Muusikoiden.net
03.12.2016
 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Mikkien kytkentä vit**llaan?
1
edenbeast
19.03.2013 16:36:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Teerve. Mikähän voisi olla ongelmana kun laitoin epin LP:hen Teslan Plasma-3 mikit ja nyt kaulamikki toimii normaalisti mutta tallamikissä onkin kaks volumea :) Volumenuppi kun on täysillä niin on puolet volumesta käytössä ja tonen kun kääntää äärilaitaan niin sitten volumet on täysillä. Kytkennät on tehty Teslan kytkentäkaavion mukaan mutta jotain on silti tainnut tapahtua.. Osaiskos joku auttaa?
 
ZeusMalt
19.03.2013 22:25:42
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Käyttämäsi kytkentäkaavio jakoon ja sitte tsekkaamaan.
Oot onnistunu kierrättämään signaalin kahden potikan kautta ja nyt sulla on 2 volumea muttei lainkaan tonea? Tai joku muu härötys.
 
Old Joe
19.03.2013 23:09:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Viallinen konkka tonella?
 
Kyllä minä tiedän etten tiedä, mutta ethän sinä sitä tiedä.
edenbeast
20.03.2013 05:59:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jaa, kaulamikin ja tallamikin kytkennät oli identtiset... Vaihdoin tallamikille uudet potikat ja kytkennät tein täsmälleen samalla tavalla, nyt toimii. Vika oli siis ilmeisesti potikoissa eikä kytkennässä :)
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti