Muusikoiden.net
20.03.2019
 

Rummut: rumpukamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Vastaa rumpukapulakyselyyn!
1 2
jtpennane
27.06.2016 09:09:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hmm. Hetken pohdittuani: jos kaupasta saisi myös kalvoja, valikoima olisi todella laaja ja postikulut vähäiset, niin ehkäpä se saattaisi jossain tilanteissa korvata Thomannin omassakin käytössä.
 
Miten olet ajatellut saada hinnat kilpailukykyisiksi bulkkiostajien kanssa? Tällä hetkellä maksan Vaterin Sweet rideista 9,99/pari ja tulevat aina ilman postikuluja. Luulisi, että tuossa kilpailussa isot voittavat...
 
Juuh elikkäs
jazzmies
27.06.2016 10:14:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JGroover: Vaihteletko merkkiä ja mallia vai ihanko oikeasti testaat jokaisen parin vaikka olisi tuttu malli?
 
En testaa enää tuttua mallia. Tutustuessani uuteen keppiin tietysti käyn tietyt rituaalit läpi, mutta muuten osan vakuumillisen kapuloita kerrallaan. En muista aikoihin saaneeni huonoa paria, ja tämä koskee siis Balbexin DAFin rumpukirpparilta ostettuja pienoiseriä. Olisikohan se sitä laatua sitten?
 
"Ego on kuin hattu. Olisi aina kohteliasta ottaa hattu pois päästä aina kun tapaa toisia ihmisiä."
Timi
28.06.2016 11:04:54 (muokattu 28.06.2016 11:11:55)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hmm!Aikoinaan ostaessani uusia kapuloita.Pyörittelin niitä sileällä tiskillä ja olin olevani muka oikea rumpali.Onko heittoa,tikut tasalaatuisia!Nykyään tsekkaan vain.Hinta,tarkoitus,myyjän fiilis!Tosin keikalla kokeilen stidien soundia pelteihin ja valkkaan laukusta.Mielestäni kyseiseen paikkaan sopivimmat.
 
Vaikea.Mutta varma!
hollmi-5
29.06.2016 09:53:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minulla on yli sata paria käyttämättömiä kapuloita. En testaa kapuloita. Tiedän, mitä ostan ja yleensä laatikon kerrallaan. Laatu on hyvin tasainen ostamissani kapuloissa.
 
Harmittaa katsella kaveria, jolla on aivan lopussa oleva pari ja sitten sitä käännellään ja teippaillaan. Harmittavasti oma lempikapulani on aika nopeasti kulahtavaa mallia. Kanttilyönneistä alkaa varsi sälöillä.
 
Soundit, piuhat ja kajarit.
JGroover
29.06.2016 11:14:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itsellä on käytössä perus Vic Firth 5A eikä ole tarvetta testailla pareja. Samaa hyvää tasaista laatua. Kerran tuli vastaan muuten normaali, mutta selkeästi kevyempi pari. Pakko oli heittää pois.
 
Jos saman valmistajan Vinnie Colaiuta signature olisi vähän inhimillisemmän hintainen, niin käyttäisin vain sitä. 5€/pari on kuitenkin tällä kulutuksella niin suuri hinnan ero, että ei vaan pysty. :)
 
Vuorismo
29.06.2016 14:13:49
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JGroover: Kerran tuli vastaan muuten normaali, mutta selkeästi kevyempi pari. Pakko oli heittää pois.
 
Mulla on näitä (samoissa Vic Firthin 5A:ssa) tullu vastaan kans jokunen pari. Kertaalleen nahkahousuilta tilatessa oli 5 tilatusta parista 4 tämmösiä - ja kyllä otti päähän. Näistä kevyistä oli viel sit osa sellasia aivan omituisia ritsoja, jotka jousti niin että kuulosti jo valmiiks katkenneelta kapulalta. Jes. Sen jälkeen onkin tullu ostettua kapulat kivijalkaliikkeestä ja nimenomaan niin, että joka paria kokeillaan naputella vähintään reiteen.
 
ps. Nykyään ei taida saada Saksasta tilatessa ainakaan Viceistä määräalennusta(?). Kivijalkaliike näitä alennuksia kuitenkin vielä antaa, joten pointsit myös siitä!
 
Epämuusikko
29.06.2016 14:51:44 (muokattu 29.06.2016 14:55:06)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JGroover: Vaihteletko merkkiä ja mallia vai ihanko oikeasti testaat jokaisen parin vaikka olisi tuttu malli?
 
katson että ovat oikeasti suoria + puunsyyn vaihdoskohta ei ole taktisesti valmiina halkeamaan nupissa, tsekkaan keskinäisen vireen ja suurin piirtein painon. Monet kaukaa katsottuna hyvät kapulat ovat haljenneet nupista ekana ja vire-eroennätyksen vei yksi Zildjianin "sonically matched" kapulapari huikealla kvintin erolla.
 
Harmittaa katsella kaveria, jolla on aivan lopussa oleva pari ja sitten sitä käännellään ja teippaillaan. Kyllä sitä köyhää harmittaa yhtä lailla.
 
"Thank you for the music, white boy". 6-stroke troll #1
Kailis
04.07.2016 04:28:50 (muokattu 04.07.2016 04:29:25)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vastasin. Joihinkin monivalintakysymyksiin ei voinut vieläkään ruksia useita vastauksia. Voi voi.
 
JuhaHo: Lienen sokea, mutta en näe linkkiä missään.
sroinine
04.07.2016 12:29:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vastasin.
 
Ehdottaisin kaupan valikoimaksi monipuolista kulutus- ja tarviketavaraa, kuten kapulat, kalvot, nuijat, jne. Edulliset kapula- ja rumpupussit saattaisivat mennä myös kaupaksi?
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti