Muusikoiden.net
20.05.2018
Musamaailma | Muutimme Kruununhakaan! 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Äänittäminen läppärillä?
1
Stain
28.04.2011 14:10:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mietin jos alkais tekemään bändiäänityksiä läppärillä. Miten tehokkaan koneen tarviin ja mitä muuta sen lisäksi? Varmaan ainakin kahdeksan raitaa ois hyvä pystyä äänittämään yhtäaikaa.
 
"No se tota lähti tollane idea että, toi meidän basisti sai idean että hei hei, hei Mandy viittiskö taas lähtee hei- heittää uus levy, ni sit, sit saatiin semmonen idea että vau, vittu tehdään levy sitten."
Grugi
28.04.2011 14:33:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Stain: Mietin jos alkais tekemään bändiäänityksiä läppärillä. Miten tehokkaan koneen tarviin ja mitä muuta sen lisäksi? Varmaan ainakin kahdeksan raitaa ois hyvä pystyä äänittämään yhtäaikaa.
 
Sanotaan että nykynormit täyttävä kannettava kyllä selviää tuosta kun kyseessä on audion nauhoitus, hyvään interfaceen kannattaa satsata. Eli kyllä tällänen nykypäivän multicore kannettava tuosta selviää, kovalevy kannattaa olla 7200rpm tai ehkä jopa SSD-levy.
 
SDMF
MoreK
28.04.2011 18:32:50
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos kahdenksan yhtäaikaisen raidan äänittäminen riittää, M-Audio Fast Track Ultra 8R on pätevä peli:
 
http://www.thomann.de/fi/maudio_fast_track_ultra_8r.htm
 
Menee USB-liitäntään.
 
ganesha
28.04.2011 21:12:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mulla on kombo: 13"-Macbook Pro, johon vaihdoin 7200RPM kovon, ja interfacena Motun 8Pre. Ehkä hieman tyyris setti, mut toimii niinku pitääkin.
 
http://ganesha-firstnewraysoftherisingsun.blogspot.com/
PIM
29.04.2011 15:04:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ite ottasin ennemmin Zoomin R16 ja äänittäsin sillä ja siirtäisin siitä sit läppärille jälkikäsittelyyn. Säästyy aika monelta vaivalta kun ei tarvi äänitystilantessa pelata läppärin kanssa. Ja voihan tota Zoomia käyttää myös läppärin USB-äänikorttina jos välttämättä haluaa äänittää suoraan läppärille.
 
Creltar
29.04.2011 15:13:11 (muokattu 29.04.2011 15:14:17)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

PIM: Ite ottasin ennemmin Zoomin R16 ja äänittäsin sillä ja siirtäisin siitä sit läppärille jälkikäsittelyyn. Säästyy aika monelta vaivalta kun ei tarvi äänitystilantessa pelata läppärin kanssa. Ja voihan tota Zoomia käyttää myös läppärin USB-äänikorttina jos välttämättä haluaa äänittää suoraan läppärille.
 
Olen itse äänittänyt omalla Zoomillani kummallakin tavalla ja hyvin on toiminut. Suosittelen, koska tuo Zoomi on niin monikäyttöinen verrattuna esim. tuohon M-Audion peliin.
 
Prog On!
passe
30.04.2011 14:12:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla on itsellä HP:n dv7, AMD tuplaydinprossu ja 4G Ram:ia. Kertaakaan ei ole vielä suorituskyvyn kanssa ollut ongelmia. Perus bändidemottelu käytössä siis. Eli ei niiden specsien tarvitse kovin kummoiset olla tällaiseen amatööritouhuun. Enemmän painoa taitaa olla laitteiden yhteensopivuudella. Fast Track Ultra saa täältäkin äänen.
 
Ps. Selvyyden vuoksi, HP:n dv-sarjan koneita en suosittele siitä syystä, että ne kuumenevat ja siten myös huutavat tosi helposti liikaa. Pariin kertaan koneeni sammui nauhoitellessa, kuumenemisen johdosta. Jouduin ostamaan erillisen USB-tuulettimen tälle kaveriksi.
 
Joskus virta katkeaa tai sitä on liikaa - mut voi tahto nuorallatanssijan nostaa ilmaan.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti