Muusikoiden.net
23.04.2018
 

Rummut: rumpukamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Sonor TomTom 8x6,5 tai 8x7 hakusessa
1
JuSaKu
08.11.2014 00:52:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tervehdys,
 
Tilanne on se että Thomann kertoi että Sonor olisi lopettanut ko. TomTomin valmistuksen halutussa värissä (Dark Forest Burst). Vaikka tilanne olisikin tämä, niin silti oletan että jostain olisi jompi kumpi tomeista edelleen löydettävissä - Kysymys raatilaisille; mistä tässä tapauksessa pitäisi etsinnät aloittaa?
 
Kaikki vinkit otetaan vastaan, oletuksella että jollain ulkomaisella jälleenmyyjällä on pöntö varastossa tai tehdas valmis toimittamaan edelleen "erikoistilauksena". Unohdetaan ensihätään hinta ja laitetaan saanti etusijalle.
 
Ps. jos jolla kulla palstan lukijoista on ko, tomtom ylimääräisenä myyntiin, niin saat siitä kohtuullisen korvauksen.
 
t jukka
 
Katse eteenpäin
janneto
08.11.2014 06:54:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No eBaysta ( eBay.de, eBay.co.uk ja eBay.com ) etsisin ensin, sitten on euroopan irtorumpuja myyvät liikkeet kuten esim: Graham Russell Drums, Drumshack, Drumstation Maintall.
 
Speedy
08.11.2014 08:44:21 (muokattu 08.11.2014 11:51:50)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

janneto: No eBaysta ( eBay.de, eBay.co.uk ja eBay.com ) etsisin ensin, sitten on euroopan irtorumpuja myyvät liikkeet kuten esim: Graham Russell Drums, Drumshack, Drumstation Maintall.
 
Blocket.se
Vend.se
Finn.no
 
Kalliimmat on useimmiten parempia kuin halvemmat. -arse
JuSaKu
10.11.2014 14:18:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tervehdys,
 
Ensiksi kiitos kaikille vinkeistä. Käytin kaikkia annettuja tahoja ja muutamia itse löytämiäni. Olen saanut muutamia vastauksia, mutta moneltä jälleenmyyjältä se oli tyyliin; out of stock.
 
Tänään tuli vastaus yhdeltä Saksalaiselta jälleenmyyjältä (station music GmbH
) joka oli ollut yhteydessä Sonoriin ja vahvistivat että ko. tuote (väri) ei ole enää tuotannossa, mutta saa erillistilauksena n. 4kk toimitusajalla. Vahvistivat myös hinnan joka ei ollut tässä tapauksessa paha (alle 150€+shipping).
 
Heti perään tuli vastaus suoraan Sonorilta jonne myös kirjoittelin heti alkumetreillä (Marketing Department- SONOR GmbH & Co.KG.). He vahvistivat saman kuin edellä, mutta kertoivat myös että saatavuus on vuoden 2015 loppuun asti.
 
Tämä kaikki siis lähti siitä, että Thomann ilmoitti että ko. tuote (väri) ei ole enää Sonorin tuotannossa ja heillä ei ole sitä enää.
 
Olipa hyvä että oma aavistus oli oikeaan osunut ja osoitti jälleen sen että aina kannattaa tutkiskella markkinat ja takahyllyt...
 
t jukka
 
Katse eteenpäin
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti