Muusikoiden.net
21.10.2018
 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Vahvistin pätkii! Hjälp!
1
KristofferN
30.06.2018 16:05:11 (muokattu 30.06.2018 16:05:26)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hommasin joku aika sitten suht edullisesti Johnson amplification:in JT50 Mirage -TRANSISTORIvahvarin. Myin itseasiassa oman vanhan sitten eteenpäin kun tykkäsin niin mahdottomasti tosta. On vaan eräs ongelma, se pätkii.

Pätkimisellä tarkoitan, että erityisesti tiettyjen efektien kanssa se alkaa silleen taa-ta-taata-ta-ta-taaa pätkimään ihan kun hidas tietokone tai joku lagais. Varsinkin kun efektejä vaihtelee. Myös amp-typeä vaihtaessa joskus pätkii. Jos pistää jonkun valmiista preseteistä päälle ei pätki melkein ollenkaan, ehkä ihan vähän..

Olen putsannut suurimmat liat pois ja puhaltanut paineilmalla pölyjä veks. Lisäksi olen pistänyt yhtä vaikeasti saavutettavaa paikkaa lukuunottamatta kontaktien puhdistajaa namiskoista virtapiireihin. Ei ole näkynyt palamisen merkkejä/kupruilua/huonoja juotoksia. Aina on vaihe vaiheelta helpottanut ongelma, mutta en vielä oikein uskaltais esim. keikalle ottaa..

Siis, missä vika saattaisi olla? Vielä yhden suursiivouksen voisi koittaa, ja kattoa löytäiskö jotain risasia kytkentöjä..
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti