Muusikoiden.net
26.05.2018
 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Joyo digital dilay ongelma
1
dnamihy
11.03.2012 18:39:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ajattelin kysäistä tällaisesta ongelmasta, ostin tollaisen Joyon delay pedalin ja kytkin sen Blackstar HT-5 putkinupin efekti looppiin. Laite toimi noin minuutin kunnes efektit vain hiipuivat pois. Kokeilin hetken päästä suoraan kitaran jatkona, mut taas efekti kuului muutaman sekunnin ja hävisi. Kokeiltiin myös Fender mustangin efekti looppiin ilman tulosta ja kontaktisprayn suihkuttelun jälkeen kitaran perään liitettynä toimi taas minuutin. Oudointa tässä on se, et soitto kuuluu kyllä, mut ottaa jotain häiriöö ja delay efektit vain hiipuvat pois? Tiedän et tämä on halpis pedaali, mut luulis sen efektit toimivan minuuttia pidempään, niin ja ostin torin kautta käytettynä,et takuuta ei varmaan ole!
 
Decadetroll
11.03.2012 19:01:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

dnamihy: Ajattelin kysäistä tällaisesta ongelmasta, ostin tollaisen Joyon delay pedalin ja kytkin sen Blackstar HT-5 putkinupin efekti looppiin. Laite toimi noin minuutin kunnes efektit vain hiipuivat pois. Kokeilin hetken päästä suoraan kitaran jatkona, mut taas efekti kuului muutaman sekunnin ja hävisi. Kokeiltiin myös Fender mustangin efekti looppiin ilman tulosta ja kontaktisprayn suihkuttelun jälkeen kitaran perään liitettynä toimi taas minuutin. Oudointa tässä on se, et soitto kuuluu kyllä, mut ottaa jotain häiriöö ja delay efektit vain hiipuvat pois? Tiedän et tämä on halpis pedaali, mut luulis sen efektit toimivan minuuttia pidempään, niin ja ostin torin kautta käytettynä,et takuuta ei varmaan ole!
 
Mulla oli ihan sama juttu tuon spedun kanssa. Lopulta sitä delayta ei enää saanut lainkaan toimimaan, eli tuli hieman värittynyttä signaalia läpi ilman minkäänsortin kaikuja ja viiveitä. Taisinpa ottaa siitä kytkimet talteen, nakata piirilevyn osineen mäkeen ja käyttää kotelon ts-808-klooniini :D
 
don't look so surprised, happy birthday...fucker! Blow that candle out, we're gonna kick you, kick you!
dnamihy
12.03.2012 07:00:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ahaa..tyyppivika. Taidanpa itsekkin unohtaa korjaamisen ja siirryn laadukkaampien pedalien puoleen.
 
P-Nut
30.05.2012 16:54:37
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla tuntuu olevan kans hieman ongelmaa kyseisen pedaalin kans. Efektiloopin kautta toimii välillä hyvin ja kuulostakiin hintaansa nähden tosi hyvältä. Hieman tuossa pyörittelin sitten piuhoja pedaalien välillä ja nyt Digital delay antaa vaan hieman taustapörinää kun sen kytkee päälle ja minkäänlaista kaikua se ei enää anna. Saman tuo teki muutama päivä sitten, mutta alkoi sen jälkeen toimia kun taas kytkin virrat myöhemmin uudestaan päälle. Kai tuon takuuseen vois pistää kun tuntuu vähän epävarma olevan.
 
planet Bullshit on a galaxy of this sucks cameldicks.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti