Muusikoiden.net
24.01.2019
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Rummut: rumpukamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Williams rumpujen hinta
1 2 3 4
-Dr.DW-
02.07.2014 12:31:47 (muokattu 02.07.2014 12:38:00)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Weetoz: DW:n ysitonnisessa on tollanen.
 
Ai, se on sieltä anastettu!
 
E: Enpä ole sellaisia hienouksia luonnossa nähnytkään... Varsinainen Dr.DW :P
 
Bombing for peace is just like fucking for virginity.
markkuliini
02.07.2014 12:53:35
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

-Dr.DW-: Ai, se on sieltä anastettu!
 
E: Enpä ole sellaisia hienouksia luonnossa nähnytkään... Varsinainen Dr.DW :P

 
Se on kyllä nasta systeemi. 5000-sarja ei ihan istahtanut (ainakaan 10 vuotta sitten) omaan jalkaan, mutta 9000 oli ihan lööv ät thö föörst kik.
 
Rumpu+soolo=rumpusoolo. http://www.youtube.com/watch?v=kuIUA3eVW0c
-Dr.DW-
02.07.2014 13:02:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

markkuliini: Se on kyllä nasta systeemi. 5000-sarja ei ihan istahtanut (ainakaan 10 vuotta sitten) omaan jalkaan, mutta 9000 oli ihan lööv ät thö föörst kik.
 
Itse nelitonnisia tuplia kokeillut, mutta ne oli niin kaltoinkohdellut -ettei niistä oikein saanut muodostettua mielipidettä edes itelleen... Saati sitten forumeilla leletettäväksi... :P
 
Bombing for peace is just like fucking for virginity.
Hakki
02.07.2014 15:03:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kefiiri: Kuva olisi kiva, tai edes toimintaperiaatteen kuvaus? Halvoissa härveleissä on usein kiintoisia oivalluksia, miten päästä vähemmällä työllä ja halvemmilla osilla.
 
Otan paremman kuvan seuraavan kerran kun käyn treeniksellä, mutta ehkä noista saa jotain selvää.
 
https://www.dropbox.com/s/yskecikvgacrw5f/2014-06-28%2014.51.40.jpg
https://www.dropbox.com/s/343mcxo2329hd0i/2014-06-28%2014.53.08.jpg
 
Käytännössä se on todella yksinkertainen vipu joka kiristää maton paikalleen. Niinhän ne kaikki on periaatteessa, mutta tuo on vaan niin rimpulan tuntuinen, ja säätö on todella hankalaa.
 
Niin, ja alkuperäisen kysyjän laittamaan kuvan perusteella näyttäisi olevan 12",13" tai 14", ja 16" tomit. Mittaamalla saa tarkempaa tietoa. Pistä isä asialle jos ei muuten onnistu.
 
while(true) {play(metal);}
rumpalivaan
04.07.2014 03:15:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Heh, että kun on hauskaa lukea teidän aikuisten (?) juttuja kun itse olen vielä 15 vuotias tytönpyllerö. Tosiaan olen aiempien kirjoitusten kanssa samaa mieltä, mitä halvimmat sitä huonommat -myös motivaatio häviää pikkuhiljaa. Pakko kyllä myöntää, ettei Williamsit niin kamalalta kuulosta kun niihin tottuu vaikka halvat ne on. Mutta ei nyt aloittelijana kannata valittaa vielä kun ei tiedä muustakaan. Kai sitä pikkuhiljaa voisi sitä rahhaa säästä niin sais kunnon rummut ja jättää mutsi rauhaan. Osaako joku sanoa, mitkä rummut olis ihan jeessit ei kuitenkaan liian kalliit?
 
Velli
04.07.2014 04:07:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

rumpalivaan: Osaako joku sanoa, mitkä rummut olis ihan jeessit ei kuitenkaan liian kalliit?
 
Yamaha Stage Custom, Yamaha Power V ja Power V Special, Pearl Export, Premier APK ja XPK (made in England), Mapex V (vanhemmalla neliön muotoisella logolla). Joku noista käytettynä.
 
Speedy
04.07.2014 09:46:13
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hollmi-5: Omat tyttäret ja pojat ovat saaneet asialliset soittimet harrastuksiinsa. En minäkään huiluista tai oboesta mitään tajunnut, mutta opettajan vinkein mentiin. Se on oboekin niin kallis soitin, että m.netin rumpuhintakeskustelujen "kipuraja"-hintatasoon voi laitella nollan perään kakkosen kertoimella, ennen kuin saa käytetyn puisen oboen.
 
Huiluista en ymmärrä tuon taivaallista. Kaikki ne näyttivät samalta minun silmään. Kolmas (uusi Yamaha) oli sitten huiluope approwed ;)
 
Pianosta kysyin vain, kelpaako digimalli pianon koskettimin. Kyllä kelpasi. Kitarat ja bassot olen osannut ostaa omalla kokemuksella. Rummut piti olla sähkömallia, vaikka akustisia settejä on nurkat väärällään. Itse sitten opetan sen verran, kun lapsi omaksua jaksaa.
 
Kukin menköön tyylillään. Urheiluharrastukset eivät ole ilmaisia nekään, mutta jätän sen alueen muihin keskusteluihin.

 
Entä jos he harrastaisivat vaikka pitsin nypläystä tai kuivakukkasidontaan? Jaksaisitko tutkia ja perehtyä mikä niissä on parasta mahdollista? Ehkä kyllä, koska olet soittaja itsekkin ja tiedät mikä merkitys on soittimella ja sen laadulla. Mutta mitä tekee se normaali 8-16-perheen isukki joka saa firman puolesta sen näppiksen ja hiiren, tai liukuhihnan eteensä. Tai uraputkessa oleva äiti? Saattaa ehkä kysyä soitonopettajalta, mutta kappas, Tori.fi:ssä on lähellä halvalla ihan rummun näköset kolistimet - ostetaan ne kun halvalla saa, paljon halvemmalla mitä ope sanoi.. Isoin ongelma on siinä että läheskään kaikki ei kysy, ja kysyjistäkin noin puolet ei kuitenkaan kuuntele.
 
Kannattaa myös muistaa että vaikka olisi miten viimesen päälle soittimet, ei se tee vielä kenestäkään sen parempaa.
 
Kalliimmat on useimmiten parempia kuin halvemmat. -arse
AP
04.07.2014 10:10:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Velli: Yamaha Stage Custom, Yamaha Power V ja Power V Special, Pearl Export, Premier APK ja XPK (made in England), Mapex V (vanhemmalla neliön muotoisella logolla). Joku noista käytettynä.
 
Lyötäköön Taman Rockstar tähän listalle vielä, ja saksalaiset Sonor Forcet.
 
"Että se tulisi seinän läpi ja kaataisi hellan, ja menisi toisesta seinästä ulos. Sitten muumimamma sanoisi että "kah, nyt taitavat kakkuset uunissa olla hieman vituillaan" -Tempura
18is9
04.07.2014 10:15:52
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

AP: Lyötäköön Taman Rockstar tähän listalle vielä, ja saksalaiset Sonor Forcet.
 
Itse sanoisin että Premierin Cabriat on ok rumpuja hintaisekseen, tosin siitä ei minulla ole tietoa että onko hajonta kovinkin suurta. Ainakin ne meidän treeniksellä olevat on ihan rummut eikä lelut.
 
"I listened hard but could not see" - YES, And You and I
AP
04.07.2014 10:26:42 (muokattu 04.07.2014 10:27:12)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

18is9: Itse sanoisin että Premierin Cabriat on ok rumpuja hintaisekseen, tosin siitä ei minulla ole tietoa että onko hajonta kovinkin suurta. Ainakin ne meidän treeniksellä olevat on ihan rummut eikä lelut.
 
Hyvä huomio. Kyllä ainakin ne ensimmäiset, Englannissa tehdyt todella oli vallan käypäistä kamaa. Kaukoidän tuotannosta en tiedä sanoa.
 
"Että se tulisi seinän läpi ja kaataisi hellan, ja menisi toisesta seinästä ulos. Sitten muumimamma sanoisi että "kah, nyt taitavat kakkuset uunissa olla hieman vituillaan" -Tempura
jabajee
04.07.2014 11:41:11 (muokattu 04.07.2014 11:50:34)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Saman keikkaliksan noilla Williamseillakin saa kun niillä vetelee charliebrownia kaljateltan takanurkassa. Eikä humalaista Reiskaa tai Pirkkoa yleisössä kiinnosta muu kuin kaljan hinta ja se, että sitä on saatavilla.
 
Niinkuin olen joskus aiemminkin todennut, että maailmassa olisi aika paljon vähemmän hyviä soittajia, jos kaikki halvat tai huonot soittimet olisi heitetty pois.
 
Eli ei muutakuin tiukkaa treeniä & paljon soittoa vain williamsseillakin ja ostellaan niitä parempia kamoja sitten, jos intoa ja rahaa riittää.
 
P.S. Kaikkia kamoja ei tarvitse hommata uutena eikä kerralla.
Foorumilta löytyy hyviä vinkkejä siitä mihin kannattaa tulevaisuudessa satsata.
 
Hollmi-5: Siihen aikaan tehtiin rummut paremmasta kamasta, kuin nykyään. Siitä sulla tosin ei ole kokemusta, kun sinun omat tuon aikakauden kamat edustaa nykyajan Milleniumtasoa...
Vallu-Veke
04.07.2014 11:44:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Speedy:
 
Kannattaa myös muistaa että vaikka olisi miten viimesen päälle soittimet, ei se tee vielä kenestäkään sen parempaa.

 
Juu no ei ne viimisen päälle kannata olla, mutta semit tai melkein semit.
Nopeuttaa se oppimista, kun on hyvät laitteet. Virittämisen saloihin pääsee nopeammin. Kun rumpu antaa edes jonkinlaisen sävelen virittäessä, niin kyllä se helpottaa ja nopeuttaa. Ehkä sellaista dynaamista soittamistakin oppii paremmilla nopeammin.
Oli miten oli, niin aloittelijat on järkijään aika kovakätisiä. Nuo aivan rupuleimmat hajoo käsiin. Jotku Pearlin export tai visionit kestää ja ovat jo ihan hyvänpuoleisia.
Pearlin halvinkin rauta on ihan ok kamaa.
 
Rikkinäisten vehkeiden kanssa palaa aikaa ihan turhuuteen. Ostin halvemman bassarimikin. Demon tekeminen meni ihan vituiksi, kun vikaa sai etsiä viikkokausia. Lopulta selvis, kun vahingossa liitintä heilutin ja samaan aikaan iski sen piikin. Se oli tuo itämainen mikki, mikä laittoi raitoihin häiriötä ja tilttautti tietsikkaa.
Säästin muistaakseni satasen tuolla valinnalla, mutta viikkojen vapaa-ajat meni harakoille.
Ihan surkeimpia laitteita en kenellekkään suosittele. Jos nyt yhtä ainoaa kokeilua varten haluaa ostaa, niin sitten se halpa. Kahta kertaahan ne ei jaksa toimia.
 
Inspiraatio meni ja sitä pitää nyt lähteä hieman uudelleen kehittämään. Onneksi laitoin kyhäelmiä lapuille ylös ja iphonessa on äänitettynä ideoita.
Demot saa levätä. Menen nakkelemaan raivona rautapalloja tuonne pihalle, niitä ei saa rikki. Mankkua kouraan, rokit soimaan, rinnalle vetoa, tempausta ja työntöä tauotta siihen malliin, että bassarimikit viimisenä käy mielessä. Jos kuulatkin hajoo, niin kokeillaan jotain muuta sitten.
 
Laakstr
04.07.2014 15:06:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

AP: Lyötäköön Taman Rockstar tähän listalle vielä, ja saksalaiset Sonor Forcet.
 
Saksan Forcet menee kyllä melkosesti "kasaripuolelle" soundeiltaan. Kakstonnisen basari on plöts, tomit vallan kelpo pelit "rokkihommiin". Mikäli modernimpaa soundia ollaan hakemassa ottaisin vakavaan harkintaan Sonorilta 2007 ja varsinkin 3007 ovat musta h*lvetin hyvät hintaisekseen. Tosin 3007 snare on kyllä mulle aivan nou-nou.
 
Aika hätäinen... Mutta aina on kuitenkin iloinen yleisilme päällä
hollmi-5
04.07.2014 17:54:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Speedy:
Kannattaa myös muistaa että vaikka olisi miten viimesen päälle soittimet, ei se tee vielä kenestäkään sen parempaa.

 
Itse laitan lapsille sitä, mikä menee soitonopelta läpi, kun en mitään puhaltimista tajua. Muista soittimista vähän enemmän. Rummut ovat soitin. Siksi muitakin määreitä, kuin "näyttää rummuilta" pitäisi ottaa huomioon.
 
Soundit, piuhat ja kajarit.
jabajee
10.07.2014 03:32:49 (muokattu 10.07.2014 03:41:37)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuossapa muuten ihan hyvä aiheeseen liittyvä videokin
How To Make Your Cheap Drum-Set Sound Amazing: http://youtu.be/udooOap4m2c
 
Tässä vielä kokonainen biisi samalla 125$ setillä soitettuna
Cobus - One GoPro | Cheap Drum-Set (Drum Cover): http://youtu.be/i1S6N16qGdI
 
Onhan noita soundeja luultavasti hierottu ja säädetty vielä jälkikäteenkin, mutta ihan kattavasti oli nuo tässäkin ketjussa mainitut perusasiat tiivistetty tohon ekaan videoon.
 
Hollmi-5: Siihen aikaan tehtiin rummut paremmasta kamasta, kuin nykyään. Siitä sulla tosin ei ole kokemusta, kun sinun omat tuon aikakauden kamat edustaa nykyajan Milleniumtasoa...
artsipartsi
10.07.2014 23:09:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jazzmies: Tähän täytyy puuttua, sillä perusasioita on monenlaisia. Esim. miten eilen Tuskassa Faust soitti Emperorissa, niin ne perusasiat ovat toiset kuin boogiessa.
 
Hieno teksti.
Nimenomaan näin.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti