Muusikoiden.net
18.06.2018
 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Väriä peliin, eli jelppiä straton ehostukseen.
1
Zeeboo
01.11.2009 10:35:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Iski hinku tuunata stratoa. Ei tuo perinne bursti oikein puhuttele, ja ajattelin kokeilla värit-pois-ja-uudet-tilalle konstia. Ongelma vaan on se, ettei ole aikaisempaa kokemusta tällaisesta tuusaamisesta. Siis puuhommista kokemukset rajoittuvat koulun käsityötunneilla poikasena hankittuihin traumoihin. Kaikenlaisille vinkeille ja neuvoille olisi käyttöä.
 
Lähtötilanne on sunburst Highway1 strato, pinta OK-kunnossa muuten mutta ylemmän sarven mutkassa pieni roso (jonka mielellään hoitaisi pois). Tarkoituksena olis saada aikaan joku tummahko "transparent blue" tai "transparent aquamarine blue". Kai nuo on suunnilleen käypäiset määrittelyt? Mahdollisesti jotain burstin suuntaan.
 
Käytössä on hyvät, pölyttömät tilat ja Badger 360, 200 ja 250-2. Maalauskokemusta noilla on, mutta käytännössä vain vesiliukoisilla väreillä paperille.
 
"Kaikki äänet, jotka saat soitettua, syntyvät tekniikasta. Ne äänet, jotka jätät soittamatta syntyvät hyvästä mausta."
karateadonis
03.11.2009 22:01:55
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Omalla kohdalla oli hitusen vastaava projekti... Ei ihan tullut sitä mitä piti, mutta tulipa tehtyä ja opittua. Koekappaleena oli kohtuu paksulakkainen strato jonka pintakäsittelyn poishionta aiheutti odottamattomia komplikaatioita kielten ja kaulan korkeuden suhteen. Eli kannattaa todella miettiä onko tarpeeksi hyviä puutyökaluja saatavilla. JA käyttötaitoa niille... Paskasen artikkelin väsäsin aiheesta jos kiinnostaa enemmän!
 
"pull the trigger on rock'n roll nigger, who's bigger than jesus on a bumper sticker" tai jotain....
Zeeboo
07.11.2009 10:10:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

karateadonis: Omalla kohdalla oli hitusen vastaava projekti... Ei ihan tullut sitä mitä piti, mutta tulipa tehtyä ja opittua. Koekappaleena oli kohtuu paksulakkainen strato jonka pintakäsittelyn poishionta aiheutti odottamattomia komplikaatioita kielten ja kaulan korkeuden suhteen. Eli kannattaa todella miettiä onko tarpeeksi hyviä puutyökaluja saatavilla. JA käyttötaitoa niille... Paskasen artikkelin väsäsin aiheesta jos kiinnostaa enemmän!
 
Joo, kävin sitten lukemassa tuon "luomiskertomuksen". Pistää tosiaan vähän miettimään, että jos kumminkin treenaisi ensin vaikka jollain keittiöjakkaralla tai millä tahansa kalikoilla ennen soitinta. Ja onhan niitä ammattilaisiakin. Ja valmiiksi oikeanvärisiä soittimia...
 
Kiitos varoituksen sanoista!
 
"Kaikki äänet, jotka saat soitettua, syntyvät tekniikasta. Ne äänet, jotka jätät soittamatta syntyvät hyvästä mausta."
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti