Muusikoiden.net
23.01.2019
Akustiset Furch-kitarat | Kohtuuhintaista eurooppalaista huippulaatua jo vuodesta 1981! 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: DAWia etsimässä
1 2 3 4 5 6 7
Krice
09.03.2011 15:51:11
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JPQ: Demojen tulo kestää monelta firmalta hetken.
 
X1 tuli viime marraskuussa. Ehkä ohjelma on niin buginen, että siitä ei kehdata laittaa demoa ulos. Mitä enemmän kokeilen Abletonia sitä hauskemmalta se vaikuttaa. Tosin kalliimmassa Suite-versiossa on lisää sälää. Abletonin demossahan voi kokeilla molempia versioita erikseen (fiksu ratkaisu, usein demo on vain siitä parhaimmasta versiosta) eli voin kokeilla tarvitsenko Suite-version lisäosia.
 
Grugi
09.03.2011 15:55:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eipä tosiaan ole vaikea uskoa että ei ole kavereita, sen sijaan on todella vaikea uskoa että olisit yhtään fiksumpi kuin olet itsestäsi antanut kuvan. Ihan sydämmestäni toivon että kukaan ei viitsisi sua enää täällä jeesata kun tollasella ylimielisellä asenteella olet liikenteessä, vosin väittää että tässä ketjussa kirjoittaneilla on reilusti enemmän kokemusta tällä saralla kuin sinulla.
 
SDMF
JPQ
09.03.2011 16:37:29
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Krice: X1 tuli viime marraskuussa. Ehkä ohjelma on niin buginen, että siitä ei kehdata laittaa demoa ulos. Mitä enemmän kokeilen Abletonia sitä hauskemmalta se vaikuttaa. Tosin kalliimmassa Suite-versiossa on lisää sälää. Abletonin demossahan voi kokeilla molempia versioita erikseen (fiksu ratkaisu, usein demo on vain siitä parhaimmasta versiosta) eli voin kokeilla tarvitsenko Suite-version lisäosia.
 
Hetken suhteellista vaikkei luulisi että demon teko kestäisi niin kauan. ja olen sen verran perehtynyt ettei kaikilta firmoilta saa kunnon demoakaan josta saisi kuvan mihin ohjelma kykenee. esim. kontaktin mukana olevista samplekirjastoista ei saa demojen pohjalta mitään kuvaa varsinkin kun painottaa soundi lajeja jota en juuri tarvitse. ps. täälläklin auttamis halut koetuksella.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
Krice
09.03.2011 17:00:38
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen päättänyt hankkia Abletonin, ilmeisesti Suite-version, koska sen mukana tulevat syntikat on niin hauskoja. Kallis ohjelma, mutta kaikki on suhteellista. Kitarakamoihin menee melkein hetkessä enemmän rahaa kun ostaa pari pedaalia.
 
Krice
09.03.2011 17:05:28 (muokattu 09.03.2011 17:07:23)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Grugi: Ihan sydämmestäni toivon että kukaan ei viitsisi sua enää täällä jeesata
 
Saamani "apu" liittyi kehoitukseen hankkia äänikortti ja surkea Sonar X1. Viisastuin viime kerrasta kun joku nettityyppi "neuvoi" hankkimaan 7600GS:n, joka oli varmaan surkein näytönohjain siihen aikaan. AGP-nopeus piti laskea erillisellä ohjelmalla 4x-nopeuteen, koska muuten näytönohjain veti pelatessa koneen tilttiin tai resetoi sen.
 
Olipa hyvä että kokeilin sinnikkäästi kaikki demot läpi ja löysin itselleni sopivan vaihtoehdon. Voinkin oikeastaan kiittää itseäni!
 
tender.insanity
09.03.2011 17:12:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Krice: Olen päättänyt hankkia Abletonin, ilmeisesti Suite-version, koska sen mukana tulevat syntikat on niin hauskoja. Kallis ohjelma, mutta kaikki on suhteellista. Kitarakamoihin menee melkein hetkessä enemmän rahaa kun ostaa pari pedaalia.
 
Loistavat kriteerit! Jos synien hauskuus vaikuttaa noin paljon, niin oisit ostanut Reason 5:n (puolet Ableton 8:n hinnasta) ja laittanut sen ReWirellä Reaperiin. Näin käytössäsi olisi hyvä nauhoitusohjelma sekä Reasonin synat. Ja olisi vielä jäänyt 300e siihen äänikorttiin ;-)
 
Leri
09.03.2011 17:13:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Menee rahat hukkaan ,jos et osta sitä äänikorttiakin.
 
tender.insanity
09.03.2011 17:22:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onhan Krice myös käynyt lueskelemassa alan foorumeita (ystävällisiä, toisin kuin m.net), mitä mieltä softista ollaan niissä?
 
Ableton ei ole mulle tuttu kuin nimestään, mutta jos ao. pitää paikkansa, niin ei välttämättä paras nauhoitteluun:
 
"It's great for arranging audio & can be used for recording if you understand the following. Unlike all other DAW's it records live audio/midi post latency. In other words it's not recording the actual timing you play, but what you hear thru your monitors.
I don't care how low you can get your latency, It's a problem when your trying to record live playing & be in sync. I did create work-arounds but over time it drove me away from Live."
 
laurasus
09.03.2011 18:09:29 (muokattu 10.03.2011 12:32:57)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Krice: Saamani "apu" liittyi kehoitukseen hankkia äänikortti ja surkea Sonar X1. Viisastuin viime kerrasta kun joku nettityyppi "neuvoi" hankkimaan 7600GS:n, joka oli varmaan surkein näytönohjain siihen aikaan. AGP-nopeus piti laskea erillisellä ohjelmalla 4x-nopeuteen, koska muuten näytönohjain veti pelatessa koneen tilttiin tai resetoi sen.
 
Olipa hyvä että kokeilin sinnikkäästi kaikki demot läpi ja löysin itselleni sopivan vaihtoehdon. Voinkin oikeastaan kiittää itseäni!

 
No olipa tosiaan onni! Ja onnea vastaisuudessakin valitsemallasi itseriittoisuuden tiellä!
 
Ihailtavaa kärsivällisyyttä kyllä tämän ketjun vastaajilta.
 
Edit: Oppositio peruuttaa välikysymyksen vitutuksen laannuttua ja mielenkiinnon kadottua.
 
That's what she said
Grugi
09.03.2011 18:10:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tender.insanity: Onhan Krice myös käynyt lueskelemassa alan foorumeita (ystävällisiä, toisin kuin m.net), mitä mieltä softista ollaan niissä?
 
Ableton ei ole mulle tuttu kuin nimestään, mutta jos ao. pitää paikkansa, niin ei välttämättä paras nauhoitteluun:

 
Turha se on muiden nyt koittaa valistaa kun selkeesti mies osaa homman paremmin ihan itse.
 
SDMF
Meadow
09.03.2011 18:58:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

laurasus: No olipa tosiaan onni! Ja onnea vastaisuudessakin valitsemallasi itseriittoisuuden tiellä! Siellä voit sitten itseäsi kiitellä ja kiillotella kamojasi ylhäisessä yksinäisyydessäsi maailman loppuun saakka.
Onko sulla muuten asperger tai muu autistinen oireyhtymä vai asosiaalinen persoonallisuushäiriö? Niihin on saatavissa kuntoutusta ja käyttäytymisterapiaa, ihan siltä varalta sanon jos vaikka joskus haluat oppia sosiaalista kanssakäymistä. Tai jos joku muukin tän ketjun lukijoista miettii "WTF"?
 
Jos et halua keskustella tai muiden mielipiteet ei kiinnosta, oikea paikka kirjoitella olisi blogi tai vielä mieluummin lukollinen päiväkirja.
 
Ihailtavaa kärsivällisyyttä kyllä tämän ketjun vastaajilta. Olisitte todennäköisesti loistavia asperger-kuntouttajia ja autismihoitajia.

 
Miksi pitää mennä henkilökohtaisuuksiin?
 
laurasus
09.03.2011 20:09:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meadow: Miksi pitää mennä henkilökohtaisuuksiin?
 
En tiedä...jotenkin nyrjähti. Ylläpito varmaan sensuroi jos meni "liian pitkälle". Erittäin hyvä kysymys sinänsä ja laajan filosofisen pohdinnan paikka -jossain muualla:)
 
That's what she said
ganesha
09.03.2011 20:38:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

offtopic: mutta tää on taas pitkästä aikaa viihdyttävintä skeidaa täällä!
 
viina. hanuri. ja naiset.
anapena
09.03.2011 21:01:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tosiaan, ihmeellistä jälkikeulintaa moneltakin hahmolta. Joskus kannattaa miettiä, että klikkaanko sittenkään lähetä-nappia...Kricellä selkeästi halutessaan kyky kokeilla softia itsekin. Ja yleensä itsekukin on itsensä mikrotukihenkilö, kantapään kautta on mentävä. Ja eihän sen pitäisi haitata, jos ei satu kuulumaan samaan bittilahkoon kuin minä...piis vaan...ja oliko tämäkään nyt tarpeellinen kirjoitus...?
 
Leri
09.03.2011 21:18:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onhan niitä sellasia jalkapallohuligaanejakin. kyllä tää pitäis saada vielä vähän fyysisemmäks.
 
laurasus
09.03.2011 21:35:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

anapena: Joskus kannattaa miettiä, että klikkaanko sittenkään lähetä-nappia...
 
...ups... :D
 
tässä kummallisessa ketjussa on muuten 75 vastausta..uskomatonta.
 
näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
 
That's what she said
Janie Jones
09.03.2011 21:44:45 (muokattu 09.03.2011 21:48:56)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

anapena: Tosiaan, ihmeellistä jälkikeulintaa moneltakin hahmolta. Joskus kannattaa miettiä, että klikkaanko sittenkään lähetä-nappia...Kricellä selkeästi halutessaan kyky kokeilla softia itsekin. Ja yleensä itsekukin on itsensä mikrotukihenkilö, kantapään kautta on mentävä. Ja eihän sen pitäisi haitata, jos ei satu kuulumaan samaan bittilahkoon kuin minä...piis vaan...ja oliko tämäkään nyt tarpeellinen kirjoitus...?
 
Pöh, tyyppi on vastaillut koko ajan suunsoitolla ja ivailulla aitoihin auttamisyrityksiin. Epäasiallisuudessa häntä ei voi ylittää.
 
Toivottavasti Kricen Suite on jo tilauksessa, niin ettei kukaan ehdi kertoa tälle itseriittoiselle pösilölle sitä, että järkevintä olisi ostaa sellainen ulkoinen äänikortti, joka sisältää (muun muassa) Abletonin Lite-version... josta taas voi päivittää täysversioon tai Suiteen noin puoleen hintaan. Eli saada näin sekä kunnollisen äänikortin että sen Abletonin samalla rahalla.
 
Jos tämä tuli liian myöhään, niin se on Kricelle oikein, koska häntä eivät kiinnosta neuvot vaan v****ilu. Jos tuli ajoissa, niin jään odottelemaan jännityksellä, mitä suunsoittoa kiitokseksi vinkistä tulee. Moro vaan ja onnea valitulla tiellä. Toivottavasti saat muistella meitä jatkossa usein yhteensopivuusongelmien kanssa painiskellessasi.
 
She said: "Eh, I know you, and you cannot sing", I said: "That's nothing, you should hear me play piano" (The Smiths)
Henri Henri Olavi
10.03.2011 01:38:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä ainakin hoitaisin sen Aabletonin kräkkinä ja mennä puksuttaisin hittiä hitin perään, enkä puolella silmälläkään välittäis kenenkään kepulaisista neuvoista tai kommenteista. Pask*ja neuvoja ja pask*a jengiä täällä.
 
Edes tätä yhtä ei ole olemassa.
Krice
10.03.2011 10:10:23 (muokattu 10.03.2011 10:12:34)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Janie Jones: Abletonin Lite-version... josta taas voi päivittää täysversioon tai Suiteen noin puoleen hintaan.
 
Thomannilla ollaan vähän eri mieltä puolesta hinnasta.
http://www.thomann.de/fi/ableton_live_8_suite_upgr_live_lite_e.htm
 
Suite maksaa siis 598€. Jotenkin en usko, että Ableton olisi tehnyt Lite-versiosta Suiteen päivittämistä turhan halvaksi, muutenhan kaikki hankkisivat Liten ja sitten päivittäisivät.
 
CPU
10.03.2011 10:26:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen päättänyt hankkia Abletonin
 
...
 
Unlike all other DAW's it records live audio/midi post latency.
 
...
 
Latenssihan voi olla vaikka tunnin
 
...
 
Voinkin oikeastaan kiittää itseäni!

 
Vittu, enpä ole nauranut näin paljon vähään aikaan.
 
K.
 
http://www.therepublicofdesire.net/ http://www.myspace.com/protectorateindustrial
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5 6 7

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti