Muusikoiden.net
09.12.2016
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Logic Pro 7 ja midi-ongelma
1
supremekeys
23.01.2010 22:56:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Googlaamalla löytyy jos jonkinnäköstä ohjetta, mut ei varsinaisesti tähän ongelmaan.
 
Ongelma: näppäimistöllä ei voi soittaa midi-instrumentteja eli ääni ei kuulu. Esim. jos lataan Tutorial songin, niin kuulen kyllä midi-raidat kun painan playta. Samoin voin nauhoittaa näppäimistöllä nuotteja, ja kun painan playta niin kuulen mitä soitin. Ongelmana on, etten kuule "livenä" mitä soitan (nään toki näytöllä et logic reagoi soittoon). Kun painelen hiirellä nuotteja, äänet kyllä jälleen kuuluvat. Tiivistettynä: käytän näppäimistöä "midikiipparina", mut se ei toimi reaaliajassa.
 
Missä voi olla ongelma?
 
Antti1
24.01.2010 01:16:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

supremekeys: Missä voi olla ongelma?
 
Mä en juurikaan Logicia tunne, mutta sulla on varmaan ko. kanavasta jonkinlainen input echo tms. päällä?
 
supremekeys
24.01.2010 15:31:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En oo kovin paljoa tätä softaa käyttänyt, enemmänkin hardware-kamaa, mut luulisin et tuo ei oo syynä, sillä ongelma on kanavasta riippumatta sama.
 
Antti1
24.01.2010 15:40:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

supremekeys: En oo kovin paljoa tätä softaa käyttänyt, enemmänkin hardware-kamaa, mut luulisin et tuo ei oo syynä, sillä ongelma on kanavasta riippumatta sama.
 
Siis... Sulla pitäisi olla se input echo, tai millä nimellä Logicissa kulkeekaan, päällä jotta ääni kuuluisi. Oletuksena se ei softissa ole päällä --> ääntä ei kuulu. Raidan vaihtaminen ei tähän auta.
 
Manuaali käteen, sanoisin, ellet ko. nappia muuten löydä.
 
supremekeys
25.01.2010 01:25:05 (muokattu 25.01.2010 01:28:01)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kahlasin manuaalin midi-sektion läpi eikä mitään apua. Sain itse asiassa äänet toimimaan jollain ihmeen kaupalla päivällä, mutta kun avasin Logicin uudestaan illalla, ongelma oli palannut. Voiko olla, että tein "Environment"-ikkunassa jotain oikein silloin kuin sain sen toimimaan? Kyseisessä ikkunassa on siis jotain midireitityksiä jne. Kyseessä on siis tän tyylinen ikkuna imghttp://kyriakikarydi.files.wordpres … .com/2009/03/logics-environment.jpg/img
 
Pylkkänen
27.01.2010 16:28:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.logic-cafe.com/Article_View.asp?ID=38&CategoryID=1
 
kokeileppas tuolta. Muutenkin oivallinen sivusto!
 
Viikset miehen tekee!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti