Muusikoiden.net
26.05.2018
 

Rummut: rumpukamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Tama Swingstar 1980 projekti
1
__ville__
21.06.2011 02:07:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kenelläkään kokemusta oikean rumpupinnoitteen vaihdosta ? Kun mietin alussa, että päällystän rummut kuviollisella kontaktimuovilla, mikä kuulostaisi helpoimmalta ja halvimmalta ratkaisulta, jos haluaa luoda settiin uutta ilmettä, mutta löysin netistä linkin: http://www.jackshop.fi/jackshop/product_catalog.php?c=11 ..mielenkiinto heräsi tuosta "kunnon" päälysteestä.
 
kincy
21.06.2011 17:32:21
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

__ville__: Onko kenelläkään kokemusta oikean rumpupinnoitteen vaihdosta ? Kun mietin alussa, että päällystän rummut kuviollisella kontaktimuovilla, mikä kuulostaisi helpoimmalta ja halvimmalta ratkaisulta, jos haluaa luoda settiin uutta ilmettä, mutta löysin netistä linkin: http://www.jackshop.fi/jackshop/product_catalog.php?c=11 ..mielenkiinto heräsi tuosta "kunnon" päälysteestä.
 
Helppoa hommaa on. Otat vaan entiset pinnat pois ja vetäset uudet päälle. Suurin ongelma on saada leikattua sopivat palat ja saamaan ne suoraan runkoon kiinni, mutta kun rauhassa tekee, niin ei pitäisi olla vaikeaa.
 
Liimaa koko matkalta kiinni, niin on helpompaa ja eipähän jää kupruja. Kiilto Tixo on kyllä ylivoimainen liima tähän hommaan (kiitos Hollmille, kun joskus tuota liimaa suosittelit).
 
ferodoz
21.06.2011 22:51:32
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kincy: Helppoa hommaa on. Otat vaan entiset pinnat pois ja vetäset uudet päälle. Suurin ongelma on saada leikattua sopivat palat ja saamaan ne suoraan runkoon kiinni, mutta kun rauhassa tekee, niin ei pitäisi olla vaikeaa.
 
Liimaa koko matkalta kiinni, niin on helpompaa ja eipähän jää kupruja. Kiilto Tixo on kyllä ylivoimainen liima tähän hommaan (kiitos Hollmille, kun joskus tuota liimaa suosittelit).

 
Pari epäkohtaa. Miksi pitää ottaa vanha pois? Miksi pitää liimata koko matkalta? Mikäli laittaa uuden pinnan vanhan päälle ja liimaa vain päistä kiinni, niin sen saa tarvittaessa poiskin, jos tarvetta ilmenee. Ja mikäli mokaat homman, niin virhe on paljon helpompi korjata, ku ei oo koko kalvo liimassa.
 
...paitsi että miltäköhän Larsista tuntuu kun se ihan varmaan tietää että kaikki jazz- ym. taiteilijat (insinöörejä unohtamatta) ei pidä sitä minään? Varmaan nauraa koko matkan pankkiin
VJ
22.06.2011 00:34:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ferodoz: Pari epäkohtaa. Miksi pitää ottaa vanha pois? Miksi pitää liimata koko matkalta? Mikäli laittaa uuden pinnan vanhan päälle ja liimaa vain päistä kiinni, niin sen saa tarvittaessa poiskin, jos tarvetta ilmenee. Ja mikäli mokaat homman, niin virhe on paljon helpompi korjata, ku ei oo koko kalvo liimassa.
 
Kyllä vanha kannattaa ottaa pois. Mitä enemmän pintaa, sitä vähemmän vapaata sointia. Tuplapinta demppaa varmasti jo todella rajusti.
 
Vaikka pinnan liimaa koko matkalta, niin kyllä sen saa rauhassa irrottamalla pois, jos tarve tulee. Ja eihän sitä hommaa mokata, parempi lopputulos saadaan aikaan kincyn ohjeiden mukaisesti.
 
420
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti