Muusikoiden.net
27.05.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Rummut: rumpukamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Rumpukamojen testipankki
1
Sa(n)kari
14.04.2014 12:03:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oliskohan tällaiselle tilausta? Ajatuksena tarjota omia kamojaan testattavaksi tai tiedustella jos jollain olisi tietynlaisia kamoja testattavaksi. Lähinnä jos joku on esim uusia kannuja ostamassa ja on epävarma vaikkapa kokojen suhteen niin pääsisi testaamaan ennen hankintaa. Kun sehän tiedetään että pääkaupunkiseudun ulkopuolella on musiikkiliikkeiden testimahdollisuudet aika huonoja.
 
Jos tätä nyt on jo joskus kokeiltu eikä toiminut niin ketjun voi sitten unohtaa. Äkkiseltään en tällaista ole täällä nähnyt ikuna. Fillarifoorumilta ideaa lainasin.
 
Laakstr
14.04.2014 13:02:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sa(n)kari: Oliskohan tällaiselle tilausta? Ajatuksena tarjota omia kamojaan testattavaksi tai tiedustella jos jollain olisi tietynlaisia kamoja testattavaksi. Lähinnä jos joku on esim uusia kannuja ostamassa ja on epävarma vaikkapa kokojen suhteen niin pääsisi testaamaan ennen hankintaa. Kun sehän tiedetään että pääkaupunkiseudun ulkopuolella on musiikkiliikkeiden testimahdollisuudet aika huonoja.
 
Jos tätä nyt on jo joskus kokeiltu eikä toiminut niin ketjun voi sitten unohtaa. Äkkiseltään en tällaista ole täällä nähnyt ikuna. Fillarifoorumilta ideaa lainasin.

 
Kelpo idea. Toimiakseen vaatii kyllä melkoisesti... Liikkeiden testausmahkuista sen verran et pääkaupunkiseudulla pyörähdin testaamassa paria settiä liikkeissä viime syksynä kun settihankinta oli ajankohtainen. Dlx:llä oli kelvollinen testitila ja homma toimi ja erään nimeltä mainitsemattoman toisen liikkeen tilat ja koko järjestely oli surkeeta! Et ei se nii helppoo ole sielläkään.
 
Pikaviestit jäsenten kesken toimi silloin hienosti ja kiitos vielä Pekalle ja Jyrille testisessioista (tietänevät ketä tarkoitan). Mä oon periaattelisella tasolla hommassa mukana, eli erikseen sovittaessa testit meitsin luona järjestyy kyllä (lyhyt kamalistaus löytyy profiilista)
 
Aika hätäinen... Mutta aina on kuitenkin iloinen yleisilme päällä
marktark
14.04.2014 13:07:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itselläni ei ole muodostunut kovin vahvaa mielikuvaa siitä, miltä tietyt merkit/mallit rummuissa ja kalvoissa soundaavat - varsinkin akustisesti itse niitä soittaessa eli ei-keikka-PA-tilanteessa ja myös siksi, että usein toisten settejä tyypattaessa on saattanut törmätä aika kamaliin vire/viritysongelmiin - enkä ole kovinkaan paljoa ehtinyt kierrättämään kamaa in&out, niin täähän kuulostaa varsin mahtavalta idealta. Osittain samalta pohjalta pari vuotta sitten ideoin & järkkäsin snaremiitingin.
 
Samalla sitä saattaisi jopa oppia miltä rummun oikein tulisi kuulostaa ja tarkentua se, että mikä se oma mieltymys oikein olisi.
 
Play that song, not the instrument.
Kailis
14.04.2014 14:41:22
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bradyn setti jossa 8 ja 10 tomeissa Aquarian Modern Vintage, 12 ja 14 Vintage II. Useita Bosphoruksen symbaaleita, joitain vanhempia Zildjianeja. Paljon snareja, useimmat vanhoja Slingerlandeja. Voi tulla testaamaan Lauttasaareen Lemmenhotelliin, pikaviestiä.
 
markkuliini: Itse melkein näkisin että tilastollisesti on todennäköisempää saada pornoteollisuudelta moraalisesti puhdastaustaista rahaa kuin musiikkiteollisuudelta. jazzmies: Minua aina ahdistaa arvailu ja spekulointi asioista mitä ei voi kuin arvailla
Hannu A
14.04.2014 15:54:33
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tämä on mielestäni hieno ajatus, tällaisena parantumattomana kamarunkkarina ja muille samankaltaisille antaa ehkä mahdollisuuden välttää jotkut turhat investoinnit?
 
Etenkin tälleen 20 vuoden basson soittamisen jälkeen kun on ostanut rummut ja pikkuhiljaa päivittelee settiä snare ja symbaali kerrallaan. Eli kun ei oikein edes tiedä välttämättä mitkä vehkeet on hyviä tai mistä tykkää itse.
 
"One chord is fine. Two chords is pushing it. Three chords and you're into jazz." - Lou Reed
artsipartsi
14.04.2014 16:08:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvä idea.
Espoossa onnistuu minun kautta joidenkin Vintage-rumpujen testaus iltaisin ja viikonloppuisin.
 
Slingerland, Ludwig, Premier rumpuja ja toki Paiste 2002 medium crashit, giant beat haikat ja 24" riden ja 19 wuhan chinan testit onnistuu jos joku tälläisiä kaipailee.
Sabianin hh jazz-ridekin löytyy.
 
Pikaviestiä vain tulemaan jos on ajankohtaista jollakulla.
 
JTS
14.04.2014 16:26:26
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tervetuloa testailemaan romuja Lohjalle. Ajantasainen lista löytyy profiilista.
 
www.gonebadband.bandcamp.com
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti