Muusikoiden.net
22.05.2018
 

Rummut: rumpukamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Rumpuräkin clampit ja pidikkeet
1
Mike_The_Light
19.10.2015 22:11:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Räkkiä oon ajatellu hankkia jo jonkin aikaa, mutta mietityttää millasilla clampeilla esim. tomit ja splashit sais kiinnitettyä? Voiko siihen räkkiin kiinnittää jollain ilveellä vaikka tuollasta MC69 tomin pidikettä vai pitääkö hommata aivan omanlaisensa pidike?
 
http://www.levytukku.fi/tama_mc69_yhden_tominpidike
 
Duro
19.10.2015 22:30:58 (muokattu 19.10.2015 22:33:05)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mike_The_Light: Räkkiä oon ajatellu hankkia jo jonkin aikaa, mutta mietityttää millasilla clampeilla esim. tomit ja splashit sais kiinnitettyä? Voiko siihen räkkiin kiinnittää jollain ilveellä vaikka tuollasta MC69 tomin pidikettä vai pitääkö hommata aivan omanlaisensa pidike?
 
http://www.levytukku.fi/tama_mc69_yhden_tominpidike

 
Tuollasen voip laittaa vaikkapa johonkin symbaalipuomiin kiinni. Räkkiklämppiin saa minkä tahansa tomimutkan tai symbaalipuomin kiinni, mallista riippumatta. Sul on vissiin Taman setti jne? Sillon siihen räkin klämppiin isket kiinni vaikka tämmösen ni saat tomit kiinni: http://www.thomann.de/fi/tama_mth900bs_single_tom_holder.htm
 
Tai sitte voit käyttää siinä räkissä jo sulla olemassa olevia tomimutkia. Ne menee kyllä siihen räkin klämppeihin kiinni. Selvennyksenä räkkiklämppi on siis se aparaatti mikä tulee siihen räkkiin kiinni ja mihinkä sitten kiinnitettään puomit ja muut holderit. Tamalla se räkkilämppi on tämän näköinen (sikäli kun sulla on tarkotus hommata Taman räkkiä, jokaisella valmistajalla on omansa): http://www.thomann.de/fi/tama_j34t_power_tower_rack_clamp.htm
 
Taman räkkeihin tosin käy Taman klämppien lisäksi myös Dixonin ja Gibraltarin klämpit. Ja myös päinvastoin. Pearlin ja Yamahan räkit syö ainoastaan omanmerkkisiään räkkilämppejä. Valmistajasta riippumatta kuitenkin mihin tahansa räkkiklämppiin saa minkä tahansa valmistajan puomeja ja muita holdereita kiinni.
 
Vuoden nukkuja: Duro "miten mä tähän päädyin ja kuka potki mua koko yön päähän" - Closure
kincy
20.10.2015 07:05:47 (muokattu 20.10.2015 07:09:31)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Duron viestiin tarkennan sen verran, että Pearl DR80 räkin klämppeihin ei saa ihan minkä kokoista putkea tahansa kiinni koska klämppiä ei voi säätää klämpin molemmista päistä. Parhaiten siihen istuu Pearlin omat, oliko se nyt 7/8" halkaisijaltaan olevat putket (sama halkaisija kuin esimerkiksi Pearlin tomiholdereissa). Tuota kokoa vähänkään isompaa putkea siihen ei saa ollenkaan kiinni ja pienempiä joutuu kiilaamaan esim letkun pätkällä.
 
Duro
20.10.2015 08:30:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kincy: Duron viestiin tarkennan sen verran, että Pearl DR80 räkin klämppeihin ei saa ihan minkä kokoista putkea tahansa kiinni koska klämppiä ei voi säätää klämpin molemmista päistä. Parhaiten siihen istuu Pearlin omat, oliko se nyt 7/8" halkaisijaltaan olevat putket (sama halkaisija kuin esimerkiksi Pearlin tomiholdereissa). Tuota kokoa vähänkään isompaa putkea siihen ei saa ollenkaan kiinni ja pienempiä joutuu kiilaamaan esim letkun pätkällä.
 
Aa. Mul oli joskus Iconin räkissä yks tuollanen klämppi ja ainaki silloiset omistamani puomit meni merkistä riippumati siihen. Silloin tais tosin olla vaan Pearlin ja Gibsun puomeja.
 
Vuoden nukkuja: Duro "miten mä tähän päädyin ja kuka potki mua koko yön päähän" - Closure
Mike_The_Light
22.10.2015 16:32:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ja tästä oli hyvin apua, thanks. Nyt vaan sopivia clamppejä hakemaan:)
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti