Muusikoiden.net
23.06.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Hyvä pluggarit Cubaseen lauluun / metallikitaraan
1
SudenUni
02.09.2010 13:57:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Elikkäs.. demoa jätkien kanssa väännetään ja alkaa olemaan pikkuhiljaa valmista mutta olisi kiva tietää vielä noiden kitarasoundien suhteen että onko jotain hyviä metalli vst-tiedostoja Cubaseen joilla soundia voisi vielä kokeilla hakea raskaammaksi??
 
Ja sitten se tärkein, eli muutamia kohtia biiseihin tulee joihin haemme erikoisempaa efektiä vocalisointiin ja Cubasen omilla säädöillä ei päästä käsiksi niihin.. Onko kenelläkään kokemusta jostain vocal vst -ohjelmasta jolla saisi vähän speciaalimpaa säätöä. Enkä tarkoita mitään pikkuoravat tai örinä haudantakaa juttuja koska ne löytyvät myös Cubasesta. Lähinnä jotain mystistä / demonista puhetta pitäisi saada aikaan.. kiitos
 
tinde
02.09.2010 14:45:52
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hm... mites olis tiukka kompurointi + pitch shift + distortion + ringmodulator + hidas flanger / phase + eq + delay + reverb?
 
Ainakin olis mitä säätää ja kokeilla :-)
 
SudenUni
02.09.2010 19:58:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tinde: hm... mites olis tiukka kompurointi + pitch shift + distortion + ringmodulator + hidas flanger / phase + eq + delay + reverb?
 
Ainakin olis mitä säätää ja kokeilla :-)

 
No onhan tuossa mutta kun ei oikein tule hyvä :/ Pitäisi saada jotain speciaali efektejä. Siis mun perus rohina huudot menee kyl kevyellä kompuralla mut haetaan välikuiskailuihin sellaista pirullisuutta =)
 
Antti1
02.09.2010 20:26:08 (muokattu 02.09.2010 20:27:23)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SudenUni: No onhan tuossa mutta kun ei oikein tule hyvä :/ Pitäisi saada jotain speciaali efektejä. Siis mun perus rohina huudot menee kyl kevyellä kompuralla mut haetaan välikuiskailuihin sellaista pirullisuutta =)
 
Tää on käyttäjän taidoista kiinni melkolailla. Kokeiles tehdä vaikka kopsu siitä vokaaliraidasta, pätki halutut sanat erikseen ja käännä ne takaperin. Sen jälkeen ne voi taas yhdistää yhdeksi clipiksi, tai jättää sellaiseksi. Leikkaa turhimmat botnet pois, lisää tarvittaessa kaikua ja siirrä se takaperin tuleva kuiskailu alkamaan aina ennen sitä lausuttua sanaa. Tuleepi mystinen ja ei tarvii uusia efektejä. Myös jotain reverse kaikuja yms. voi koittaa.
 
"This sea of blood covered in ashes... We refer to this hell as the world." - Halibel
SudenUni
02.09.2010 22:16:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Antti1: Tää on käyttäjän taidoista kiinni melkolailla. Kokeiles tehdä vaikka kopsu siitä vokaaliraidasta, pätki halutut sanat erikseen ja käännä ne takaperin. Sen jälkeen ne voi taas yhdistää yhdeksi clipiksi, tai jättää sellaiseksi. Leikkaa turhimmat botnet pois, lisää tarvittaessa kaikua ja siirrä se takaperin tuleva kuiskailu alkamaan aina ennen sitä lausuttua sanaa. Tuleepi mystinen ja ei tarvii uusia efektejä. Myös jotain reverse kaikuja yms. voi koittaa.
 
Tottahan toki se on. Kyllä kai ammatti-ihminen vääntää mystista loruilua vaikka commandore64:sella =) Nyt onkin kyse millä tavanpulliainen sen helpoiten toteuttaa. Mutta taidan kokeilla neuvoasi, aina oppii jotain , thanks
 
Occult_rain
19.09.2010 02:23:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SudenUni: No onhan tuossa mutta kun ei oikein tule hyvä :/ Pitäisi saada jotain speciaali efektejä. Siis mun perus rohina huudot menee kyl kevyellä kompuralla mut haetaan välikuiskailuihin sellaista pirullisuutta =)
 
Ambience/reverb + auto panoroinnilla itse sain ihan häijyä jälkeä.
http://www.wavosaur.com/vst/reverb-plugins.php
 
Kokeile pois.
 
Tuli At The Gates artistin Slaughter Of The Soul- albumin intro mieleen
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti