Muusikoiden.net
24.05.2018
 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Fuzz
1
VILLE.
05.03.2013 10:35:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rakensin Fuzzin http://www.newtone-online.nl/forum/index.php/topic,599.0.html löytyvän ohjeen mukaan. Kotelon osiin käytin tätä: http://www.generalguitargadgets.com/pdf/ggg_sw_3pdt_tb_gi_dcj.pdf Sain eilen illalla spedun kasaan, mutta se ei toimi. Bybass tilassa ääni kulkee pedaalin läpi, mutta kun sen polkaisee päälle katoaa kaikki ääni. LEDi kyllä toimii normaalisti.
 
Osaako kukaan sanoa, missä vika voisi olla? Itse vielä tsekkaan, että kaikki tuli oikein jahka kerkeen. Layoutista puuttuu maajohto. Löysin toiselta foorumilta kommentin: Only add a ground wire to the bottom row, joten lisäsin maajohdon i-riville. C1 & 2 onko väliä kumminpäin menee? Oletin, että ei, koska layoutissa ei ole mainintaa. Sitten vielä kolvasin transistorien jalat d4, e4 ja f4 ja toisen c7, d7 ja e7, menikö oikein?
 
Zeeboo
05.03.2013 10:47:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

VILLE.: ...Osaako kukaan sanoa, missä vika voisi olla?
 
Eihän vaan ole käynyt vanhanaikinen: virtalähde nurinpäin? Tuossahan on PNP trankut, eli pariston plussa on maissa.
 
C1 & 2 onko väliä kumminpäin menee?
 
Jos ovat polarisoimattomia, niin ei ole väliä. C1 voi hyvin olla polko, jolloin napaisuudella ei ole väliä. C2 ilmeisesti on elko (+), silloin plussa saisi olla maata vasten (huom virtalähteen napaisuus).
 
White men can't Monk
VILLE.
05.03.2013 14:02:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Zeeboo: Eihän vaan ole käynyt vanhanaikinen: virtalähde nurinpäin? Tuossahan on PNP trankut, eli pariston plussa on maissa. Enhän mä tämmöisiä älynny ottaa huomioon ollenkaan! Tätä ennen on tehny aina valmiista rakennussarjoista, missä on valmiiks otettuhuomioon tämmöset. Meneekö tällä http://www.generalguitargadgets.com/pdf/ggg_sw_3pdt_tb_pnp_dcj.pdf oikein ja vielä sillein, että normaali napainen virtalähde käy??
 
Zeeboo
05.03.2013 17:11:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

VILLE.: Enhän mä tämmöisiä älynny ottaa huomioon ollenkaan! Tätä ennen on tehny aina valmiista rakennussarjoista, missä on valmiiks otettuhuomioon tämmöset. Meneekö tällä http://www.generalguitargadgets.com/pdf/ggg_sw_3pdt_tb_pnp_dcj.pdf oikein ja vielä sillein, että normaali napainen virtalähde käy??
 
GGG:n ohjeet ovat kyllä hyvin selkeitä, niinkuin tämäkin. Tuon mukaan jos vetää piuhat levylle, niin ei pitäisi olla hämminkiä.
 
White men can't Monk
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti