Muusikoiden.net
20.05.2018
 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Planetwaves, F-musiikki ja Levytukku (offtopic?)
1
jukcat
27.11.2014 17:53:30
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No ehkä on vähän asian vierestä, mutta kuitenkin. Puuttui nimittäin omista Planewavesin lukittavista virittimistä pari lukitusruuvia. Minä sitten tutkimaan heidän sivuiltaan maahantuojat - Levytukku ja F-musiikki - ja eikun sähköpostia laittamaan.
Kumpkaan ei jaksanut vaivautua vastaamaan..
Sen sijaan kun lähestyin asiassa itseään Planetwavesia, niin aamulla oli meilissä vastaus, että kahtelehan postias ja viikon päästä oli pari ylimääräistäkin lukitusruuvia hyppysissä. Rahasta eivät edes keskustelleet. Että näin tästä asiakaspalvelusta.
 
sex, juice and rock'n roll..
basisti1971
28.11.2014 09:25:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moi.
 
jukcat: Minä sitten tutkimaan heidän sivuiltaan maahantuojat - Levytukku ja F-musiikki - ja eikun sähköpostia laittamaan.
 
Kumpkaan ei jaksanut vaivautua vastaamaan..
 
Että näin tästä asiakaspalvelusta.

 
Mikäli yhtään helpottaa (tokkopa), ei se yhtään sen vahvemmalla pohjalla ollut lankaluurin ja etanapostinkaan aikaan noilla kahdella.
Ei silti että muut "isot" olisivat sen parempia olleet.
 
Ja sitten kummeksutaan miksi kukaan ei halua käyttää kotomaisia resursseja vaan sukeltaa nettiin, varsinkin nyt kun monopoli on mennyttä kalua ja on oikeasti valinnan mahdollisuus.
 

 
Ulkolaisilta firmoilta on sensijaan tullut skemoja myöten kaikki jota on tiedustellut jos on vaan mahdollista toimittaa.
 
Vastaus on tullut AINA.
Pahoitteleva jos ei pystytä syystä tai toisesta auttamaan.
 
T:Samuli
 
a.k.v
28.11.2014 10:11:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos siellä F-musiikissa "sähköposti vastaavana" sattuu olemaan se musaliikkeen MYYJÄ, joka luulee olevansa Jeesuksesta seuraava, niin vastausta et hyvin todennäköisesti saa ikinä. No on siellä hyviäkin tyyppejä...
 
Rämppy
28.11.2014 12:28:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei meillä ole aikaa vastailla asiakkaiden sähköposteihin. Ei oo hyllyssä, voidaan tilata, tilaus lähtee eteenpäin sitten joskus mutta ei tietenkään heti. Eikä varmasti pidetä asiakasta ajan tasalla, missä vaiheessa tilaus on. Asiakkaan homma on kysellä tilaustensa perään ja vahtia että ne on ylipäätään laitettu eteenpäin. Ei meillä kuulkaas ole aikaa pitää soittimia säädöissä eli myyntikunnossa. Sitten itketään, että myynti valuu ulkomaan kaupoille. Kyllä se on vaan niin, että Thomannilta on monella kotomaan liikkeellä paljon opittavaa, mitä tulee toiminnan laatuun.
 
En sitten malttanut olla sanomatta.
machinehead72
02.12.2014 21:30:47
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rämppy: Ei meillä ole aikaa vastailla asiakkaiden sähköposteihin. Ei oo hyllyssä, voidaan tilata, tilaus lähtee eteenpäin sitten joskus mutta ei tietenkään heti. Eikä varmasti pidetä asiakasta ajan tasalla, missä vaiheessa tilaus on. Asiakkaan homma on kysellä tilaustensa perään ja vahtia että ne on ylipäätään laitettu eteenpäin.
 
Tää särähtää vähän korvaan.. Itsekkin oon kaupassa töissä (ei kylläkään ole musiikkiliike..) Mutta asiakkaan kyselyihin kyllä pitää vastata, koska hän on se joka maksaa. Sen verta kunnioitusta pitää olla.. (ei nyt tietenkään joka päivä tarvitse tilannetta olla päivittämässä asiakkaalle..) Tilaus tietenkin hoidetaan kun on samalta toimittajalta muutakin tilattavaa jne.. Koska muuten tulee naurettavan kalliiksi.
 
Asiakkaan EI pitäisi olla kyselemässä tilaustensa perään, myyjän on hoidettava hommansa mahdollisimman tehokkaasti ja informoitava asiakasta esim. mahdollisten viivästyksien suhteen + miten asiakas ylipäätänsä voi vahtia että onko tilaus lähtenyt eteenpäin? (muutenkuin soittamalla liikkeeseen parin päivän välein, joka kyllä rupeisi v*tuttamaan myyjiä..)
 
Ei meillä kuulkaas ole aikaa pitää soittimia säädöissä eli myyntikunnossa.
 
No hommakkaa vaikka jotain TETtiläisiä putsaamaan, kiillottamaan ja virittämään kitaroita.. Jos sattuu joku joka noista vähän tietää niin vaikka säätämään jos on tarvetta. Ja luulisi että joka kylästä löytyy alottelijoita jonossa hakemaan harjoittelupaikkoja musiikkiliikkeeseen, ainakin oman kokemuksen mukaan..
 
Vielä lisään, että en sen kummemmin tiedä miten _musiikkiliikkeissä_ noi hommat on tavattu hoitaa/on ollut mahdollisuuksia hoitaa, mutta kyllä asiakkaita pitää huomioida parhaiden mahdollisuuksien mukaan, eikä vain jättää asioita heidän kontolleen (Tietenkin löytyy myös näitä ketkä tahtovat välttämättä olla itse yhteyksissä toimittajiin ja tehtaisiin ja kaikkiin mahdollisiin välikäsiin :D )
 
www.facebook.com/sparxcex --> Glam/Punk/UFO meininkiä from KRC
Kipponi
03.12.2014 20:36:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

machinehead72: No hommakkaa vaikka jotain TETtiläisiä putsaamaan, kiillottamaan ja virittämään kitaroita.. Jos sattuu joku joka noista vähän tietää niin vaikka säätämään jos on tarvetta. Ja luulisi että joka kylästä löytyy alottelijoita jonossa hakemaan harjoittelupaikkoja musiikkiliikkeeseen, ainakin oman kokemuksen mukaan..
Jaa noita joilla ei pysy edes muna kädessä.
En ikinä yrittäjänä ottaisi ketään arvosoittimia räpeltämään. Ja vaikka olisi ilmaisiakin.
Onkos koululla edes vakuutuksia noita varten?
 
edit.suomessa ei palvella asiakkaita ainoastaan pahoitellaan.
Kerran valitin Hesburgerissa Riihimäen Atomissa, kun kesti kauan purilaistilaus niin vastaus oli PAH! Ilmeisesti oli joku TET-harjoittelija.
Ainakin puhelahjat oli kadoksissa. Tai sitten tuo oli jotain nuorisoslangia jota en ymmärtänyt.
 
Tässä maailmassa (universumissa) on lopulta vain yksi laki: Ylivoima vastaan alivoima. Vahvempi ja älykkäämpi voittaa aina heikomman.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti