Muusikoiden.net
24.06.2018
 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Charvel San Dimas USA 2009
1
jannek
29.09.2010 12:18:12
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Huusinpas tommosen kitaran rungon ebaystä ja nyt tietysti ennakkoon spekuloin ääneen, että onkohan nuissa San Dimas tele rungoissa kaulataskun neljän ruuvin reiät Fender mitoilla vai jotenki muuten..Jos joku tietäs? Kovasti jo tekisi mieli tilata kaula siihen Musikraftilta. Neck heel leveys on tiedossa ja se ainaski poikkeaa Fenderistä.
 
Thanks
 
------------
fox
29.09.2010 12:24:36
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jannek: Huusinpas tommosen kitaran rungon ebaystä ja nyt tietysti ennakkoon spekuloin ääneen, että onkohan nuissa San Dimas tele rungoissa kaulataskun neljän ruuvin reiät Fender mitoilla vai jotenki muuten..Jos joku tietäs? Kovasti jo tekisi mieli tilata kaula siihen Musikraftilta. Neck heel leveys on tiedossa ja se ainaski poikkeaa Fenderistä.
 
Thanks

 
Ei kaikissa "vaihtokauloissa" ole niitä ruuvinreikiä porattuina laisinkaan. Mutta tuosta kaulan leveydestä ennemminkin voi sitten tulla "ongelma". Kannattaa varmistaa vaikka Warmothilta löytyykö kaulaa joka "istuu" Charvelin kaulataskuun. Mikäli se tasku on kapeampi kuin tavan Fenkussa, ei ole ongelma niin paha laisin, isosta saa aina pienemmän. Jos se sen sijaan on kovin paljon leveämpi se tasku, niin siinä tapauksessa ei kovin monia vaihtoehtoja ole. Toki joku kotimainenkin soitinrakentaja sulle kaulan niillä mitoilla tekee, mutta voi tulla kalliimman puoleiseksi, verrattuna siihen, jos saa ihan "vaihtokaulana" moisen.
 
welcome to the twilight zone "A fox is a wolf who sends flowers." relic #1
jannek
29.09.2010 12:28:56
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo tuo leveys on selvillä, eli Charvelissa pitää olla 2 1/4 tuuman leveä kaula. Ja musikraftilta sen voi valita semmoseksi tilatessa kaulaa. Voi olla että fiksumpi tilata ilman niitä reikiä se kaula
 
------------
fox
29.09.2010 13:02:13
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jannek: Joo tuo leveys on selvillä, eli Charvelissa pitää olla 2 1/4 tuuman leveä kaula. Ja musikraftilta sen voi valita semmoseksi tilatessa kaulaa. Voi olla että fiksumpi tilata ilman niitä reikiä se kaula
 
Ehdottomasti, jos vaan yhtään on epäilystä siitä, että ne reiät ei oo F-jaolla tms. Ja kaulan kiinnitykseen ei välttämättä tarvitse sitä 4 reiän levyä, on olemassa myös yksittäisiä vastakappaleita ruuvin kannan alle. Tai sitten vaan yksinkertaisesti laittaa vaikka 1,5 mm messinkilevystä sellaisen, sopivalla reikäjaolla.
 
welcome to the twilight zone "A fox is a wolf who sends flowers." relic #1
jannek
29.09.2010 13:25:15
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jees! kiitos vinkeistä
 
------------
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti