Muusikoiden.net
10.12.2016
 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Marshall Valvestate 8040
1
Mantra
16.02.2011 17:14:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei. Minulla on ed. mainittu combo, jossa ongelmana, että soittaessa äänet katoavat ja palaavat. Eli volumetaso vaihtelee voimakkaasti. Kun kytken kitaran preamp in jakkiin, ei kyseistä ongelmaa ole, mutta tällöin en voi säätää volumea vahvistimesta enkä saa säröä. Pidän kyseisen trankun soundista. Voiko input liitin olla rikki ja aiheuttaa kyseiset ongelmat? Tuskin kyse putkesta, koska pelittää preamp inputin kautta..
 
Kiitos etukäteen jos joku osaa vastata,. .
 
s151669
16.02.2011 18:16:40
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jälleen kerran, siinä on efektilenkin jakit hapettuneet. Piuhan pätkä preamp outista poweramp iniin, ja rokkia.
 
Putkikin voi toki olla rikki, koska se on etuasteen puolella. Sitä kumminkin käytetään vain särökanavassa. Jos puhdas kanava toimii, mutta särö ei, on putki mahdollinen vikakohde.
 
Antikitarasankari
jypae
28.02.2011 21:52:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itselläni Valvestate 8240 teki samaa ja tekohengityksenä sumutin crc 2-26 electroa potikoitten ja jakkien sisälle ja ongelma poistui.
Vartin homma kun joutui purkamaan "vahvistin" osan pois kotelosta.
 
kyseinen toimenpide suoritettiin noin 4 kuukautta sitten eikä jatkotoimenpiteisitä ole vielä tarvittu.
 
let the guitar do the talking
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti