Muusikoiden.net
24.05.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Tesla Plasma 2. Pedaalin läpi soi, cleani hukassa, missä vika?
1
dDevil
21.01.2014 11:40:22 (muokattu 21.01.2014 21:29:00)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lespan mikityksen kans onkelmia. Teslan Plasma 2:t kyseessä ja jokin ei nyt natsaa. Oletettavasti juotoksissahan häikkä on, mutta kysellään nyt jos jollain vastaavaa käynyt. Elikkäs.

Tämän:
 
http://www.teslapickups.com/wp-cont … 1-Tone-3-Way-Switch-1-Push-Pull.pdf

diagrammin mukaan 1:1 rakennettu, särö särisee spedun läpi kuten pitääkin, mutta cleani ei sitten soi millään. Kaulamikki hieman pihisee, switchin muissa asennoissa ei tapahu sitten yhtikäs mitään. Spedun läpi kun kuulee jotakin, niin puolitus, kytkimen eri asennot toimivat ok. Vain se cleani soundi on hukassa. Voiko tämä juurikin johtua huonoista juotoksista? Mittarilla en vielä mennyt testimään sen enempiä, sillä revin jo elektroniikan helevettiin, ja tilailin apukädet yms. härpäkkeet auttamaan onnetonta. Olisiko siis käsien puuttumisesta ja huonoista juotoksista kyse?

Mikeissä ei pitäisi kuitenkaan vikaa olla, koska spedun läpi rokkaa täysillä? Vai onko noissa Plasmoissa niin huono ulosanti ettei cleani ilman tehostusta ulos tule?

Kiitosta jo etukäteen.
 
edit: linkki korjattu
 
Spank the monkey!
Arkka
21.01.2014 12:47:05
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Linkkis ei pelitä, mut kyl niistä pitäis järkevä puhdas tulla jos särölläkin ok. Ettei siinä pedaalissas olisi joku vika? Vai toimiiko toisella kitaralla? Jos toimii, niin ei kai tuossa muuta kun tsekkailet kytkennän. Tuos on joku push/pull-potikka, niin tsekkaisin melkein sen ekana.
 
Sit voit mittailla mitä vastusta mikit näyttää ja toimiiko potikat jne. Voit vaikka mitata jakista, että onko vastus sitä luokkaa kun mikeillä pitäisi olla kytkin eri asennoissa. Arvot varmaan löytyy Teslan sivulta.
 
Gib_ber
21.01.2014 14:38:39
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Johdotuksiin tuo enemmänkin viittais, että siellä on kolvailuissa menny joku pieleen. :/ mahdollisesti maa menny jossain väärinpäin. Jakki on yleensä ensimmäinen mikä kannattaa tarkastaa.
 
Soundillisesti noista Plasma 2 lähtee kyllä möykkää pienen pitäjän tarpeisiin. :D
 
Säröä ei voi koskaan olla liikaa.
dDevil
21.01.2014 21:27:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Juu pitää alottaa puhtaalta pöydältä, jahka tarvittavat romut kotiutuu. Spedussa ei oo vikaa, sillä muut keihäät toimii ihan normaalisti. Potikat toimi edellisillä mikeillä normaalisti, mutta jos ei nyt sitten ala toimimaan jahka kolvailen uudestaan, niin pitänee alkaa potikoita miettimään.
 
Spank the monkey!
Juusojuu
25.01.2014 18:22:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eihän vaan oo vastavaiheessa?
 
dDevil
31.01.2014 05:52:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Apukäsi, läjä uusia hermoja ja kilpailuhenkeä auttoi.
 
Juotokset päällisin puolin kuin eri planeetalta, ja yleismittari apuna Tesloista alkoi soimaan sulosävelet. Veikkaisin, että maadoituksissa oli häikkää. Jakin uusinta on vielä edessä, maadoituskorvake ei oikeen enää tuntunut komppavan. Osasyyllinenkin siis varmaan löytyi. Tein kuitenkin homman nyt sen verran erilailla, että jätin push-pull -härpäkkeen kytkemättä. Toimii siis peruspotikkana, ja hyvin toimiikin.
 
Sellainen taiteen laji tuo kolvin kans heiluminen, että toistoja, toistoja, toistoja, lienee paras lääke tässäkin asiassa. Siispä uusimaan toiseenkin keihääseen mikit. :D
 
Kiitosta apuun vastanneille. :)
 
Spank the monkey!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti