Muusikoiden.net
19.10.2018
 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Pelkkää pörinää..
1
rrl3
12.11.2017 21:31:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ongelmana on visual sound workhorse pony..eli kun virran laittaa päälle niin ei kuulu jumalauta kun pelkkää pörinää ja kovaa sellasta..vikaa ei löytynyt kitaroista ei piuhoista eikä putkista..2x6l6 ja 3x12ax7..kaiuttimen piuhakin on kunnolla kiinni..virtajohtokin tarkistettu..mikähän neuvoksi..
 
kovaa ja korkeelta...!!!!!
kojones
12.11.2017 21:46:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pöriseekö jos jättää jonkun etuasteputken pois?
 
rrl3
12.11.2017 21:58:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pitää kokeilla..
 
kovaa ja korkeelta...!!!!!
rrl3
12.11.2017 22:04:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Otin paikasta v3 kolme etusen irti..eipä pörise..
 
kovaa ja korkeelta...!!!!!
kojones
12.11.2017 22:05:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

rrl3: Otin paikasta v3 kolme etusen irti..eipä pörise..
 
Mites V1 ?
 
rrl3
12.11.2017 22:10:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pörisee ku v1 putki on pois..
 
kovaa ja korkeelta...!!!!!
kojones
12.11.2017 22:15:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

rrl3: Pörisee ku v1 putki on pois..
 
Eli vika on etuasteessa V1:n jälkeen, itse lähtisin liikkeelle potikoista.
 
rrl3
12.11.2017 22:16:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ok..palaan asiaan..
 
kovaa ja korkeelta...!!!!!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti