Muusikoiden.net
27.05.2018
 

Rummut: rumpukamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Gibraltar intruder II tuplista kokemuksia
1
Kure
27.08.2011 17:14:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Taas on aika vaihtaa pedaaliarsenaalia tuplapedaalien osalta ja nyt kyselisinkin, että onko kenelläkään soittokokemuksia nykyisen uuden Gibraltar Intruder II tuplapedaalien osalta? Itselläni on mennyt aikaa Taman Ironcobrien kanssa sinkkupedaalien osalta tuplasetin kanssa ja tuplina aikaisemmin ovat olleet jo 10 vuotta täyttäneet Gibraltarin Intruder II pedaalit. Lisäksi tuota Taman Speedcobraa tuplina katsellut, mutta niiden hinnat nousikin niin ei välttämättä ole vaihtoehto.
 
Violent_And Funky
31.08.2011 08:19:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nyt kun ei oikeita kokemuksia tule, niin kerrotaan sitten miksi minä en ostanut Gibraltaria vaikka hinta oli sopivan oloinen ja pedaali näyttää todella hyvältä ja laadukkaalta.
 
En tiedä missä vaiheessa ja mitä muutoksia Intruderiin on tehty, mutta itse löysin Googlettamalla käyttäjien kokemuksia joiden mukaan laakerit hajoavat nopeasti ja väljiä tulee sinne tänne. Poljin myös irtoili basarista helposti.
 
Päädyin ostamaan Pearlin eliminator tuplat ja ne nyt ainakin vaikuttavat hyviltä. Tosin niilläkin on vasta tullut pari tuntia soittoa.
 
Jos noihin Gibraltareihin joutuu vaihtamaan laakerit, niin laadukkaat maksavat äkkiä saman verran kuin erotus johonkin kalliinpaan tuplapedaaliin olisi.
 
Jätä tämä kommentti omaan arvoonsa jos tahdot, koska kuten sanottua, omaa kokemusta kyseisestä pedaalista ei ole.
 
Kure
01.09.2011 19:43:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jees, hyvää tietoa tuokin lisää. Tuo laakeriasia on sinällään yllätys, että mennyt siihen suuntaan, koska tuo vanha on pitänyt näihin päiviin asti pintansa, vaikka niille on kyytiä kunnolla annettu. Jännä uutinen on myöskin tuo bassorummusta irti lähteminen, kun itselläni oleva malli kiinnittyy erittäin hyvin bassorumpuun. Tuo kuluminen mm. nivelien osalta on tuttu tuossa metalliseoksessa mitä Gibraltar käyttää. Hitsaushommia on tullut sen myötä harrastettua, että saa "tappien" päät nivelistä pidettyä kiinni.
 
Tuo uudempi vain kiinnosti nimenomaan vähän vanhastakin historiasta ja näitä heikkouksia hieman lähdinkin hakemaan. Tuo eliminaattori on yhtenä vaihtoehtona itselläni myöskin, koska olen sellaista päässyt vuosien vaiheissa kokeilemaan ja tuntuisi olevan hyvä.
 
Taman Speedcobra toki Taman miehenä kiinnostaa, mutta en ole livenä päässyt testaamaan ja hintalappu on aika reiluhko tämän hetkiseen tarpeeseen verrattuna.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti