Muusikoiden.net
21.06.2018
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Reverend otti damagea lennolla..
1 2
hape
10.12.2010 19:39:26
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lontoon rundilla kävi nyt sitte se mitä oon aina pelänny kun on joutunu kitaran laittaan lentokoneen ruumaan. Se oli ottanu ilmeisesti aika kovaa iskua vastaan, sillä kovasta laukusta huolimatta lakkapinta oli haljennu aika ikävästi.
 
Tässä kuva vauriosta: http://www.fakiiriaudio.com/IMG_0880_reverend_damage.jpg
 
Eli arvon soitinrakentajamiehet, mites tuota kannattas lähteä fiksaamaan, onnistuuko kotikonstein (jonkin verran kokemusta on puuhastelusta, tosin enemmän vahvistimien ym. tekemisestä kuin soittimien) vai vienkö suosiolla ammattimiehelle?
 
Saa ny nähä korvaako vakuutus. Lentoyhtiöhän ei ala mitään korvaan, prkleen paskiaiset. Jos vakuutusyhtiö maksaa niin vien toki jonnekki oikealle pajalle.
 
No, bänditovereiden soittimet on vieläki jossain matkan varrella, ne ei tullu edes koskaan perille ja nyt ku ukot on takas kotona nii soittimet on viimein päässy Heathrowlle.. :D
 
Remember: Don't eat the deadly yellow snow!
arppah8
10.12.2010 20:08:14
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Auts. Otan osaa. Muuta annettavaa mulla ei tähän asiaan ole paitsi ehkä tämä: http://www.youtube.com/watch?v=5YGc4zOqozo
 
Status: Asiallinen mies, puhaltaa 1.37 promillea klo 7.30.
hape
10.12.2010 20:11:39
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

arppah8: Auts. Otan osaa. Muuta annettavaa mulla ei tähän asiaan ole paitsi ehkä tämä: http://www.youtube.com/watch?v=5YGc4zOqozo
 
Hoho! Tuo piristi.
 
http://www.thespyro.com
Muuki
10.12.2010 20:13:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla ei oo kyllä mitään ammattimaista tuoda tähän ketjuun, mutta mielenkiinnosta: mikähän lentoyhtiö kyseessä? Toisaalta turha kai tässä on yhtiötä haastaa kun immeisiä ollaan kaikki, röytööhän sattuu vähän väliä jokaisella.
 
Eio
hape
10.12.2010 20:17:35
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Muuki: Mulla ei oo kyllä mitään ammattimaista tuoda tähän ketjuun, mutta mielenkiinnosta: mikähän lentoyhtiö kyseessä? Toisaalta turha kai tässä on yhtiötä haastaa kun immeisiä ollaan kaikki, röytööhän sattuu vähän väliä jokaisella.
 
Blue1. Ja varsinaisesti kai vastuussa pitäisi olla matkatavaroiden lastaamisen hoitava firma, nehän on ihan omat lafkat jotka sen tekee. Luulis niilläki joku ammattiylpeys olevan että eivät paisko matkalaukkuja ihan miten sattuu, saatikka sitten soitinkoteloa.
 
http://www.thespyro.com
arppah8
10.12.2010 20:22:13
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hape: Hoho! Tuo piristi.
 
Luotin tähän :)
 
Status: Asiallinen mies, puhaltaa 1.37 promillea klo 7.30.
Spike
10.12.2010 20:30:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei tolle mitään kannata tehdä ellei puut ole haljennut. Kyllä kitaroissa arpia saa olla.
 
MPU
10.12.2010 20:37:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eikä tuota ilman koko kannen päällemaalausta saa häivytettyäkään. Hilemaalin ihanuuksia:)
Marko
 
Ite kun tekee saa sellasta kun tulee
hape
10.12.2010 20:48:51
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eikä tuota ilman koko kannen päällemaalausta saa häivytettyäkään. Hilemaalin ihanuuksia:)
 
Tätä mä vähän pelkäsinki.
 
http://www.thespyro.com
Rallattelija
11.12.2010 03:21:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

arppah8: Auts. Otan osaa. Muuta annettavaa mulla ei tähän asiaan ole paitsi ehkä tämä: http://www.youtube.com/watch?v=5YGc4zOqozo
 
Meinasin linkittää tän saman mutta ei tarvikaan =)
Tee samanlainen biisi. Ton jannun taylor korvattiin ton biisin ansiosta. Ja pakkohan noilla lentoyhtiöillä on olla jonkin tason vakuutus tällaistan varalle ellei sitten ollu joku airbaltic. Rikosilmoitus?
 
Miksi laulaa nuotilleen kun nuotin vieressä on enemmän tilaa!
Kumiankka
11.12.2010 05:19:53 (muokattu 11.12.2010 10:20:54)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kerran elämässä ihan äsken jouduin tuonne Lontooseen halpalennolle (yotubessa hakee hitler ryanair) ja katselin terminaalin ikkunasta kun vahva iso sälli pahimmassa rapulassa ehkä hereillä mutta työnteon asenne ol hukassa "hoiti" matkatavaroitamme. Iso veltto kaveri mutta rapulaisen olinen fyysistä työtä kaihtaen lähinnä auttoi ja jaloilla ja käsillä ohjaili että hihnalta tippuvat matkalaukut sai enemmän vähintään ja enemmänkin iskua (taisi olla joku kentän työntekijä ei yhteyttä lentoyhtiöihin). Matkaa silminnäkijällä oli monta sataa metriä mutta vaikutelma oli että syudeemissä oli jotain tosi pahoja ongelmia.
 
Murgo
11.12.2010 11:01:42
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hape: Blue1. Ja varsinaisesti kai vastuussa pitäisi olla matkatavaroiden lastaamisen hoitava firma, nehän on ihan omat lafkat jotka sen tekee. Luulis niilläki joku ammattiylpeys olevan että eivät paisko matkalaukkuja ihan miten sattuu, saatikka sitten soitinkoteloa.
 
Kyllä se hajotetuista laukuista ja kamoista kuultujen ja luettujen juttujen perusteella (sekä sen että puolella tekemistäni lentomatkoista on jonkun, kerran omani, matkatavarat jääneet välille, tosin tulleet sitten perässä) tuntuu että nuo matkatavarankäsittelijät kyllä taitavat pikemminkin ylpeillä sillä että saavat pomminkestävimmänkin pakkauksen rikki ja ehkä piruuttaan aina välillä laittavat kamoja vääriin koneisiin.
 
Sama homma tosin esim. matkahuollon kanssa, kerran olen kitaran matkahuollolla lähettänyt ja ilmoittivat heti että pitää lähettää särkyvänä (lisämaksua vastaan), muuten saatetaan kuulemma lastata 60-kiloinen vaihdelaatikko päälle eivätkä he vastaa vahingoista!
 
Matkahuollon sivut kyllä väittivät että tavallisena lähetyksenä lähetettävän tulee kestää "normaalia käsittelyä", ilmeisesti heidän käsityksensä mukaan tämä sitten tarkoittaa sitä että kitaran kokoisen pahvilaatikon päälle laitetaan 60 kilon metallimöykky?
 
Yleensäkin vähäisen lentomatkustuskokemukseni perusteella on tullut sellainen käsitys että lentokentillä työskentelevät kaikki elämäänsä ja työhönsä kyllästyneet hapannaamat. Matkustamohenkilökunta taas on ollut aina hyvin ammattimaista ja asiakaspalveluhenkistä.
 
Ilmeisesti eri firmojen rahdinkäsittelijöille maksetaan niin pientä palkkaa tai heitä kohdellaan (ainakin omasta mielestään) muuten niin huonosti että he katsovat asiakseen kostaa asiakkaiden tavaroille.
 
Toki nykyään varmaan myös joka paikassa vallitsevalla sairaalloisella kiireellä, ylityöllistämisellä ja hiostuksella (joita konsultit kutsuvat "tuottavuuden optimoinniksi") on oma vaikutuksensa käsittelyn huolellisuuteen, jos joku huohottaa kokoajan niskaan että kamojen pitää liikkua nopeammin niin kaipa sitä jossain vaiheessa lakkaa välittämästä siitä pysyvätkö ne ehjinä.
 
Toisaalta luulisi että tavaroiden huolimaton käsittely kusisi lentoyhtiöiden omaankin nilkkaan sikäli että se pakottaa ihmiset pakkaamaan kamansa tarpeettoman vahvoihin ja siten painaviin laukkuihin ja laatikoihin ja jokainen lennätettävä kilohan maksaa. Toki yli tietyn rajan menevä paino laskutetaan asiakkaalta mutta tulee kai niistä alle rajankin jäävistä kamoista vuositasolla miljoonia "liikakiloja" jos ne pitää pakata pomminkestävästi vain siksi että pysyisivät ehjinä lastinkäsittelijöiden "kestotestissä".
 
Olenkin itse pyrkinyt pärjäämään pelkillä käsimatkatavaroilla aina kun mahdollista, saattaahan tietysti olla että kamoja rikotaan ja hukataan juuri siksi että ihmiset "oppisivat" olemaan ottamatta "ylimääräisiä" matkatavaroita.
 
Niin vähän aikaa,niin paljon puuhasteltavaa!
kulmahiomakone
11.12.2010 13:12:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

->En nyt ole tuota lentokenttien toimintaa nähnyt kuin asiakkaana, mutta yleensä ottaen kaikkeen palveluun pätee sääntö, että sellaista saa mistä maksaa. Kun kaikessa kilpaillaan hinnalla ja tehokkuudella, niin ei kannata erehtyä luulemaan, että lentokenttien matkatavaroista vastaavalla henkilökunnalla olisi hirveästi aikaa, mahdollisuutta tai tingityn palkan myötä edes halua kummemmin ihmetellä, mitä missäkin laatikossa ja paketissa kulkee, millaista käsittelyä se vaatii, voiko sen laittaa kuljetuskärryn lavalle alimmaiseksi vai pitäisikö sen olla päällä. Tavara joutuu paikkaansa tasan sen perusteella, missä vaiheessa tulee liukuhihnalta koneesta.
 
Sitä mä vaan että kyse on rakenteellisesta ongelmasta, ihan turha siitä on työntekijöille itkeä. Jos menee halvan bensan perässä kylmäasemalle, niin turha odottaa, että henkilökunta täyttäisi tankin. Kaikkien töitä yksityisellä sektorilla tehneiden pitäisi kyllä nämä lainalaisuudet ymmärtää ilman meikäläisen rautalanganvääntöä.
 
Eva jag behöver dig. Mer än vad jag vill ha dig och jag vill ha dig för gamla tiders skull. Du betydde inte allt. Men det blåste aldrig kallt. För du var solskenet. Jag var ensam.
napa
12.12.2010 13:35:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Viitaten aloitusviestiin, eilen saapui meikäläisen Tele lopulta kotiin.
 
Viimeksi näin sen viime viikon perjantaina Helsinki-Vantaalla. Peruuntuneiden lentojen ja uusien reititysten myötä jossain kai kämmättiin ja kamat ei tulleet koskaan perille (viiden päivän aikana). Joutui vetään sitten lainakamoilla keikat.
 
Mutta mikä parasta, Tele on kunnossa. Ainoastaan uuden karhea case oli ottanut osumaa ihan kunnolla, mutta sepä ei menoa onneksi haittaa.
 
Toivotaan ny että Reverend saadaan kuntoon ja joku maksamaan siitä. Onhan tä ny ihan hanurista että vaikka soittimet meneekin erikoismatkatavarana, niin silti ne käsitellään kuten kaikki muu ruumaan menevä.
 
I'm not suicidal, I just can't get out of bed.
StratokarstaA
12.12.2010 21:04:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olisiko mahdollista että lämpötilan vaihtelu tekee tuommoisen??
 
Muuki
12.12.2010 22:25:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

StratokarstaA: Olisiko mahdollista että lämpötilan vaihtelu tekee tuommoisen??
 
Mulla kävi itseasiassa täysin sama mielessä, mutten viittinyt ehdottaa. Ehkä jopa lämpötilan vaihtelu ja siihen joku pienoinen kolahdus matkalla tai jonkun "ahtaajan" jäljiltä?
 
Eio
ilmaseppa
13.12.2010 12:11:26 (muokattu 13.12.2010 12:15:35)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Laukkujan käsittely on todella kovakouraista. Tuntuu, että niitä paiskotaan tahallaan, jotta ne vaurioituisivat. Katsokaas muutama aiheeseen liittyvä video.
 
http://www.youtube.com/watch?v=VSjJ_mRCB1U
 
Tässä on vähän postipakettien käsittelyä :))
 
http://www.youtube.com/watch?v=uRFcbWdn360&feature=fvw
 
Seppä Ilmarinen
CBXJuha
13.12.2010 18:02:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tällaisena tuli upouusi Lado Earth Kanadasta UPSilla. Vaelsi 3 viikkoa ympäri maailmaa väärä viivakoodi paketin kyljessä. Yrittivät toimittaa kertaalleen jollekin tyypille Arizonassa.
 
Rahti maksoi USD 295,- jossa piti olla täysi vakuutus. Lantin lanttia ei tullut korvauksia. "Riittämättömästi pakattu jne....". Kitara oli kovassa laukussa, laukku pahvilaatikossa, laukun ja pahvilaatikon välissä vielä n. tuuman vahvuudelta irtopahvia.
 
Otelauta saatiin liimattua takaisin ammattilaisen toimesta (60,-) ja osaava kaveri korjasi lakkauksen (hinta: talvirenkaiden vaihto kaverin autoon). Ihan tikkusuora ei otelaudasta tullut, nauhahionnalla asia kyllä korjaantui. Täytyy hioa lauta suoraksi kun on nauharempan aika.
 
http://i103.photobucket.com/albums/ … ha/Lado%20Earth%202004/DSC01947.jpg
 
http://i103.photobucket.com/albums/ … ha/Lado%20Earth%202004/DSC01936.jpg
 
http://i103.photobucket.com/albums/ … ha/Lado%20Earth%202004/DSC01939.jpg
 
Sympatiat aloittajalle, kyllä se vaan ottaa pattiin kun tällaista tapahtuu.
 
Muuki
13.12.2010 19:48:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

CBXJuha: Tällaisena tuli upouusi Lado Earth Kanadasta UPSilla.
http://i103.photobucket.com/albums/ … ha/Lado%20Earth%202004/DSC01947.jpg

 
Ah jumaliste että tekee kipeetä. On se niin väärin kun ei voi muutakun maksaa ja toivoa parasta.
 
Eio
kulmahiomakone
13.12.2010 23:27:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ilmaseppa: Laukkujan käsittely on todella kovakouraista. Tuntuu, että niitä paiskotaan tahallaan, jotta ne vaurioituisivat. Katsokaas muutama aiheeseen liittyvä video...
 
Tuo ensimmäinen video on leikkimistä, eikä niin pitäisi toimia, mutta toinen on normi työtä, jota voi ihmetellä lentokoneen ikkunasta joka kerta ennen lähtöä. Ruumassa kulkevat matkatavarat painavat parhaimmillaan 30 kiloa per laukku - ei niitä tervejärkinen duunari ala jokaista asettelemaan jos hihna on matalalla, siinä rikkoisi vaan selkänsä.
 
Youtube on muuten täynnä videoita, joissa matkatavaroita kohdellaan videon lähtettäjän mielestä "kaltoin". Suurin osa videoista osoittaa tosin vain sen, että jotkut ihmiset eivät koskaan ole työkseen siirrelleet muuta kuin ohuita paperipinoja pöydän kulmalta toiselle.
 
Eva jag behöver dig. Mer än vad jag vill ha dig och jag vill ha dig för gamla tiders skull. Du betydde inte allt. Men det blåste aldrig kallt. För du var solskenet. Jag var ensam.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti