Muusikoiden.net
07.12.2016
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ongelmia M-Audion kanssa
1
Zenerith
21.03.2010 12:47:05 (muokattu 21.03.2010 12:52:02)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen tässä muutaman päivän yrittänyt nauhoittaa musiikkia Guitar Rig 4:llä REAPER-nimisen mixausohjelman kautta.Ohjelma toimi alkusähläilyjen jälkeen moitteettomasti kunnes suljin ohjelman ja avasin sen myöhemmin uudestaan. Ruutuun pomppasi varoitusikkuna jossa lukee:
 
M-Audio USB ASIO driver
 
The ASIO sample rate is not supported by one of the USB interfaces!
Please check your sync settings in the Control Panel.
 
Ongelma on todella ärsyttävä sillä en pääse nauhoittamaan soittoani ollenkaan koska guitar rig ei tunnista kitaraani lainkaan,osaisiko kukaan auttaa??Kaikki apu on tervetullutta!
 
Käytän M-Audion Fast Track-äänikorttia
 
Kalmo
21.03.2010 22:03:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuon tyyppisiä varoituksia aiheuttaa usein se, että softa ja äänikortti on asetettu eri näytteenottotaajuudelle. Tuon ilmoituksen mukaan softa on asetettu taajuudelle, jota USB-laite (M-Audio??) ei tue. Katso että molemmat käyttävät samaa "sample rate"a.
 
Se Reaper on kyllä ihan täysimittainen studiosofta eikä miksausohjelma.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
Zenerith
23.03.2010 15:39:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kalmo: Tuon tyyppisiä varoituksia aiheuttaa usein se, että softa ja äänikortti on asetettu eri näytteenottotaajuudelle. Tuon ilmoituksen mukaan softa on asetettu taajuudelle, jota USB-laite (M-Audio??) ei tue. Katso että molemmat käyttävät samaa "sample rate"a.
 
Se Reaper on kyllä ihan täysimittainen studiosofta eikä miksausohjelma.

 
asensin nuo sample ratet samaan sekä tuossa reaperissa että sitten m-audiossa mutta mitään muutosta parempaan ei tapahtunut =( mistäköhän tää ongelma oikein voi johtua.Luin noita englanninkielisiä keskustelupalstoja tästä samasta ongelmasta,taitaa olla m-audion fast trackissa aika yleisenä ongelmana juuri tämä samainen vika,kukaan ei vaan tunnu tietävän miten tän vian vois korjata.
 
aalataur
23.03.2010 16:06:38
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mua kiinnostaisi kanssa tämä, onko niin että Guitar Rig 4 ei toimi M-Audio Fast Trackin kanssa? Toimisiko Guitar Rig 3 paremmin, kellään kokemusta yhdistelmästä Fast Track + Guitar Rig?
viny
26.03.2010 21:50:55 (muokattu 26.03.2010 21:58:03)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Zenerith: asensin nuo sample ratet samaan sekä tuossa reaperissa että sitten m-audiossa mutta mitään muutosta parempaan ei tapahtunut =( mistäköhän tää ongelma oikein voi johtua.Luin noita englanninkielisiä keskustelupalstoja tästä samasta ongelmasta,taitaa olla m-audion fast trackissa aika yleisenä ongelmana juuri tämä samainen vika,kukaan ei vaan tunnu tietävän miten tän vian vois korjata.
 
Korjaaa se vaihtamalla se sample rate sieltä control panelista
 
T:kokemusta löytyy, ja ratkaisukin:)
 
Vaihtaa itsestään niitä asetuksia esim. nettiä selaillessa ohjelmakohtasesti.
 
Zenerith
27.03.2010 16:38:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

viny: Korjaaa se vaihtamalla se sample rate sieltä control panelista
 
T:kokemusta löytyy, ja ratkaisukin:)
 
Vaihtaa itsestään niitä asetuksia esim. nettiä selaillessa ohjelmakohtasesti.

 
nyt guitar rig toimii joka kerta(aikaisemmin sitä piti säätää joka kerta erikseen ennenkuin sain sen toimimaan,valitti aina niistä asio drivereista),enää täytyy vain saada tuo reaper tunnistamaan tämä kitara =D kiitoksia avusta!
 
Juntunen
30.03.2010 12:00:40
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Zenerith: Olen tässä muutaman päivän yrittänyt nauhoittaa musiikkia Guitar Rig 4:llä REAPER-nimisen mixausohjelman kautta.Ohjelma toimi alkusähläilyjen jälkeen moitteettomasti kunnes suljin ohjelman ja avasin sen myöhemmin uudestaan. Ruutuun pomppasi varoitusikkuna jossa lukee:
 
M-Audio USB ASIO driver
 
The ASIO sample rate is not supported by one of the USB interfaces!
Please check your sync settings in the Control Panel.
 
Ongelma on todella ärsyttävä sillä en pääse nauhoittamaan soittoani ollenkaan koska guitar rig ei tunnista kitaraani lainkaan,osaisiko kukaan auttaa??Kaikki apu on tervetullutta!
 
Käytän M-Audion Fast Track-äänikorttia

 
Mulla tulee Fast Track Pro:n kanssa samaa virhettä, jos on jokin toinen musasofta auki ja koettaa Cubasea käynnistää. Tuohon riittää periaatteessa nettiselainkin, jos siellä joku käyttää ääntä. Suljen siis aina muut ääniä päästelevät softat ennen Cubasen käynnistelyjä.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti