Muusikoiden.net
20.04.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Infinite Player group buyn rumpujen lataus ja käyttö
1
Janie Jones
06.01.2010 00:26:25 (muokattu 06.01.2010 00:51:33)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ollakseni täsmällinen, ensin aiheen täsmennys: Ultimate Studio Drums -group buy ja siinä ostettujen rumpujen lataus ja käyttö Kontakt- ja Infinite Playerissa. Näin.
 
Koska näitä ohjeita multa jo kyseltiin, laitan tähän sekä tiedot kyseisestä tarjouksesta (alun perin hyviä tarjouksia -ketjussa) että lataus- ja käyttöohjeita seuraavaan viestiin. Käyttöohjeet on Pro Toolsia varten, mutta soveltaen onnistunee tuohon tapaan.
 
TIETOJA TARJOUKSESTA
http://www.esoundz.com/details.php?ProductID=4118&refcode=gbrss
http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?p=3916321
 
Tarjousta saa edelleen viikon tai pari tuohon minimihintaan 99 dollaria (n. 69 e). Kyseessä on siis jotain 17 gigaa rumpusampleja ja Infinite Player -lisenssi käytettäväksi Native Instrumentsin sivuilta saatavassa ilmaisessa Kontakt Playerissa. Presetit Infinite Playeriin tulee noin 80 kitille (valikoitu/muokattu Ocean Way Drums DL - sekä Drum Masters 2 -preseteistä), kokonaan omia samplekokonaisuuksiaan on parisenkymmenen kitin verran.

Bonuksena mm. midifaileja ja impulssiresponsseja. Ja Ez Player Pro TAI yksi Drum Masters multikitti. (Group buyn määräaikaan tilanneet saivat epävirallisena bonuksena myös hyvän Yamaha Grand Pianon Infinite Playeriin kaupanpäälle - ehkä se tulee myös jälkitilaajille, mutta en mene vannomaan.)

Tätä kirjoittaessa ensimmäinen latausvaihe (OW-kitit ja muuta) on saatu pystyyn ja toimii. Muut tulevat pian.

Jos paketissa jotain ns. miinusta on, niin toihan on etenkin Ocean Way Drumsin suhteen "kevytversio" (osa OWD DL:n kittien preseteistä) eli ei ole esim. ambienssin ja ovarivuodon säätömahdollisuutta. Sitä varten pitäisi olla Ocean Way -kittien kohdalla täysversio, siis vähintään OWD Silver. Mutta toisaalta nämä kitit pyöriikin paljon kevyemmin kuin erittäin raskas (ja kallis) OWD-täysversio.

Joitakin Drum Masters -kittejä Drum Mastersin täysin ominaisuuksin tulee mukana.

En pistä pahakseni jos joku viittaa muhun esoundzista ostaessaan (olen käyttäjä jus11).

Lataus- ja asennusohjeet löytyy KVR:stä Sonic Realityn palstalta. Aloita vaikka tästä: http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=273725
 
She said: "Eh, I know you, and you cannot sing", I said: "That's nothing, you should hear me play piano" (The Smiths)
Janie Jones
06.01.2010 00:36:58 (muokattu 06.01.2010 00:46:36)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LATAUKSESTA JA KÄYTÖSTÄ (ohjeet tehty Pro Tools & Mac -pohjalta):
 
Hae ilmainen Kontakt Player 3.5 tai 4 Native Instrumentsin sivuilta, ellei sulla ole jo (siihen saa sieltä muuten myös pienen soundipaketin tai kaksi ilmaiseksi). Asenna.
 
Hae Infinite Playerin redeem code eSoundzin user-alueeltasi. Avaa tili myös downloadablesoundz.comissa ja yhdistä esoundz.com-tilisi sen kanssa (namiskaa tarjotaan sinulle sivuilla). "Osta" IP redeem codea käyttämällä downloadablesoundzista. Lataa sieltä mistä käsketään (en enää muista kummalta sivulta...)
 
IP:n sarjanumero löytyy sitten pian esoundzin alueeltasi.
 
Lataa sieltä myös kitit ja muu kama. Lataus ja myös sen käynnistyminen voi kestää, isoja paketteja. Paina kitin download-nappia vain kerran.
 
Asenna Infinite Player, ja asenna kitit raahaamalla zipit (huom: älä siis pura zippejä!) IP-kirjaston asentajaan. Autorisoi IP:n sarjanumero Kontaktin mukana tulleella Service Center -ohjelmalla.
 
Avaa Kontakt Player daw:ssa eli esim. Pro Toolsissa instrumenttiraidalla (tai aux-raidalla). Lataa kitti Kontaktissa Infinite Player / Multis alta.
 
Avaa Ez Player (ja ellei sinulla ole siellä midikomppeja jo, hae ne sinne koneesi kansiosta painamalla Ezissä "add paths"). Pistä instrumenttikanavalta, jolla Kontakt, rec päälle. Tämän jälkeen Ezistä valkkaa midifile niin johan soittaa. (Ezin omat midifailit ovat kuitenkin vähän eri muotoisia kuin gm tai imap, voi tulla outoja komppeja...)
 
Kun kaikki toimii, tallenna sessio templaattina, niin voit tarvittaessa kätevästi importata masiinan kaikkine raitoineen mihin tahansa sessioon.
 
Huomaa että kitit tulevat kahdella kartoituksella, gm ja imap. Voit valita aina Kontaktissa kummassa karttamuodossa kitin lataat.
 
Kontaktin multi-ikkunassa näkyvät erilliset soittimet (kuten OW-kiteissä kukin rumpu/pelti aina on) saa ohjattua PT:ssa (tai muussa DAW:ssa) omalle kanavalleen. Jos Kontaktin out-kanavat eivät kitin lataamisen jälkeen näy Toolsin input-kanavavalikoissa, paina Kontaktin omassa mikserissä "Reset out map" tai jotain sellaista ja/tai avaa ja sulje Kontakt-plugari-ikkuna (tää neuvo menee vähän arvaamalla, koska en käytä Kontakt Playeria vaan täysversiota).
 
Toivottavasti nämä ohjeet helpottavat käyttöönottoa!
 
She said: "Eh, I know you, and you cannot sing", I said: "That's nothing, you should hear me play piano" (The Smiths)
mll
07.01.2010 22:15:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Suurkiitos vielä vinkistä.
 
Sain vihdoinkin ladattua nuo OWD-kitit. Kesti aivan tuhottoman kauan.
 
Drum Masters hommien pitäisi tulla latinkiin n. vuorokauden sisällä.
 
Tossa ei muuten tullut kylkiäisenä EZplayeriä vaan Infinite player. Vai onko tää mun group buy erilainen?
 
Janie Jones
08.01.2010 19:03:06 (muokattu 08.01.2010 19:04:29)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ez Player tulee kyllä myös valittavaksi (jossain seuraavista latausvaiheista). "If the group can reach 300 you will have a choice between Toontrack s EZ Player Pro for superior quality midi file performance and organization OR a multitrack kit from the Drum Masters 2 Series." http://www.esoundz.com/details.php?ProductID=4118
 
Voit valita sen tai yhden Drum Masters -kitin. "You can also choose either EZ Player Pro or a Drum Masters MT kit (a multitrack version of one of the STm kits in this GB)"
http://www.kvraudio.com/forum/viewt … id=da494626ee306e381c27fe8b67928801
 
She said: "Eh, I know you, and you cannot sing", I said: "That's nothing, you should hear me play piano" (The Smiths)
mll
23.01.2010 12:06:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla oli ongelma Premier Dry kitin kanssa. Piti manuaalisesti installoida se. Infinite library installerin kanssa en saanut sitä toimimaan. Se tiedosto, jossa piti olla samplet oli vain 4kilotavua, kun taas zipissä tiedoston koko oli jotain 320megaa. Hämmentävää kyllä se kitti toimi heti, kun kopioin tiedoston sample-kansioon.
 
Onko muilla ollut vastaavaa ongelmaa.
 
Janie Jones
23.01.2010 19:17:06 (muokattu 23.01.2010 19:18:25)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ongelmista, mitä on ollut, on keskusteltu tuolla KVR:n Sonic Reality -palstalla. Mutta en nyt muista että tuon kanssa olisi ihmisillä ollut. Saattaa johtua myös latauksessa tapahtuneesta virheestä. En kyllä tiedä miksi sitten toimii, jos ei ole ladannut kunnolla... Kokeile ladata se uudestaan.
 
Hybrid-patchien joukossa on yksi kitti joka kaataa ainakin mun protarin (joku sandbox jotain), ilmeisesti ylikuormitettu jotenkin, se kannattaa heittää menemään, jos näin käy.
 
ps. Gretsch-kit on mun makuun aika mahtava. Varsinkin multiversio.
 
She said: "Eh, I know you, and you cannot sing", I said: "That's nothing, you should hear me play piano" (The Smiths)
mll
24.01.2010 12:24:18 (muokattu 24.01.2010 12:24:38)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Janie Jones: Ongelmista, mitä on ollut, on keskusteltu tuolla KVR:n Sonic Reality -palstalla. Mutta en nyt muista että tuon kanssa olisi ihmisillä ollut. Saattaa johtua myös latauksessa tapahtuneesta virheestä. En kyllä tiedä miksi sitten toimii, jos ei ole ladannut kunnolla... Kokeile ladata se uudestaan.
 
Mä latasin sen uudelleen, mutta kyllä tuo eilen kikkailemani vaihtoehto vaikuttaisi toimivan. Jos siinä ilmenee jotain häikkää niin pitää sitten asentaa se uudelleen.
 
Hybrid-patchien joukossa on yksi kitti joka kaataa ainakin mun protarin (joku sandbox jotain), ilmeisesti ylikuormitettu jotenkin, se kannattaa heittää menemään, jos näin käy.
 
Hyvä pitää mielessä.
 
ps. Gretsch-kit on mun makuun aika mahtava. Varsinkin multiversio.
 
Mä en ole vielä päässyt kunnolla testailemaan. Hyvältähän nuo vaikuttivat. Odottelen Superior Drummerin tulemista, jotta pääsisi käyttämään sitä EZ-playeriä. Into-Luthmanilla on jotain ihme häikkää tietokonesysteemissä...
 
MoreK
24.01.2010 21:56:14
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mll: Mulla oli ongelma Premier Dry kitin kanssa. Piti manuaalisesti installoida se. Infinite library installerin kanssa en saanut sitä toimimaan. Se tiedosto, jossa piti olla samplet oli vain 4kilotavua, kun taas zipissä tiedoston koko oli jotain 320megaa. Hämmentävää kyllä se kitti toimi heti, kun kopioin tiedoston sample-kansioon.
 
Onko muilla ollut vastaavaa ongelmaa.

 
Joo vastaavaa on ollut. Chicago kit ei lautautunut playeriin. Uudelleen asennus ei heti auttanut, mutta luin jostain KVR audion ketjusta kikan poistaa manuaalisesti kaikki kittiin liittyvät tiedostot ja sitten vasta asentaa uudelleen. Tein niin ja alkoi toimia.
 
mll
25.01.2010 20:07:00 (muokattu 25.01.2010 20:07:15)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MoreK: Joo vastaavaa on ollut. Chicago kit ei lautautunut playeriin. Uudelleen asennus ei heti auttanut, mutta luin jostain KVR audion ketjusta kikan poistaa manuaalisesti kaikki kittiin liittyvät tiedostot ja sitten vasta asentaa uudelleen. Tein niin ja alkoi toimia.
 
Poistin myös kaikki manuaalisesti, mutta asennus ei silti onnistunut ohjelman kanssa. Manuaalisesti asennettuna onnistui kuitenkin. No, pääasia, että toimii.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti