Muusikoiden.net
19.06.2018
 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: ENGL Savage Special Edition hiljeni
1
AnalFuckDemon
31.12.2011 10:24:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuli probleema vastaan ENGLin kanssa:
 
reeneissä soitellessa Savage pelitti aluksi hyvin, mutta sitten hävis virrat. Takapaneelista tutkimaan sulakkeet ja siellähän oli yksi lasisulake mennyt. Ei muuta ku uusi vastaavanlainen tilalle. No, ei vaikutusta. Vaihdoin varmuuden vuoksi kaikki muutkin lasisulakkeet uusiin (1,6A). mutta vieläkään ei virrat palanneet.
 
On kokeiltu treenikämpän jokainen pistorasia ja paketista otettu uusi jatkojohto, mutta ei tuonut parannusta. Eli liekö vika vahvistimen sisällä jossain syvemmällä? Mikä sieltä on voinut mennä?
 
Metallimusiikkiteemainen blogi osoitteessa: http//kiveenhakattua.blogspot.com
tommiot
31.12.2011 11:41:47 (muokattu 31.12.2011 11:42:31)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sieltä vahvistimen sisältä löytyy varmaan lisää sulakkeita. Todennäköisesti pääteputket on lopussa ja se on polttanu anodijännitteessä olevan sulakkeen (luokkaa 100-200mA). Tosin jos tuo on palanut, niin vahvistimeen pitäis saada virrat päälle, mutta ääntä ei tule.
 
AnalFuckDemon
31.12.2011 12:31:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moridin: Sieltä vahvistimen sisältä löytyy varmaan lisää sulakkeita. Todennäköisesti pääteputket on lopussa ja se on polttanu anodijännitteessä olevan sulakkeen (luokkaa 100-200mA). Tosin jos tuo on palanut, niin vahvistimeen pitäis saada virrat päälle, mutta ääntä ei tule.
 
Availin tuota takapuolta vahvistimesta eilen ja tutkin putkia ja muita sisuskaluja päällisin puolin. Ei ole aiemmin tullut näpläiltyä noita putkivehkeitä, niin ei kauheita operaatioita uskalla ite alkaa tekemään. Nopealla silmäyksellä ei muita sulakkeita silmään sattunu, mutta kai ne on jossain suojien alla sitten.
 
Metallimusiikkiteemainen blogi osoitteessa: http//kiveenhakattua.blogspot.com
tommiot
31.12.2011 14:47:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

AnalFuckDemon: Availin tuota takapuolta vahvistimesta eilen ja tutkin putkia ja muita sisuskaluja päällisin puolin. Ei ole aiemmin tullut näpläiltyä noita putkivehkeitä, niin ei kauheita operaatioita uskalla ite alkaa tekemään. Nopealla silmäyksellä ei muita sulakkeita silmään sattunu, mutta kai ne on jossain suojien alla sitten.
 
Joo eli tarkoitin piirilevyllä olevia sulakkeita. Vahvistimen voi kyllä huoletta avata (pohjasta neljä ruuvia auki luultavasti) kunhan ei työnnä sormia piirilevylle. Katso mikä sulake sieltä on palanut ja tuu raportoimaan tänne ennenku vaihdat uuden sulakkeen ja laitat vahvistimen päälle. Ne sulakkeet ei yleensä ihan huvikseen poksu, vaan siellä on oikeasti joku vika, joka kannattaa tutkia ettei tuu enempää ongelmia.
 
Supercolio
31.12.2011 22:18:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos ei ole kokemusta niin huoltoon vain. Kannattaa huollattaa ammattilaisella kuin itse tuhota kallis vaffari ;)
 
AnalFuckDemon
01.01.2012 10:37:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Supercolio: Jos ei ole kokemusta niin huoltoon vain. Kannattaa huollattaa ammattilaisella kuin itse tuhota kallis vaffari ;)
 
Mä tahtoisin olla tällä linjalla, ja todennäköisesti olenkin. Maanantaina joku asiansa osaava huoltoliike langan päähän ja nuppi sinne. Onko heittää vinkkejä tamperelaisista vahvistinhuoltajista?
 
Metallimusiikkiteemainen blogi osoitteessa: http//kiveenhakattua.blogspot.com
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti