Muusikoiden.net
24.05.2018
 

Rummut: rumpukamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Myydään ja myyntiä
1 2
andino
20.06.2012 22:31:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen huomannut seuratessani torilla esim rumpujen myynti osioita.Kun löydät kiinnostavan tuotteen lukee jo perässä ,että MYYTY hyvä niin ja tavaran pitääkin liikkua ,mutta älkää jättäkö niitä roikkumaan sivuille vaikka ilmotuksen aika ei ole vielä päättynyt. Toinen asia minkä olen hokannut on,että myytävä tuote ok ja hinta ok ,mutta myyjä kertoo en sitten lähetä ja ainoastaan haku ja enkä sitten vastaa niihin pikaviesteihinkään . Eipä siinä sitten kun mietimään mitenkähän saisit sitten yhteyttä kun kännykänkin numero on jäänyt pois ilmoituksesta ja s-postista ei tietoakaan( jää muuten ostamatta tietty). Eipä sillä tori on hyvä paikka ja olen ostanut yhtä sun toista ok hinnalla ja hyvillä toimituksilla.Myyjät kiinnittäkää huomiota siihen ,että toria lukee koko maan harrasteliat ja ammattilaiset kyllä sitä kaupaa voi tehdä Helsingistä-Ivaloon.Olipa kommenttia kerrakseen hyviä ostoja ja myyntejä kaikille.
 
T:Andino
 
Duro
20.06.2012 23:00:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Selvempi juttu.
 
Tilipitappituppitappi
Speedy
20.06.2012 23:44:10
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eipä siinä..
 
"All I think about is time and groove" J. Porcaro
Kailis
20.06.2012 23:52:38
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo kattellaan ja palataas astioille.
 
pekka montin: Rummutuksesta sen verta(yleisestiottan tässä maassa) että se on lajiteltavissa n. neljään eri kategoriaan:
Velli
21.06.2012 01:08:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Asia kunnossa.
 
EJ84
21.06.2012 02:08:49
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen samaa mieltä että 'MYYTY'- ilmoitusten roikottaminen on todella rasittavaa. Normaalilla järjellä varustettu ostaja kyllä tajuaa, että tavara on mennyt tai ei ole enää kaupan jos ja kun ilmoitusta ei enää löydy.
 
Hitaampaa torin selailijaa ottaa lähinnä pattiin jos huomaa että pitkään etsitty tavara onkin putkahtanut jostain myyntiin ja kerennyt jo menemään kaupaksi ennen omaa tarjousta. Normaalia selailijaa taas vituttaa lukea päivätolkulla turhaan tavaroista, jotka eivät enää ole kaupan.
 
Toinen torin tapa, mikä on ehkä vielä enemmän perseestä, on jatkuva ilmoitusten nostelu POISTAMATTA ENTISIÄ.
Mm. hakua käyttämällä tietyillä hakusanoilla parhaillaan samat ilmoitukset tulevat vastaan biljoona kertaa.
 
Samaan syssyyn ilmaisen vielä sanasen ilmoitusten tasosta.
Todella usein on otsikot skeidaa jotka eivät kuvaa tuotetta, itse ilmoitustekstistä puhumattakaan:
 
"Eli, siis, elikkä, elikkäs myynnissä seuraavaa, Eli seuraavaa, Myynnissä olisi, Joo, elikkäs tästä lähtis, , Elikkäs nyt ois, Eli jos jollain..." jne. MITÄ VITTUA!?
Tarvitseeko myynti-ilmoituksessa esittää itsestäänselvää informaatiota tarpeettomasti toistaen?
Eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli eli elielin aukiolle ja bussilla yli?
 
Lisäksi joku esim. yksittäinen rumpu, symbaali tai ständi jolle hinnaksi on leikkisästi laitettu 999999999999999999€. Ehehehehe kun on hauskaa! Helpottaa kyseisten tavaroiden löytämistä hakua käyttämällä, vaikkapa hakiessa sanalla teline ja hintakatto 100€. Jesh! AIVOKÄÄPIÖT RULES!
 
Sokerina pohjalla vielä ilmoittelijat joilla on ilmoituksissa hinta, mutta todellinen myyntihinta on ilmoitettua korkeampi. Hienoja ihmisiä.
 
Ja sitten vielä "oululaiset" kasvottomia ja sekavia tekstarikyselytarjouksia lähettelevät "rumpuopettajat", jotka etsivät settejä "8-vuotiaille" "oppilailleen" reilusti alle myyntihinnan. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 
Siististi cool olisi, jos vaikka voisi valita että näytetään 25/50/100/ tms. ilmoitusta per sivu viidentoista sijasta!
 
JanneO
21.06.2012 08:29:08
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minun mielestä tuo on ihan hyvä jättää tuonne tuo MYYTY-teksti joksikin aikaa. Siinähän voi parin päivän sisällä käydä niin että ostaja ei jostain syystä kuitenkaan lunasta ostoaan tai ilmesty paikalle, niin näppärästi saa vielä auki tuon myynnin tai kopioida siitä uuden. Se nyt ei ole järin suuri vaiva rasittaa silmää ja rannetta hiirellä sen verran että skippaa yli sen ilmoituksen?
Enemmän varmaan asennekysymys kuin mikään maailmaa kaatava ongelma?
Joten hyvää juhannusta vaan kaikille
MYYTY
 
Lähettäjä: "rumpujoppari" Lähetetty: 18.10.2010 02:40 Otsikko: Re: Tori: Sabian B8 Pro Karavaani kulkee iloisesti rallatellen eteenpäin, vaikka koirat, persaukiset ja kateelliset räksyttävätkin.
EJ84
21.06.2012 10:04:55 (muokattu 21.06.2012 10:05:48)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JanneO: Minun mielestä tuo on ihan hyvä jättää tuonne tuo MYYTY-teksti joksikin aikaa. Siinähän voi HUOM _VOI_ parin päivän sisällä käydä niin että ostaja ei jostain syystä kuitenkaan lunasta ostoaan tai ilmesty paikalle, niin näppärästi saa vielä auki tuon myynnin tai kopioida siitä uuden.
Ilmoitukset saa piilotettua yhdellä klikkauksella, joka on helpompaa ja nopeampaa kuin ilmoitustekstin muokkaus. Tämä on oikea tapa säästää ilmoitus mikäli kaupat jostain syystä peruuntuvat.
 
Se nyt ei ole järin suuri vaiva rasittaa silmää ja rannetta hiirellä sen verran että skippaa yli sen ilmoituksen?
Ei sinänsä, mutta kyseessä on myyntipalsta josta käyttäjät haluavat nähdä ilmoituksia myytävistä tavaroista. Suuri vaiva siitä syntyy kokonaisuutta ajatellen, jolloin ilmoittajat 10 sekunnin sijasta käyttävät enemmän aikaansa ilmoitustekstin muokkaamiseen ja esille jättöön, sekä 1000 lukijaa jotka naksauttavat aivonsa myydään, myydään, myydään- asennosta MYYTY -asentoon, jolloin tiedon prosessointi hidastuu.
 
Enemmän varmaan asennekysymys kuin mikään maailmaa kaatava ongelma?
Aivan, jos olisit esim. matkapuhelimia suunnitteleva insinööri, et olisi töissä applella vaan kaatuvalla nokialla. Minun mittapuulla turhat ilmoitukset ovat spämmiä. http://www.netlab.tkk.fi/opetus/s38118/s99/htyo/7/whatspam.shtml
Pystyn kyllä itse elämään noiden ilmoitusten kanssa ja kirjoitin tarkoituksella provosoivasti. En vain ymmärrä järjetöntä logiikkaa toiminnan takana, joten asenteissa on ihmisillä vikaa tai he ovat vain ajattelemattomia tai yksinkertaisesti eivät osaa käyttää sivustoa tai käsitä miten internet toimii.
 
Huvittavia ovat myös ilmoitukset joita jotkut urpot spammaavat viikon torille jouduttuaan kusetetuiksi kaupoissa. Torin etusivulla varoitetaan huijareista, joten nuo ilmoitukset lähinnä viestittävät kirjoittajan lukutaidottomuudesta ja typeryydestä. :D
 
En tiedä oletko huomannut, mutta internet on REAALIAIKAINEN.
 
Sama kuin torikauppias huutelisi että ostakaa kirsikoita ja mennessäsi hakemaan kuulet että ne loppuivat jo. Tai verraten lähetät osto- ja myytilehteen ilmoituksen tavarasta jonka olet jo myynyt.
Ainoat paperijulkaisut jossa näkee myyty-ilmoituksia ovat asuntolehdet. Se on ymmärrettävää koska kauppahinta on verraten suuri ja pidempää harkinta-aikaa vaativa ja koska välittäjät haluavat näyttää potentiaalisille asiakkaille, että heidän kanssaan on turvallista tehdä kauppaa.
Internetissä näitä myytyjä asuntoja ei kuitenkaan näytetä listauksessa suoraan. Mistähän syystä? Kerrataan vielä. Koska internet on reaaliaikainen!
 
Hyvää juhannusta. KAUPAT PERUTTU!
 
Danko
21.06.2012 11:09:42
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Samaa mieltä, oikeampi ilmaisu olisi mielestäni VARATTU kauppojen sopimisesta ajankohtaan, jolloin tuote on vaihtanut omistajaa asti. MYYTY-ilmoituksille painelen poikkeuksetta "Asiatonta ilmoitusta", vaikka ko napin merkitys lieneekin varsin kyseenalainen.
 
"No olet luultavasti ammattitaitoinen miksaaja ja sulla on laitteisto kohdillaan." -OPJ1974
markkuliini
21.06.2012 11:18:12
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MYYTY-ilmoituksilla on selkeä funktio.
Niistä näkee yleisen hintatason, eli sen hinnan millä jokin tuote on mennyt kaupaksi. Ihan samalla tavalla eBayssä/Huuto.netissä voi etsiä sulkeutuneita kauppoja ja saada käsityksen hintatasosta.
Myöskin saman myyjän useamman ilmoituksen ryppäässä yksi tai useampi myyty-ilmoitus ilman negatiivisia kommentteja tarkoittaa myös sitä, että luottamus myyjään lisääntyy koska myyjän kanssa on tehty onnistuneita kauppoja ja ilmeisesti hintatasokin on järkevä. Eli myyty-ilmoitus parantaa myyjän mainetta.
Ei niissä useinkaan ole kyse laiskuudesta.
 
Rumpu+soolo=rumpusoolo. http://www.youtube.com/watch?v=kuIUA3eVW0c
Danko
21.06.2012 11:26:14 (muokattu 21.06.2012 11:27:03)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuossa tapauksessa ilmoituksille voisi tehdä oman MYYTY-alueen, jonne ne voisi arkistoida, koska myydään-ilmoitusten joukkoon ne eivät kuulu.
 
E: Tai onhan ilmoituksen tyypiksi mahdollisuus valita "Muu".
 
"No olet luultavasti ammattitaitoinen miksaaja ja sulla on laitteisto kohdillaan." -OPJ1974
markkuliini
21.06.2012 11:42:20
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Danko: Tuossa tapauksessa ilmoituksille voisi tehdä oman MYYTY-alueen, jonne ne voisi arkistoida, koska myydään-ilmoitusten joukkoon ne eivät kuulu.
 
E: Tai onhan ilmoituksen tyypiksi mahdollisuus valita "Muu".

 
Senkun askartelet. :)
 
Rumpu+soolo=rumpusoolo. http://www.youtube.com/watch?v=kuIUA3eVW0c
EJ84
21.06.2012 12:00:49
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

markkuliini: MYYTY-ilmoituksilla on selkeä funktio.
Niistä näkee yleisen hintatason, eli sen hinnan millä jokin tuote on mennyt kaupaksi. Ihan samalla tavalla eBayssä/Huuto.netissä voi etsiä sulkeutuneita kauppoja ja saada käsityksen hintatasosta.

Mä en ainakaan halua etsiä noita sulkeutuneita kauppoja myytävien listalta, tai toisinpäin.
Myöskin saman myyjän useamman ilmoituksen ryppäässä yksi tai useampi myyty-ilmoitus ilman negatiivisia kommentteja tarkoittaa myös sitä, että luottamus myyjään lisääntyy koska myyjän kanssa on tehty onnistuneita kauppoja ja ilmeisesti hintatasokin on järkevä. Eli myyty-ilmoitus parantaa myyjän mainetta.
Ei niissä useinkaan ole kyse laiskuudesta.

 
Hyviä pointteja, mutta käytetyn tavaran kaupassa tuotteen kunto vaikuttaa kuitenkin paljon hintaan, mikä taas varmasti vetää yleistä hintatasoa alaspäin, ainakin tapauksissa joissa myyjä myy kaltoin kohdeltua soitinta polkuhintaan yms. Kunto ei useimmiten selviä ilmoituksesta.
Aika muuttuu koko ajan. Yleinen hintataso nousee ja laatu laskee, paitsi käytetyssä hyvin pidetyssä arvotavarassa.
 
Hintatason kuitenkin ensikädessä määrittää kysyntä ja tarjonta. Yleistä hintatasoa tarkastellessa tavallinen ostaja jättää tavaran luultavasti ostamatta, mikäli myyjän hinta ei alita yleisen hintatason keskiarvoa, mikä taas on tavallaan harmillista myyjän kannalta.
 
Myyty ilmoitukset eivät täällä tallennu ja myydyn myyjät tajuavat poistaa ilmoituksensa viikon tai parin kuluessa, joten tuo huuto.net/ebay:hin verrattava luottamusfunktio vesittyy samantien.
 
Dankon kanssa samaa mieltä, että myyty-ilmoituksille voisi olla oma paikkansa jonne ne tallentuisivat, mutta en näe sille konkreettista tarvetta. Ebaysta saa ihan riittävästi verrokkihintoja tarvittaessa, myyntimaasta riippuen laskemalla tullit ja verot päälle.
 
Speedy
21.06.2012 12:40:50 (muokattu 21.06.2012 13:10:52)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

EJ84: Hintatason kuitenkin ensikädessä määrittää kysyntä ja tarjonta. Yleistä hintatasoa tarkastellessa tavallinen ostaja jättää tavaran luultavasti ostamatta, mikäli myyjän hinta ei alita yleisen hintatason keskiarvoa, mikä taas on tavallaan harmillista myyjän kannalta.
 
Myyty teksti on mun mielestä ihan ok, jos se hinta näkyy siinä edelleen. Muussa tapauksessahan siitä ei ole mitään hyötyä.. Kysynnän ja tarjonnan lakiahan ei voi tietää kun asiaan perehtynyt, jos vanhat ilmoitukset on poistettu.. Esimerkkinä voin kertoa että itse etsin arvoa setille, josta minulla ei ole mitään hajua "yleisyydestä" saati arvosta. Olettaisin sen olevan todella arvokas, kun torilta löytyi vain yksi ilmoitus, jossa hinta olikin aika korkea "todelliseen" arvoon verrattuna..
 
Muiden maiden hintataso ei välttämättä ole suhteessa suomen hintatasoon. Esim. ruotsista saa settejä käytettynä paljon halvemmalla kuin suomesta. Kaupankäynnin vaiva ja lähetyskulut ovat eri luokkaa suomessa tapahtuvan kaupan kanssa, toiset ovat valmiit maksamaan sen - toiset taas ei..
 
Sama homma ilmoituksissa olevien toteamusten, "en lähetä" kanssa. Myyjä on varmaan tietoinen että rajoittaa kaupankäyntiä, mutta on taas helpompaa, kun ostaja tulee hakemaan sen kotoa.. Säästyy siis pakkauksilta, ja kuljettamisilta.. kaikilla ei välttis ole autoa millä sen setin sinne matkahuoltoon saa.. Ja ostaja voi tarkistaa/testata tuotteen noutaessaan.
 
Maailmassa on varmaan monta muutakin asiaa joista olisi järkevämpää kantaa huoltoa kuin muusi.netin tori palstan ilmoitukset..;)
 
E: ei arvokas vaan harvinainen tietysti
 
"All I think about is time and groove" J. Porcaro
moderndrummer88
21.06.2012 12:44:59 (muokattu 21.06.2012 12:45:09)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ja lopullinen kauppahinta ja se hintapyyntö voi olla jotain aivan muuta...
 
Vallu-Veke
21.06.2012 13:09:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Arkisin ehdin suurinpiirtein joka toinen aamu katselemaan toria. Tulee ihan vahingossa muutkin rumpuhärpäkkeet tutuiksi hinnan puolesta, kuin kyttäämäni osat, joita etsin jatkuvasti.
"Myyty" on ihan hyvä homma. Yleinen hintatason käsitys kehittyy ja on kehittynyt.
Halvimmat tarjoukset ja niidet ilmoitukset menee ohi, jos et koko ajan kyttää toria. "Myyty"-ilmoitus on tavallaan palvelus torikyttääjille. En bonjaa mitä ilmoittaja saa siitä, kun ilmoittaa myydyksi, mutta mulle ihan hyvä juttu.
Sama koskee nostoja. Ne viestii torilla vakituisesti vieraileville, että hinta on aivan liian korkea, eikä romukasa mene millään kaupaksi.
==> Ei mitään haittaa kummastakaan hommasta. Ihan päinvastoin. Ei tuolla nytkään näkynyt haitaksi asti "myyty"-ilmoituksia. Nostajia oli taas mainostamassa, miten kalliita heidän romunsa ovat...
 
jazzmies
21.06.2012 13:41:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Danko: Tuossa tapauksessa ilmoituksille voisi tehdä oman MYYTY-alueen, jonne ne voisi arkistoida, koska myydään-ilmoitusten joukkoon ne eivät kuulu.
 
Arkisto olisi varmasti verottajalle mieluista paikka kiusata soitingryndereitä, jotka haalivat halvalla ja myyvät suurella voitolla tai muuten vain käyvät kauppaa puoliammattimaisesti. Aktiiviset myyjäthän löytyvät "hyväksi havaittuja kauppakumppaneita" -keskustelusta.
 
Ei se absoluuttinen totuus ole, mutta lähes järjestelmällisesti olen oikeassa asian kuin asian todellisesta jamasta. - jazzmies 2011 -
Bobana
21.06.2012 20:57:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jazzmies: Arkisto olisi varmasti verottajalle mieluista paikka kiusata soitingryndereitä, jotka haalivat halvalla ja myyvät suurella voitolla tai muuten vain käyvät kauppaa puoliammattimaisesti. Aktiiviset myyjäthän löytyvät "hyväksi havaittuja kauppakumppaneita" -keskustelusta.
 
Ihme Jazzvasikka.
Kohta oot omillas ja siitä sitten.
 
Cujo: Isä soitti ja kertoi ostaneensa kolme lammasta ja sähköurut. Se kyllä aina tietää, mihin rahansa laittaa.
JanneO
21.06.2012 23:13:37
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

EJ84:
 
... miten internet toimii.

 
Se toimii juuri niin miljoonalla tavalla kuin on käyttäjiä.
 
EJ84: En tiedä oletko huomannut, mutta internet on REAALIAIKAINEN.
 
Noh, voihan se ilmoitus olla siellä torilla vaikka kuukauden muuttumattomana jos myyjä ei viitsi päivittää tai poistaa sitä. enemmän mua ketuttaa se että siellä on ilmoitus jossa myydään tavaraa ja kun soitat tai laitat sähköpostia niin sieltä sanotaan että se myytävä kampe meni jo viikko sitten, mutta ei ole viitsinyt poistaa sitä ilmoitusta. Joten se siitä saatanan reaaliaikaisuudesta.
 
EJ84: Sama kuin torikauppias huutelisi että ostakaa kirsikoita ja mennessäsi hakemaan kuulet että ne loppuivat jo. Tai verraten lähetät osto- ja myytilehteen ilmoituksen tavarasta jonka olet jo myynyt.
No eikai se nyt ihan noin mene kuitenkaan?
 
EJ84:Ainoat paperijulkaisut jossa näkee myyty-ilmoituksia ovat asuntolehdet. Se on ymmärrettävää koska kauppahinta on verraten suuri ja pidempää harkinta-aikaa vaativa ja koska välittäjät haluavat näyttää potentiaalisille asiakkaille, että heidän kanssaan on turvallista tehdä kauppaa.
Internetissä näitä myytyjä asuntoja ei kuitenkaan näytetä listauksessa suoraan. Mistähän syystä? Kerrataan vielä. Koska internet on reaaliaikainen!

 
Ne poistuvat sieltä kun joku ne päivittää ne ilmoitukset, eli kiinteistövälittäjä tai toimistoapulainen. Eipä tuokaan nyt välttämättä niin reaaliaikaista ole?
 
Minä jopa itse tykkään siitä että siellä on se MYYTY-merkintä siinäkin tapauksessa että olen itse ostanut sen romun torilta. Esim duunipäivän aamuna, kaupat on syntyneet ja pääsen myöhemmällä koneelle katsomaan esim ne kuvat siitä ilmoituksesta uudelleen. Tai myyjän nimimerkin ja profiilin. Monesti jos puhelimella kaupat teet, niin siinä ei tiedä myyjän nimimerkkiä tjms. Tuosta ne on vielä hyvä silloin tarkastaa.
 
Mutta eipä tästä nyt varmaan uniaan kannata menettää :D Ei noita nyt niin älyttömästi ole kuitenkaan tuolla. Aktiivisesti myyntipalstaa seuraavat sen huomaavat että tuo rumpuosaston myyntipalstakin jo parissa päivässä hukuttaa tuon MYYTY-ilmoituksen parin - kolmen sivun päähän.
 
Lähettäjä: "rumpujoppari" Lähetetty: 18.10.2010 02:40 Otsikko: Re: Tori: Sabian B8 Pro Karavaani kulkee iloisesti rallatellen eteenpäin, vaikka koirat, persaukiset ja kateelliset räksyttävätkin.
Kailis
22.06.2012 00:30:53
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bobana: Ihme Jazzvasikka.
Kohta oot omillas ja siitä sitten.

 
Mikä nyt taas?
 
pekka montin: Rummutuksesta sen verta(yleisestiottan tässä maassa) että se on lajiteltavissa n. neljään eri kategoriaan:
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti