Muusikoiden.net
25.06.2018
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ezdrummerin rumpalit kadoksissa?
1
jaeko
05.05.2011 08:46:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moikka. Olisikohan kenelläkään kokemuksia moisesta probleemasta?
Käytössäni on i-mac 2,4GHz Intel core 2 duo ( 4Gt ) ja Logic studio 8. Olen käyttänyt rumpuplugarina Ezdrummeria, johon asensin aikoja sitten vintage rock laajennuksen. Kaikki on pelittänyt ok. Nyt oli tarkoitus laajentaa kahdella lisäosalla ( jazz, Nashville ) vaan eipä onnnistunut. Koneelle tuli ilmoitus asennus epäonnistui. Yritin vielä päivittää "juuriohjelmaa" netistä omilla tunnuksillani, sama teksti siinä.
Yritin poistaa koneelta koko ohjelman ja asentaa uudelleen, taas sama. Tosin toontrack solo menee normaalisti alkuperäiseltä levyltä. Logic näyttää kyllä normaalisti jotehdyt midifilet ja plugarin Ezdrummer, mutta sen päällä on viiva. ( ei siis käytettävissä ). Olen yrittänyt kysellä neuvoja pulmaan, mutta kukaan ei kaveripiiristäni ole törmännyt vastaavaan. Kaikki softat ovat lisenssikamaa ja rahalla kaupasta ostettuja. Kuten arvata saattaa ongelma ilmeni juuri pahimpaan saumaan, enkä vaan yksinkertaisesti ehdi jumppaamaan koko käyttöjärjestelmän asennuksen kanssa. Apuva.
 
tender.insanity
05.05.2011 11:45:15
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sellaista se mäkin omistajan elämä on. Eipä tuollaisia ongelmia ole PC:n kanssa ilmennyt :-p
 
koopop
05.05.2011 12:18:19
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jaeko: Moikka.
Apuva.

 
Moi. Toontrackin henkilökunta on sua varten tuollaisissa asioissa. Auttavat avuliaasti.
 
L-studio
05.05.2011 12:25:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olethan päivittänyt EZ:n viimeiseen versioon, kun Nasse ja Jazzi eivät asennu aiempaan versioon. Päivitin itse ensin ja sitten nämä palikat ja toimii.
 
Elämässä ei ole muuta pakkoa kuin kuolema.
L-studio
05.05.2011 12:29:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jaaha, on näemmä luetun ymmärtäminen aterian jäljiltä taas kateissa, lisää kahvia koneeseen. Niin että olet jo kokeillut päivittää ja se ei onnistu. Yhteys Toontrackkiin ja luvat uusiksi. Nasse ja Jazzi vaatii sen päivityksen EZ:taan.
 
Elämässä ei ole muuta pakkoa kuin kuolema.
jaeko
06.05.2011 07:28:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

L-studio: Jaaha, on näemmä luetun ymmärtäminen aterian jäljiltä taas kateissa, lisää kahvia koneeseen. Niin että olet jo kokeillut päivittää ja se ei onnistu. Yhteys Toontrackkiin ja luvat uusiksi. Nasse ja Jazzi vaatii sen päivityksen EZ:taan.
 
Jep, ja kiitos. Täytynee ottaa yhteyttä Toontrackiin. Tosin tutkailin jo heti ongelman esiinnyttyä valmistajan sivuja, enkä ainaskaan silloin heti löytänyt suoraa linkkiä henkilökunnalle?? Tosin oman kielitaidon/kiireiden vuoksi saattanee meikäläisenkin luetun ymmärtämisessä olla toivomisen varaa. En muutenkaan ole mikään kone-expertti, enemmänkin soittaja, mutta mietin vielä onko ongelma luvissa? Asennus tyssää heti alkuvaiheessa ennen mitään koodien antamista? Kirjautuneena Toontrackin sivuille, omissa tiedoissa kylläkin näkyy normaalisti nämä aiemmit rekistöröidyt ohjelmat sarjanumeroineen. No jospa viikonloppuna olisi aikaa selvittää tämä homma kuntoon. Kiitos vielä vastauksista:)
 
T-Stag
09.05.2011 01:18:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jaeko: Jep, ja kiitos. Täytynee ottaa yhteyttä Toontrackiin. Tosin tutkailin jo heti ongelman esiinnyttyä valmistajan sivuja, enkä ainaskaan silloin heti löytänyt suoraa linkkiä henkilökunnalle?? Tosin oman kielitaidon/kiireiden vuoksi saattanee meikäläisenkin luetun ymmärtämisessä olla toivomisen varaa. En muutenkaan ole mikään kone-expertti, enemmänkin soittaja, mutta mietin vielä onko ongelma luvissa? Asennus tyssää heti alkuvaiheessa ennen mitään koodien antamista? Kirjautuneena Toontrackin sivuille, omissa tiedoissa kylläkin näkyy normaalisti nämä aiemmit rekistöröidyt ohjelmat sarjanumeroineen. No jospa viikonloppuna olisi aikaa selvittää tämä homma kuntoon. Kiitos vielä vastauksista:)
 
Toontrackin kaverit jeesavat kyllä asiallisesti. Kaverini löysi Nashville-laajennuksesta pari korruptoitunutta samplea ja pisti emailia sinnepäin. Sanoivat, että päivitys on työn alla mutta lähettivät korjatut samplet ja tarvittavan tiedoston tallennusohjeineen sähköpostissa. Hienoa toimintaa. Mua gasittaisi se uusi Classic-laajennus...
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti