lähinnä Avidin suuntaan voisi laittaa pientä noottia että eivät ole Lion GM:llä tuota toimivuutta testailleet kun se on ollut tarjolla melkoisen tovin. Toivossa on hyvä elää että myös PT8 LE tulee jatkossa toimimaan leijonalla.
 
SDMF
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti