Muusikoiden.net
21.05.2018
Musamaailma | Muutimme Kruununhakaan! 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: EMG 81 asennus passiivin tilalle
1
parkwaydrive
19.10.2009 19:27:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moro! Omistan halvan ESP Ltd m-50 sähkiksen ja olen nyt aikeissa alkaa vaihtamaan aktiiviset mikit/mikin ko. kitaraan. Olen huomannut, että kaulamikki on minulla hyvin vähällä käytöllä. Voisin melkein jättää sen kytkemättä ja asentaa toisen tilalle EMG 81 aktiivisen mikin. Näin kun äkkiseltään kattelee, niin luulisin ainakin, että aktiivinen mikki menisi tuon passiivisen tilalle heittämällä (fyysisesti). Mutta mitä sitten tulisi ottaa huomioon? Oisko jollaki kokemusta vastaavista toimenpiteistä??
 
Humanoid
19.10.2009 20:15:39 (muokattu 19.10.2009 20:16:02)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

parkwaydrive: Moro! Omistan halvan ESP Ltd m-50 sähkiksen ja olen nyt aikeissa alkaa vaihtamaan aktiiviset mikit/mikin ko. kitaraan. Olen huomannut, että kaulamikki on minulla hyvin vähällä käytöllä. Voisin melkein jättää sen kytkemättä ja asentaa toisen tilalle EMG 81 aktiivisen mikin. Näin kun äkkiseltään kattelee, niin luulisin ainakin, että aktiivinen mikki menisi tuon passiivisen tilalle heittämällä (fyysisesti). Mutta mitä sitten tulisi ottaa huomioon? Oisko jollaki kokemusta vastaavista toimenpiteistä??
 
Tästä löytyy monta threadia jo. Etsimällä löytää. Lyhyesti: potikat ja jakki vaihtoon. Passiiveissa nuo volume ja tone ovat yleensä 500k tai 250k. Aktiivit syövät 25k:n potikoita. Kannattaa katsella käytettynä (tai jos rahaa on, uutenakin) valmista pakettia, jossa nuo olisivat mukana, jos paikallisista liikkeistä ei tarvittavia osia löydy.
 
ps. eikö tämä kuuluisi Kitarakamat-puolelle?
 
Sami / Ääniportti
parkwaydrive
19.10.2009 20:18:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Humanoid: Tästä löytyy monta threadia jo. Etsimällä löytää. Lyhyesti: potikat ja jakki vaihtoon. Passiiveissa nuo volume ja tone ovat yleensä 500k tai 250k. Aktiivit syövät 25k:n potikoita. Kannattaa katsella käytettynä (tai jos rahaa on, uutenakin) valmista pakettia, jossa nuo olisivat mukana, jos paikallisista liikkeistä ei tarvittavia osia löydy.
 
ps. eikö tämä kuuluisi Kitarakamat-puolelle?

 
Juu, oon aika uusi täällä (kaks tuntia ollu rekattuna). Mutta kiitoksia vastauksesta. Täytyypä ettiä se "haku" nappula jostain..
 
MPU
19.10.2009 21:22:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Humanoid: ps. eikö tämä kuuluisi Kitarakamat-puolelle?
 
Jaa milläköhän perusteella? Minusta tämä on juuri oikea paikka kysellä elektroniikkaan ja soitinrakennukseen liittyviä asioita, esimerkiksi mikinvaihtoa.
Marko
 
Ite kun tekee saa sellasta kun tulee
parkwaydrive
19.10.2009 21:43:46 (muokattu 19.10.2009 21:57:17)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tämä nyt ei enään kuulu tähän mikkiaiheeseen, mutta... Ko. kitarassahan on joku ihan surkea floikka (mikä lie talla :)) ja olen kuullut juttua em. lukittemisesta. kumman kannalla olisitte ennemmin, tallan lukittemisen vai jousien vaihdon/lisäämisen. Tarkoitus olisi laittaa paksummat kielet ja sehän ei sitten käy päinsä tuon surkean vinguttimen takia.. ja mitenhän sen pystyy lukitteen..? Pittää varmaan taas ettiä jos löytys tietoa muista keskusteluista..
 
EDIT. Etsin ja löysin ohjeet
 
Humanoid
19.10.2009 23:35:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MPU: Jaa milläköhän perusteella? Minusta tämä on juuri oikea paikka kysellä elektroniikkaan ja soitinrakennukseen liittyviä asioita, esimerkiksi mikinvaihtoa.
Marko

 
Niinno. Yleensä kyselijät ovat eksyneet vain tuonne Kitarakamoihin.
 
Sami / Ääniportti
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti