Muusikoiden.net
23.05.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: buffalo ulkoinen muisti rikki
1
23456
17.10.2010 11:21:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kone alkoi tökkimään ja havaitsin että buffalon ulkoinen muisti mennyt rikki.Onko mitään keinoa saada pelastettua tiedostot mitä siellä on.?Harmittaa kun siellä on back up tiedostot ja muutama projekti.Mikä avuksi.Windows xp maailmassa pyöritään.?
 
elias
Borlag
17.10.2010 12:20:25
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Riippuu miten se on mennyt rikki. Jos kone suostuu sen tunnistamaan vielä, voi palautus olla mahdollista, mutta useimmiten vaatii kallin maksullisen ohjelman. Tietenkin on mahdollista viedä se johonkin huoltoliikkeeseen, mutta nämä veloittavat vielä enemmän tiedostojen palautuksesta, joskin heillä useimmiten paremmat mahdollisuudet onnistumiseen.
 
Sitten on tietenkin näitä kikkakolmosia, eli levy mahdollisimman tiiviiseen suojaan, kuten minigrip pussiin tms, ja sitten pakkaseen yön yli. Tämän jälkeen levy koneeseen ja toivomaan parasta että se toimii riittävän pitkään että saa palautettua kaiken.
 
Jos oman arviosi mukaan levyllä on tiedostoja alle 100 euron arvoisesti, ei muuta kannatakaan kuin tuota kikkakolmos temppua, jos arvo alkaa lähentelemään useita satasia, voisi jo harkita siitä maksamista että tiedostot tulee palautettua kunnolla.
 
Ukkovaari
17.10.2010 18:05:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

23456: Kone alkoi tökkimään ja havaitsin että buffalon ulkoinen muisti mennyt rikki.Onko mitään keinoa saada pelastettua tiedostot mitä siellä on.?Harmittaa kun siellä on back up tiedostot ja muutama projekti.Mikä avuksi.Windows xp maailmassa pyöritään.?
 
Jos jollain tapaa tuo buffalo tunnistuis niin kenties sieltä saisi pelastettua kamaa.
 
Yksi sivusto josta löytyy ihan ilmaista täysversio työkalua pelastamisiin ja vähän muuhunkin niin on http://www.pcinspector.de/Default.htm?language=1
 
Ite olen joskus tuota pc file recoverya ja paria muuta käytelly (joskin on tuosta aikaa ja näköjään sivuston ulkoasu muuttunut).
 
Katso löytyykö tuolta sopivaa ja toivottavasti toimii tai noista on apua.
Tietysti jos tuo buffalo on niin rikki, ettei sitä pysty tunnistamaan mitenkään niin voipi olla pirun työläs ja myös kallis paukku palauttaa varmistettua dataa (varsinkin jos joutuu turvautumaan alan erikois-palveluihin, joilta löytyy todella vahvoja työkaluja datan palauttamiseen).
 
Tympee Huttunen
17.10.2010 18:45:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eikö tuossa voi olla rikki vain se ulkoinen "yksikkö" eikä kovalevy. Hyvällä tuurilla ulkoisen kovalevy on ihan ehjä. Tuolloin voisi vain napata kovalevyn sen sisältä ja laittaa koneeseen.
Borlag
17.10.2010 18:48:14
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mäkrö: Eikö tuossa voi olla rikki vain se ulkoinen "yksikkö" eikä kovalevy. Hyvällä tuurilla ulkoisen kovalevy on ihan ehjä. Tuolloin voisi vain napata kovalevyn sen sisältä ja laittaa koneeseen.
 
Tämä on ihan hyvä idea, jos levy on sellainen että sen voi ottaa irti tosta noin vaan ja tökätä koneeseen. Kaikissa tätä mahdollisuutta ei ole, joskin tällöin voisi harkita identtisen kovalevyn ostamista ja levyn vaihtoa. Useimmiten halvempaa kuin nuo maksulliset softat, aivan varmasti halvempaa kuin ammattilaisen käsittely. Joskaan ei aivan riskitöntä, jos ei tiedä mitä tekee.
 
Ukkovaari
17.10.2010 19:49:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Borlag: ...halvempaa kuin nuo maksulliset softat.
 
Jos tuolla tarkoitit tuota meikän viestiä niin noi softat on täysin ilmaisia eli eivät maksa mitään ja ovat täysversioita vapaasti käytettävissä.
 
Laitoin tämän viestin tarkennukseksi ja noi softat tiedoksi jos vaikka niistä olis jollekin iloa.
 
Borlag
17.10.2010 19:51:31
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ukkovaari: Jos tuolla tarkoitit tuota meikän viestiä niin noi softat on täysin ilmaisia eli eivät maksa mitään ja ovat täysversioita vapaasti käytettävissä.
 
Laitoin tämän viestin tarkennukseksi ja noi softat tiedoksi jos vaikka niistä olis jollekin iloa.

 
Juu, en tarkoittanut tuota linkittämääsi softaa. Siitä ei itselläni kokemusta ole, joten perustan vastaukseni lähinnä niihin maksullisiin softiin joita itse käyttänyt ja toimiviksi todennut. Ilmaissoftia harvemmin tulee edes kokeiltua kun on rahan arvoinen asia kyseessä, kuten näissä tiedoston palautuksissa useimmiten onkin.
 
JPQ
17.10.2010 20:08:55
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Borlag: Juu, en tarkoittanut tuota linkittämääsi softaa. Siitä ei itselläni kokemusta ole, joten perustan vastaukseni lähinnä niihin maksullisiin softiin joita itse käyttänyt ja toimiviksi todennut. Ilmaissoftia harvemmin tulee edes kokeiltua kun on rahan arvoinen asia kyseessä, kuten näissä tiedoston palautuksissa useimmiten onkin.
 
Tosin ohjelman idea aika yksinkertainen ja western digitaliilta asiaa sivutenhan usein on hajonnut nimenomaan se muu tekniikka. ps. toivotaan että oma w&d kestää. Ei ihan heti ehdi kaikkea varmuuskopioida..
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti