Muusikoiden.net
25.04.2018
Musamaailma | Muutimme Kruununhakaan! 

Rummut: rumpukamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Puuvanne metallivirvelissä?
1
Sonormies
20.07.2012 02:17:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hankin vaahteravanteen ja asensin sen lyöntipuolelle koivuiseen Taman Starclassicin virveliin. Vaikutus oli juuri sellainen kuin halusinkin. Entuudestaan mainio rumpu jotenkin tasapainottui entisestään ja sointiin tuli lämpöä lisää. Ja kanttisoundista tuli odotetusti upea. Alun perin hankin puuvanteen nimenomaan cross-stick-kanttilyöntiä varten. Mitähän tapahtuisi, jos hankkisi alapuolellekin puuvanteen? Vai olisiko se enemmänkin kosmeettinen tekijä..
 
Meinaan hankkia samanlaisen puuvanteen ainakin lyöntipuolelle toiseenkin puuvirveliini, mutta kysyisinkin arvon rumpuhenkilöiden kokemuksia puuvanteista metallivirvelissä. Mulla on Premierin Metal 2000 ja World Maxin Jade Tiger. Mitähän ne tuumaisivat puuvanteesta? Kanttisoundi varmasti olisi niissäkin hyvä puuvanteella, mutta entä metallivirvelin soundi kalvoon lyötäessä? Puuvirvelini ovat 10-lugisia ja metallivirvelit 8-lugisia, joten nyt hankitulla vanteella en pääse asiaa testaamaan. Siksipä: Kertokaa kokemuksianne aiheesta.
 
Tankero: "Rollarit, tuo Englannin Souvarit."
Kailis
20.07.2012 02:32:59
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ennemminkin metallivanne puuvirveliin. Joko taas eiku...
 
pekka montin: Rummutuksesta sen verta(yleisestiottan tässä maassa) että se on lajiteltavissa n. neljään eri kategoriaan:
statistiÖ
20.07.2012 12:58:48
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Puuvanne demppaa metallivirveliä??
 
ostany
20.07.2012 18:57:05 (muokattu 20.07.2012 19:01:48)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sonormies:Mitähän tapahtuisi, jos hankkisi alapuolellekin puuvanteen? Vai olisiko se enemmänkin kosmeettinen tekijä..
Omien kokemusten perusteella puinen alavanne ei vaikuta rummun sointiin niin paljoa, kuin mitä ylävanteen vaihtaminen. Puuvanne ei ole yhtä jäykkä kuin metallivanne, joten periaatteessa se vaikuttaa alakalvon käyttäytymiseen, mutta suurta soundimuutosta en omin korvin havainnut. Kosmeettinen muutos on kyllä suuri ja kaikkiin ständeihin 14" puuvanne ei sovi.
 
Meinaan hankkia samanlaisen puuvanteen ainakin lyöntipuolelle toiseenkin puuvirveliini, mutta kysyisinkin arvon rumpuhenkilöiden kokemuksia puuvanteista metallivirvelissä.
Soundimuutos on samanlainen kuin puuvirvelissäkin. Soundiin tulee lisää lämpöä ja pyöreyttä. Minä tykkäsin puuvanteesta ainakin messinkivirvelissä.
 
Sonormies
24.07.2012 21:49:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Trak-puuvirveli sai tänään myös vaahteravanteen. Upea soundi! Jackshopista hain vanteen lisäksi uuden fosforipronssimaton ja mattokoneiston vastapuolen (vanhasta kierteet korkkas). Nyt on 80-luvun virveli elämänsä kunnossa! By the way: Jaska oli nasta kaveri ja esitteli hienoa varastoaan ja pajaansa innolla. Kannattaa käydä, jos kulkee Porin suunnalla.
 
Tankero: "Rollarit, tuo Englannin Souvarit."
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti