Muusikoiden.net
23.06.2018
 

Rummut: rumpukamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Hjelp! Kuulokkeet rumpujensoittoon
1
arttupoikar
18.08.2014 21:52:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Elikkäs millaisia kuulokkeita käytätte, mitä voitte suositella? Itellä jotkut perus kuudenkympin Sennheiserit mutta kun joutuu niin pirun lujalla pitään musiikkia.. Ja hirvein asia mitä tiedän on soittaa jotkut Peltorit päässä. Joten pitäis löytää jotkut hyvät kuulokkeet soitteluun, joista kuuluu sopivasti läpi ja mielellään kuitenkin hyvällä musiikin laadulla. Kiitos etukäteen vastauksista!
 
I have No Idea what I'm doing :)
greene
18.08.2014 22:06:55
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

arttupoikar: Elikkäs millaisia kuulokkeita käytätte, mitä voitte suositella? Itellä jotkut perus kuudenkympin Sennheiserit mutta kun joutuu niin pirun lujalla pitään musiikkia.. Ja hirvein asia mitä tiedän on soittaa jotkut Peltorit päässä. Joten pitäis löytää jotkut hyvät kuulokkeet soitteluun, joista kuuluu sopivasti läpi ja mielellään kuitenkin hyvällä musiikin laadulla. Kiitos etukäteen vastauksista!
 
Kysymys/vastaus-topic on juuri tällaisia kysymyksiä varten. Vastauksena kuitenkin: http://www.thomann.de/fi/shure_se215cl.htm
 
Suosittelen tosin paikallista kivijalkakauppaa, esim. F-musiikissa on luultavasti hyllyssä.
 
Kailis
19.08.2014 11:01:17
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ehdoton komppaus edelliseen. Mulla meni noiden jälkeen Beyerdynamic DT770M:t vaihtoon enkä ole taakseni katsellut. Muotoutuvien sovitteiden kanssa kuunteluvolan saa niin pienelle että voi vetää tuntikausia. Shuren omatkin on ok, mutta Comply sovitteilla ollaan ihannetilanteessa.
http://www.ebay.com/itm/Comply-P-Fo … t=US_Headphones&hash=item4cf5453e12
 
TRAUM: mua vituttaa idiootit...tai siis ei muuten mutta kun niillä on äänioikeus siinä missä meikäläiselläkin.
Juhani_t
19.08.2014 11:32:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kailis: Ehdoton komppaus edelliseen. Mulla meni noiden jälkeen Beyerdynamic DT770M:t vaihtoon enkä ole taakseni katsellut. Muotoutuvien sovitteiden kanssa kuunteluvolan saa niin pienelle että voi vetää tuntikausia. Shuren omatkin on ok, mutta Comply sovitteilla ollaan ihannetilanteessa.
http://www.ebay.com/itm/Comply-P-Fo … t=US_Headphones&hash=item4cf5453e12

 
Lyhyesti joskus on käynyt mielessä noiden Beyereiden hankinta mutta on jäänyt. T-kaupan veppi kertoo noille 35dB:n vaimennuksen. Paljonkos noilla korvanapeilla saa?
 
Kailis
19.08.2014 11:36:29
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Juhani_t: Lyhyesti joskus on käynyt mielessä noiden Beyereiden hankinta mutta on jäänyt. T-kaupan veppi kertoo noille 35dB:n vaimennuksen. Paljonkos noilla korvanapeilla saa?
 
Noi dB:t on aina vähän myös käyttäjäkohtaisia. Sanotaanko näin että livenä hyvillä sovitteilla Shuret vie 6-0 eli eristävät rumpuja helkkarin paljon enemmän paremmalla soundilla -> monitorivolaa voi pitää pienemmällä.
 
TRAUM: mua vituttaa idiootit...tai siis ei muuten mutta kun niillä on äänioikeus siinä missä meikäläiselläkin.
EJ84
19.08.2014 18:30:53
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Uusimmassa Riffi-lehdessä oli Shuren SE sarjasta hyvä juttu sivulla 56. Shure SE
ihanteellista soundia korvanapeilla
 
Mulla on ollut 215:t ja hinta/hupisuhteessa ovat harrastelijalle aika passelit. Riippuu varmaan myös äänilähteestä mitä käyttää, onko musa miten pakattua kuinka hyvät vehkeet tarvitsee.
 
Kaikkien korvakäytävät ovat erikokoisia ja mallisia, joten mukana tulevilla sovitteilla voi testata ovatko itselle sopivia ja riittäviä vaimennukseltaan. Jos ei ole, tarjontaa on lisää ympäri maailman ja etsivä löytää...
 
Jos tarvitsee puljata kuuntelua pois useasti kesken treenejen ja olla ilman kuulonsuojausta, ovat kuulokkeet käytännöllisemmät. Jollei tarvitse, ehdottomasti korvanapit.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti