Muusikoiden.net
25.06.2018
Soittajasta muusikoksi | Kymen Konservatorio 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Roland octacapture+Reaper+Guitar Rig/AmpiliTube
1
Robert
18.07.2011 17:57:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Edellä kuvattujen yhteiselo ei oikein meinaa onnistua. Mulla on Reaperista valittuna Audio Device Settingistä Audio System: Asio ja Asio Driver: Octa-capture. Inputteja ei pysty valitsemaan. Samaan aikaan päällä on Guitar Rigin demoversio (toimii ihan normaalisti). Mutta kas kummaa, kun sammutan Guitar Rigin, Reaperin Audio Device settings-valikosta voikin valita inputit. Mutta tällöin taas Guitar Rig hiljenee. Sama juttu Amplituben kanssa.
 
Haluaisin siis äänittää kitaraa vahvistinmallinnuksen kautta. Kokeilin äänittää Octa-Capturen mukana tulleella Sonar LE:lläkin, ei onnistu. Mitäs hittoa?
Danko
18.07.2011 22:25:46
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Avaa mallinnukset plugarina äänityssoftasta, sen sijaan että yrittäisit käyttää niitä standalonena.
 
"Sorry mate - if you think a Line 6 anything is going to give you an actual guitar sound you are part of the problem and have very little to do with the solution." -CN Fletcher
mattim
19.07.2011 07:10:02
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Robert: Edellä kuvattujen yhteiselo ei oikein meinaa onnistua. Mulla on Reaperista valittuna Audio Device Settingistä Audio System: Asio ja Asio Driver: Octa-capture. Inputteja ei pysty valitsemaan. Samaan aikaan päällä on Guitar Rigin demoversio (toimii ihan normaalisti). Mutta kas kummaa, kun sammutan Guitar Rigin, Reaperin Audio Device settings-valikosta voikin valita inputit. Mutta tällöin taas Guitar Rig hiljenee. Sama juttu Amplituben kanssa.
 
Haluaisin siis äänittää kitaraa vahvistinmallinnuksen kautta. Kokeilin äänittää Octa-Capturen mukana tulleella Sonar LE:lläkin, ei onnistu. Mitäs hittoa?

 
Nuo stand alone softat varaavat ääniajurinn Ajuria voi ilmeisesti käyttää vain yksi sovellus kerrallaan, Köytä niitä Reaperin sisällä VST plugineina, niin homma onnistuu.
 
Matt
 
Tseka bu hao, tseka bujao, sie sie ni !
JPQ
19.07.2011 18:50:51
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mattim: Nuo stand alone softat varaavat ääniajurinn Ajuria voi ilmeisesti käyttää vain yksi sovellus kerrallaan, Köytä niitä Reaperin sisällä VST plugineina, niin homma onnistuu.
 
Matt

 
Näin olen oppinut että ASIO ajuria voi käyttää vain yksi kerrallaan. Cubasesta löytyi mac versiota ainakin kiva juttu kun ohjelma taustalla se voi vapauttaa ASIO ajurin muiden käyttöön... (katselin Cubasen demoa tässä ja katselen ehkä vielä lisääkin)
ps. itsellä Octa-Capture myös en vaan osaa auttaa.:(
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
Robert
20.07.2011 21:17:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Okei, kiitos vastanneille! Plugareilla pelittää.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti