Muusikoiden.net
28.05.2018
 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: blackstar reverbi kosahti
1
korvaoo
08.11.2012 13:20:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Morjens jotta pätkähti!
ongelma on se että kuukausi sitten lunastin pohjalaasesta putiikista käytetyn otsikossa mainitun putkikaiun joka sitten viime vkl päätti sanoa hyvin kovaa prööt, jonka bootin jälkeen mistään ei kuulunutkaan mitään. Tässä top.. siis ko. liikkeen sähköpostivastaavien vastausta odotellessa (millä ne elää jollei posteihinkaan vastaa stna?) tuumasin kysellä että onko väestöllä valistunutta arvausta mahdollisesta viasta ja korjattavuudesta? meinaan vaan ettei hyvälle näytä että ko. värkissä olisi takuita jäljellä, semmosesta kun ei mitään puhetta ole ollut ja sen verta hintavana matorasiana pidän tuota että ehkä kannattaa katsastaa jos vain mahdollista on?
 
kaikki paitsi on turhaa.
korvaoo
09.11.2012 17:52:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ei kellään propellihatulla ole ideaa/ei ketään nappaa? no nakkaan vesilintua kunhan semmosen nään, katon toki sen rauhotetun kun samaan rahaan lähtee...
 
kaikki paitsi on turhaa.
kojones
09.11.2012 17:59:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

korvaoo: ei kellään propellihatulla ole ideaa/ei ketään nappaa? no nakkaan vesilintua kunhan semmosen nään, katon toki sen rauhotetun kun samaan rahaan lähtee...
 
Putken voit koittaa vaihtaa, muutenpa tuosta on paha etänä sanoa mitään. Voin myös lunastaa tuon siulta pois vesilinnun hinnalla, ei kuitenkaan rauhoitetun ;)
 
Oon ittekin joskus vähän soitellut.
Puavali
09.11.2012 19:26:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

korvaoo: ... Tässä top.. siis ko. liikkeen sähköpostivastaavien vastausta odotellessa (millä ne elää jollei posteihinkaan vastaa stna?)...
 
Puhelimella kun soitat niin pakko niiden on joskus vastata.
 
korvaoo
10.11.2012 02:32:00 (muokattu 10.11.2012 02:33:30)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kiitos vastauksista ja anteeks vähän agressiivininen jatkoviesti. puavalille sen verta että tänäpäivänä sähköpostin PITÄISI olla yhtä pätevä kommunikointimuoto mitä puhelimen tai suoraan kasvotusten, mutta jostain syystä suurin osa tän alan toimijoista väheksyy sitä joka mielestäni on hyvin vaarallista bisneksien suhteen. Muummoassa ite en juurikaan enää tee muuten kauppoja kuin sähköpostilla/verkkokauppojen kautta, ainakaan jos tiedän mitä olen ostamassa. Pitänee koittaa uutta putkea tuohon, tokko iso sijoitus koko verbin hinnan jälkeen :)
mites tommosen biasoinnin kanssa vaatineekohan vaiko?
 
kaikki paitsi on turhaa.
uusiipe
10.11.2012 18:15:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

korvaoo: kiitos vastauksista ja anteeks vähän agressiivininen jatkoviesti. puavalille sen verta että tänäpäivänä sähköpostin PITÄISI olla yhtä pätevä kommunikointimuoto mitä puhelimen tai suoraan kasvotusten, mutta jostain syystä suurin osa tän alan toimijoista väheksyy sitä joka mielestäni on hyvin vaarallista bisneksien suhteen. Muummoassa ite en juurikaan enää tee muuten kauppoja kuin sähköpostilla/verkkokauppojen kautta, ainakaan jos tiedän mitä olen ostamassa. Pitänee koittaa uutta putkea tuohon, tokko iso sijoitus koko verbin hinnan jälkeen :)
mites tommosen biasoinnin kanssa vaatineekohan vaiko?

 
Ei vaadi mitään biasointia. Noihin on joskus pahuksen hankalaa vaihtaa putkea, kun on ahdas läpi ja lasista ei hirveästi ilkeäisi meisselin kärjellä kammeta.
Kojonesin viestiä komppaillen: mielellään auttaisi, mutta kun vikavaihtoehtoja on miljoona. Toivon, että myyjäliike tulee vastaan tai saat sen osaavalle korjaajalle.
 
Lauluääni kuin perskarva - ohut ja epäpuhdas.
korvaoo
12.11.2012 17:05:32 (muokattu 12.11.2012 17:06:37)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

niille jotka on hakannu f5:ttä malttamatta odotellessa tilannepäivitystä niin vaihoin putken päittäin marsun 8040 etusen kanssa ja nyt molemmat toimii jollain tapaa, tosin marsun soundi on enempi kyllä rotta ja kaikukin vähän tunkkanen, johtuen ilmeisesti tuon putken iästä.
Kiitoksia avusta ja korvaoo se ei lähe tampereelle... vaan tampereelle ostamaan putkia jahka palkkapäivä koittaa.
ja kyllä tilaa ei ollut juuri lainkaan ja muut komponentit heti tyrkyllä tossa, eli alkaa mun rähmäsormilla olemaan oikeasti jännää tuo reverbin putken vaihto :) marsussa sentäs on heleppoa :D
 
kaikki paitsi on turhaa.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti