Muusikoiden.net
20.06.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: nuottien skannaus
1
Noukka
22.09.2010 17:35:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tarkoitus olisi skannata nuotteja koneelle ja transponoida sekä mahdollisesti jonkunverran muokata ja sitten printata uusi nuotti paperille.mikä ohjelma olisi hyvä ja löytyykö mahdollisesti ilmaisia netinkautta
 
Janie Jones
22.09.2010 20:06:29
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Noukka: tarkoitus olisi skannata nuotteja koneelle ja transponoida sekä mahdollisesti jonkunverran muokata ja sitten printata uusi nuotti paperille.mikä ohjelma olisi hyvä ja löytyykö mahdollisesti ilmaisia netinkautta
 
En ole moista käyttänyt mutta kysymys oli mielenkiintoinen, löysin tällaisen:
http://www.musitek.com/smartscre.html
Maksaa tietenkin. Toimenpide on sen verran monimutkainen, että tuskin on ilmaista ohjelmaa - veikkaisin. Ehkä halvempia on.
 
She said: "Eh, I know you, and you cannot sing", I said: "That's nothing, you should hear me play piano" (The Smiths)
samulirask
22.09.2010 20:36:27
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Noitahan tulee nuotinnusohjelmien mukana, esim. Finale Allegron mukana tuli SmartScore lite. Itselläni ei ole kovin hyviä kokemuksia skannauksesta. Tosin itse asiassa jopa käytin ohjelmaa Bachin kaksiäänisten inventioiden skannaamiseen, ja homma onnistui kohtalaisen hyvin. Toisaalta tuollainen kaksiääninen satsi on varmaan yksinkertaisinta mahdollista tuollaiselle skannausohjelmalle. Vähänkin monimutkaisemman nuotin skannaaminen onnistui vähän niin ja näin, ei edes niin hyvin että sitä olisi viitsinyt ruveta korjailemaan - alusta itse kirjoittaminen tuli nopeammaksi.
 
Nerokashan tuo systeemi on, ja täytyy ihailla sitä, että ohjelma pystyy lukemaan nuotit niinkin hyvin. Harmi ettei siitä ainakaan minulle ollut paljon hyötyä. Kokemukseni on siis vain yhdestä ohjelmasta. Saattaa olla että uusimmat versiot toimivat paremmin.
WanhaWetäjä
22.09.2010 20:59:51
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Noukka: tarkoitus olisi skannata nuotteja koneelle ja transponoida sekä mahdollisesti jonkunverran muokata ja sitten printata uusi nuotti paperille.mikä ohjelma olisi hyvä ja löytyykö mahdollisesti ilmaisia netinkautta
 
Tossa.. http://www.carbonmusic.fi/engine.cg … taatio&luokka=tuotteet&tuote=562518
 
Ilmainenhan tuo ei laillisesti hankittuna ole. Testasin demoa, toimi erittäin ok, softa trasponoi jopa sointumerkit oikein. Tiedä sitten kuinka paljon skannerin laatu ja tarkkuus vaikuttaa lopputulokseen, mulla on Epsonin todella tarkka ja laadukas erillinen valokuvaskanneri, ei mikään 50€:n monitoimilaite.
 
Kalmo
24.09.2010 11:26:24 (muokattu 24.09.2010 12:20:01)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Skannerin laatu ei vaikuta. Surkeinkin nykyskanneri skannaa hyvällä valokuvalaadulla, eikä nuottien skannaus tarkkuutta vaadi. Päinvastoin:
Liian suuri tarkkuus voi tehdä tiedostoista niin suuria, ettei kone pysty sujuvasti niitä käsittelemään.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
Noukka
26.09.2010 19:26:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sibelius nuotinnus ohjelmaa on musiikkiliikkeistä kaupattu mutta sieläkään ei varmaa tietoa onko siinä halvimmassa skannaus mahdollisuutta.kiitos vastauksista
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti