Muusikoiden.net
03.12.2016
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: M-Audio Fast Track
1
hola gibson
26.02.2010 02:33:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrack.html
 
Tuollaisen USB-interfacen hommasin. Rupesin asentamaan koneelle M-Audion sivuilta ladattavaa ajuria, niin kuin ohjeessa neuvottiin. Kone kuitenkin ilmoittaa että asennettava ohjelma ei tunnista Windovsin logoa, kone voi vauroitua nyt tai myöhemmin. No, en asentanut. Laite kuitenkin toimii ihan ok ilman asentamistakin. En minä ihan tietämätön näissä hommissa ole, mutta nyt en kyllä ymmärtänyt mitään. Pitäiskö se ajuri kuitenkin asentaa koneelle vai ei? Voiko se oikeasti vauroittaa konetta? Mitä tuo nyt oikastaan tarkoitti?
 
Harrastelija
26.02.2010 09:55:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oliskohan siinä kuitenkin ettei se ole digitaalisesti allekirjoitettu ja sen kautta Microsoftin hyväksymä suunnilleen?
 
Suurin osa ajureista on sitä ja aiheuttaa sen kysymyksen "Asennetaanko ohjelma kuitenkin? "
 
Ja kyllä ne voi ja pitääkin asentaa jos meinaa laitteen saada kunnolla toimimaan kaikilta osin. Joten ei mitään vaaraa.
 
Harrastelija
 
Tärkeintä on musiikki, kitara on vain väline sen tuottamiseen.
hola gibson
27.02.2010 17:30:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Harrastelija: Oliskohan siinä kuitenkin ettei se ole digitaalisesti allekirjoitettu ja sen kautta Microsoftin hyväksymä suunnilleen?
 
Suurin osa ajureista on sitä ja aiheuttaa sen kysymyksen "Asennetaanko ohjelma kuitenkin? "
 
Ja kyllä ne voi ja pitääkin asentaa jos meinaa laitteen saada kunnolla toimimaan kaikilta osin. Joten ei mitään vaaraa.
 
Harrastelija

 
Se taisi olla juuri noin. Kiitos rohkaisusta.
 
washburn
04.03.2010 15:59:40
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lainaanpa tätä ketjua.
 
Ongelma Fast track USB:n kanssa. Käytän sitä muutaman kuukauden vanhan win7 läppärin kanssa. Aluksi toimi ihan moitteetta, mutta kun menin asentamaan asio4all ajurit, alkoi ongelmat. Ääni alkaa 'rutisemaan' silloin tällöin eli tavallaan pätkii todella nopealla sykkeellä. Poistin asio4all ajurit ja palautin m-audion omat, mutta ongelma jatkuu. Ongelma esiintyy sekä äänitys/miksaus ympäristössä että myös ihan musaa kuunnellessa vaikka media playerillä. Mistähän voisi johtua?
 
Live long and prosper.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti